Boşanma Süreci - Karar

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar,

Bir önceki konumda boşanma aşamasında olduğumu , eş ve ailesinin bana yaptıklarını, yalanlarını inkarlarını anlatmıştım.

(birinci yılımız da geçtiğimiz günlerde doldu bu arada çocuk yok çalışıyorum ) o günden bugüne hala bir anlaşma sağlayamadık. kaç yıl sürerse sürsün maddi olarak hiç bir hakkımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip duruyorlar.

Hatta bununla da yetinmeyip eş olacak kişi sürekli bana 'hala davayı açmadın mı , boşuna uğraşma hiç bşeyi ispat edemezsin , hiç bişey alamazsın,yazın ailecek tatile gideceğiz bir an önce dava günü belli olsun ona göre ayarlayacağız ' vs tarzda mesajlar atıp sinirlerimi bozuyor.

Şimdi de benden çalınan ve hakkım olan alacağımın 2 -3 katı altında bir rakam teklif edip (o para da nakit kenarda bulunan paraları ) bu işi anlaşmalı olarak bitirelim diyorlar.

ilk başta çok tepki gösterdim sinirlendim çünkü altınları , krediye ödediğim paraları herşeyi bir kenara bırakın benim evin içine yaptığım harcamaları bile karşılamayan bir tutar bu .

Fakat size sormak istediğim ; ben her geçen gün daha da çirkefleşen bu insanlardan bir an önce kurtulmak için , çekişmeli boşanma süreciyle uğraşmamak , daha fazla üzülüp yıpranmamak adına allaha havale edip anlaşmayı kabul mu etsem

Yoksa kaç yıl sürecek olursa olsun yanlarına kalmasın diye mücadele etmeye ,hakkımı aramaya devam mı etsem ?

Ailem de bu süreçte çok yıpranıp üzüldüğü için bir an önce bu iş bitsin diyorlar onlarla uğraşmak seviyelerine inmek istemiyorlar.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bir sene olmuş çocuğunuz yok, değil mi? Maaşlı - güvenceli bir işiniz var mı? Çocuk yoksa ve çalışıyorsam ben bir an önce bitmesi için uğraşırdım. Çocuk varsa veya evlendikten sonra çalıştırmadıysa sonuna kadar gidip, hakkımı alırdım.

Bende aynı durumdayım başıma gelmeyen kalmadı
Altınlarda onlar Aynen Seninki gibi çok daha azını sadece verip anlaşalım diyorlar
Bende hemen bitmesini istiyorum
Fakat çevremdeki herkesin dediği lütfen ona bu ödülü verme
Benim için parası puluda önemli değil Fakat karşı taraf için çok önemli olduğu için biz anlaşmadık
Size tavsiyem bir avukata danışın o size en doğru yolu gösterecektir

Yanlış mesaj

Eklentiler

• Screenshot_20180515-113327.webp
    Screenshot_20180515-113327.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 451
Bende aynı durumdayım başıma gelmeyen kalmadı
Altınlarda onlar Aynen Seninki gibi çok daha azını sadece verip anlaşalım diyorlar
Bende hemen bitmesini istiyorum
Fakat çevremdeki herkesin dediği lütfen ona bu ödülü verme
Benim için parası puluda önemli değil Fakat karşı taraf için çok önemli olduğu için biz anlaşmadık
Size tavsiyem bir avukata danışın o size en doğru yolu gösterecektir
avukatımda babamın arkadaşı olduğu için naçizane tavsiyesi uğraşmayın çok yıpranırsınız bu iş çok uzayacak belli oluyor diyor

ben şunu anlamıyorum. altın lafı ediyorsunuz ama altın düğünde takılan altınlar ise ortak oluyor. tamamı sizin olmuyor ki? kredi demişsiniz, evlilik birliği içinde ödenen krediyi neden eşten talep ediyorsunuz?

ben şunu anlamıyorum. altın lafı ediyorsunuz ama altın düğünde takılan altınlar ise ortak oluyor. tamamı sizin olmuyor ki? kredi demişsiniz, evlilik birliği içinde ödenen krediyi neden eşten talep ediyorsunuz?
eski konumda yazıyor . herşeyin zorla benden alındığı bazı şeylerin benden çalındığı , evin içini çoğunu ben düzdüğüm vs vs

Düğünde toplanan Tüm takılar kadınındır
Ortak değildir

Bence anlaşmak için sende bir rakam söyle kadarlık yapın ve bitsin bu iş .
Merak etme bu Dünya'nın öbür dunyası da var birinin ahının birinde kaldığını da hiç görmedim .
Bir an evvel sıyrıl bu işten çünkü hala o kişinin soyadını taşacaksın evli kaldığın süre boyunca yıpratır her mahkeme daha çok seni .
Bence normal hayatına dön uğraşma .

Neden onların yanına kar kalsın ki?
Neden ispatlayamıyorsunuz ki?
Verilen para,altın,çöpe gitmedi ya,alınan her malın makbuzu,faturası yok mu,daha 1 yıllık evliymişsiniz.
Sizden çaldıkları için polise şikayette bulunmadınız mı,bu da bir delildir bence.

Düğünde takılan altın her zaman kadının hakkıdır .

Bence anlaşmak için sende bir rakam söyle kadarlık yapın ve bitsin bu iş .
Merak etme bu Dünya'nın öbür dunyası da var birinin ahının birinde kaldığını da hiç görmedim .
Bir an evvel sıyrıl bu işten çünkü hala o kişinin soyadını taşacaksın evli kaldığın süre boyunca yıpratır her mahkeme daha çok seni .
Bence normal hayatına dön uğraşma .
bizim söylediğimiz orta rakamı kabul etmediler . kendi dedikleri rakamda diretip bayada pisleşiyorlar ağzımız açık kalıyor

bence bir avukata danışıp süreçle ilgili bilgi al. Belki sandığın kadar uzun bir süreç değildir. Ama eğer gerçekten seni yıpratacak bir süreçse Allah'a havale et, o karaktersiz insanlarla uğraşma derim.

Back
X