Boşanma Süreci - Karar

Telefonda veya yüz yüze konuşunca ses kaydı alın. Bundan sağlam delil mi olur? Madem haklarınızı vermeyeceklerini,tatile gideceklerini söyleyip duruyorlar ya. Bir kez daha bu konuşmayı yaptırın, kendiniz için
Gizli oldugu icin kabul etmezler ses kaydını.

evet işte tamda böyle

değmeyecek gerçekten de ama sanki şey gibi olacak diyecekler ki ' bak hiç bişey alamadılar söylediğimiz rakamı kuzu kuzu kabul ettiler oh yine biz kazandık yine karda olan biziz hiç bi kaybımız yok ' :KK14: My SouL My SouL
Desinn .. Çokta tın yanii.. Kızım sen yaşamına baksanaa..
Takılma.. Takıldıkça hırs yapıyorsun, kin yapıyorsun. Bunlar iyi bişi değil... Seni çirkinleştiriyorlar işte bunu görmüyor musun..

Eeee değer mii uğraşmaya ozaman, madem kanıtlayamayacaksın da..
Sal ipini gitsin..
Şu hayatta senden daha ağır şeyler yaşayan insanlar var. Neler unutuluyor..
Şükret, hamile kalabilirdin. Cocuğunuz olabilirdi.
Sonrasında sana bir dünya borç takabilirdi ve bütün borçları senin üstüne yapabilirdi.
En önemlisi sana zarar gelebilirdi, veya sağlığından olabilirdin.
Ama çok şükür ki şu yalan dünya da sadece giden paran oldu.
Hazmedeceksin, neler hazmediliyor canım, boşversene...
Ay iyi ki erkenden salmışım ipini boşanmışız bile diyeceksin inan buna.
Bırak gezsin eğlensin.. Senin ahın onun, onların üzerindeyken iki yakası bir araya gelmeyecek onların.
Sadece sabret ve izle.
Ve bu esnada da gençliğini yaşa, hayat çok güzel .....
canım bence anlaşmalı boşan..
bu süreç çok zor bir süreç
evet hazmetmesi zor, ama ne sen ne ailen bu insanlarla muhatap olmayın daha fazla. onlara anladığı dilden konuşmanız için çok çirkinleşmeniz gerecek, siz böyle bir aile değilsiniz :KK66:
babana katılıyorum.
bırak Allahından bulsun, elbet bir yerden çıkar.
bir an önce babanın soyadına özgürlüğüne kavuş.
haklısınız kızlar . 1 yılda doldu zaten artık ne halt ederlerse etsinler lanet olsun deyip bırakıp gitmek lazım

şimdiden diyorum zaten iyi ki ayrılmışım diye . yaptıklarını söyledikleri şeyleri gördükçe:KK14:

haklısınız kızlar . 1 yılda doldu zaten artık ne halt ederlerse etsinler lanet olsun deyip bırakıp gitmek lazım

şimdiden diyorum zaten iyi ki ayrılmışım diye . yaptıklarını söyledikleri şeyleri gördükçe:KK14:
Bu mantıkla ilerle aynen ....
thAddEmoticons04225.gif

Desinn .. Çokta tın yanii.. Kızım sen yaşamına baksanaa..
Takılma.. Takıldıkça hırs yapıyorsun, kin yapıyorsun. Bunlar iyi bişi değil... Seni çirkinleştiriyorlar işte bunu görmüyor musun..
Bu mantıkla ilerle aynen ....
thAddEmoticons04225.gif
:KK19:

kız birde bana tatile gidicez mahkeme günü belli olsun dedi ya güldüm resmen nasıl bir seviye bu

adamlar neyin derdinde ya ne güzel hayat benim paralarımla tatile gidin tabi kutlayın:KK14:

çekişmeli aç niye yanına kalsın ki kazanamassan da uzasın evlenemesin o sırada da kudursun dursun altınlarınıda vermek zorundalar ispatlarsın her şekilde takma kafana aç davanı keyfine bak

Çok afedersiniz ama çirkef insanla baş olmaz ki onlar maddi açıdan hakettiğimizi vermemek için ellerinden geleni yapar alabileceğiniz kadarını alın gerisini Allah’a havale edin nasılsa yaramayacak aldıkları hakkınız kalmaz Meram etmeyin

Çok afedersiniz ama çirkef insanla baş olmaz ki onlar maddi açıdan hakettiğimizi vermemek için ellerinden geleni yapar alabileceğiniz kadarını alın gerisini Allah’a havale edin nasılsa yaramayacak aldıkları hakkınız kalmaz Meram etmeyin
evet baş olmuyor zaten iftira bile atıyorlar ve bu iş uzasa daha neler yaparlar allah bilir

Böyle insanlardan anlaşmalı boşanıp,alacaklarım için de başımın gözümün sadakası olsun der,kaçardım.kurtulduğuma sevinirdim.

:KK19:

kız birde bana tatile gidicez mahkeme günü belli olsun dedi ya güldüm resmen nasıl bir seviye bu

adamlar neyin derdinde ya ne güzel hayat benim paralarımla tatile gidin tabi kutlayın:KK14:

Boşversene. Çaldıkları para ile bir kere tatile giderler, bilemedin iki :) o da burunlarından gelir zaten merak etme.

Sen kendi emeginle istediğin kadar tatil yaparsın ;)
Yüzyüze gelince de söylersin, eskiden erkeklerde bir onur, gurur olurmuş. Böyle kadını dolndırıp parasıyla tatile gideceğim diye adamlık yeni moda, falan dersin :)
Aşağılık herif. Kendine böyