Boşanma Süreci - Karar

Yaa eski konularınıza göz atıyım dedim çok üzüldüm.=( ilk nişan haberinizi bile burdan vermişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Anlaşmalı boşanmada onlara istedikleri şeyi vermiş olursunuz. Diğer türlüde siz yıpranırsınız. Şahsi fikrim, kararınız netse., söyledikleri miktarı alıp hayatıma bakmak olurdu. Zira diğer türlü yıllarınıza mal olacak. Manende çok yıpranırsınız.
ya evet ben ne hayaller kurarken onlar neleri hesaplıyorlarmış.

öyle olacak sanırım

Bence gerek yok çekilip kendi hayatına bakmalısınız gururunuzla çekip gidin pişman olsun olmasın ama emin olun herkes hakettiğini yaşar sizin mufakatiniz onun ceza iz olacaktır siz kendinizi mutlu etmeye bakın ve hayata inanin
Bu boşanma süreci okadar zor ve yıpratıcıymış ki İnan bana eşimle kaybım 1 sene olacaktı bir de çocuğum olmayacaktı aslaa çekişmez anlaşmalı boşanma yoluna giderdim.Kurtulamamak ve o çekişme süreci yıpratıcı ve asla düzen kuramadığın berbat bir süreç
Uğraşma bence. Süreçte çok yıpranırsın kafan sürekli bu olaylarla meşgulken önüne bakamazsın. Alabildiğini al kurtul bence.
evet bu süreç yıpratıcı olur . bir de bunlar sürekli mesaj atıp tahrik ediyorlar sinir bozuyorlar .dayanacak gücüm yok benim

Selam kızlar,

Bir önceki konumda boşanma aşamasında olduğumu , eş ve ailesinin bana yaptıklarını, yalanlarını inkarlarını anlatmıştım.

(birinci yılımız da geçtiğimiz günlerde doldu bu arada çocuk yok çalışıyorum ) o günden bugüne hala bir anlaşma sağlayamadık. kaç yıl sürerse sürsün maddi olarak hiç bir hakkımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip duruyorlar.

Hatta bununla da yetinmeyip eş olacak kişi sürekli bana 'hala davayı açmadın mı , boşuna uğraşma hiç bşeyi ispat edemezsin , hiç bişey alamazsın,yazın ailecek tatile gideceğiz bir an önce dava günü belli olsun ona göre ayarlayacağız ' vs tarzda mesajlar atıp sinirlerimi bozuyor.

Şimdi de benden çalınan ve hakkım olan alacağımın 2 -3 katı altında bir rakam teklif edip (o para da nakit kenarda bulunan paraları ) bu işi anlaşmalı olarak bitirelim diyorlar.

ilk başta çok tepki gösterdim sinirlendim çünkü altınları , krediye ödediğim paraları herşeyi bir kenara bırakın benim evin içine yaptığım harcamaları bile karşılamayan bir tutar bu .

Fakat size sormak istediğim ; ben her geçen gün daha da çirkefleşen bu insanlardan bir an önce kurtulmak için , çekişmeli boşanma süreciyle uğraşmamak , daha fazla üzülüp yıpranmamak adına allaha havale edip anlaşmayı kabul mu etsem

Yoksa kaç yıl sürecek olursa olsun yanlarına kalmasın diye mücadele etmeye ,hakkımı aramaya devam mı etsem ?

Ailem de bu süreçte çok yıpranıp üzüldüğü için bir an önce bu iş bitsin diyorlar onlarla uğraşmak seviyelerine inmek istemiyorlar.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Şuan bende bu tarz şeylerle ugrasiyorum takilarimi aldilar elmden ama vazgecmeyide dusunmuyorum benm canımı yaktilar onlarinda canlari yansın istiyorum suan çekişmeli hersey hakimin taktirine kalms bence hemen pes etme derim

Selam kızlar,

Bir önceki konumda boşanma aşamasında olduğumu , eş ve ailesinin bana yaptıklarını, yalanlarını inkarlarını anlatmıştım.

(birinci yılımız da geçtiğimiz günlerde doldu bu arada çocuk yok çalışıyorum ) o günden bugüne hala bir anlaşma sağlayamadık. kaç yıl sürerse sürsün maddi olarak hiç bir hakkımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyip duruyorlar.

Hatta bununla da yetinmeyip eş olacak kişi sürekli bana 'hala davayı açmadın mı , boşuna uğraşma hiç bşeyi ispat edemezsin , hiç bişey alamazsın,yazın ailecek tatile gideceğiz bir an önce dava günü belli olsun ona göre ayarlayacağız ' vs tarzda mesajlar atıp sinirlerimi bozuyor.

Şimdi de benden çalınan ve hakkım olan alacağımın 2 -3 katı altında bir rakam teklif edip (o para da nakit kenarda bulunan paraları ) bu işi anlaşmalı olarak bitirelim diyorlar.

ilk başta çok tepki gösterdim sinirlendim çünkü altınları , krediye ödediğim paraları herşeyi bir kenara bırakın benim evin içine yaptığım harcamaları bile karşılamayan bir tutar bu .

Fakat size sormak istediğim ; ben her geçen gün daha da çirkefleşen bu insanlardan bir an önce kurtulmak için , çekişmeli boşanma süreciyle uğraşmamak , daha fazla üzülüp yıpranmamak adına allaha havale edip anlaşmayı kabul mu etsem

Yoksa kaç yıl sürecek olursa olsun yanlarına kalmasın diye mücadele etmeye ,hakkımı aramaya devam mı etsem ?

Ailem de bu süreçte çok yıpranıp üzüldüğü için bir an önce bu iş bitsin diyorlar onlarla uğraşmak seviyelerine inmek istemiyorlar.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Onların istediği şekilde boşanırsan çabuk kurtulursun ama sonradan onların istediklerinin olması zoruna gider. Hakkını bırakma onlarda

Uğraşma inan olan sizinle ailenize olacak. Bosanmadim ama böyle bir davadan döndüm. Kötü cirkef insanlar yipranmiyor bu tarz durumlarda. Yakanizi ne kadar cabuk kurtarırsaniz kar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Hakkınızı helal etmeyin çıkar onlardan bı şekilde.

Onların istediği şekilde boşanırsan çabuk kurtulursun ama sonradan onların istediklerinin olması zoruna gider. Hakkını bırakma onlarda
Nasilsin pembebogurtlen? Umarım olaylar senin lehine dönmüş, yıpratıcı olmayan bir ayrılık sürecini Arkada bırakmışsındır
Uğraşma inan olan sizinle ailenize olacak. Bosanmadim ama böyle bir davadan döndüm. Kötü cirkef insanlar yipranmiyor bu tarz durumlarda. Yakanizi ne kadar cabuk kurtarırsaniz kar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Hakkınızı helal etmeyin çıkar onlardan bı şekilde.
kızlar boşanalı nerdeyse 3 ay olacak. anlaşmalı oldu maalesef hakkımı alamadım ama kurtulduğuma şükrediyorum.

çok şükür hemen bitti onlarla hiç bir bağlantımız kalmadı allaha havale ettim. çok daha iyiyim mutluyum önüme bakıyorum a rtık

Şuan bende bu tarz şeylerle ugrasiyorum takilarimi aldilar elmden ama vazgecmeyide dusunmuyorum benm canımı yaktilar onlarinda canlari yansın istiyorum suan çekişmeli hersey hakimin taktirine kalms bence hemen pes etme derim
ben uğraşmak istemedim anlaşmalı boşandım. eğer çirkef insanlarsa hiç uğraşma derim benımde herşeyimi aldılar canımı çok yaktılar ama şimdi iyiki çekişmeli olmamışta bir an önce kurtulmuşum diyorum.

kendini o pisliklerden kurtarmaya bak allaha havale et çekişmeli de olsa canları yanmıyor olan sana oluyor.

Back
X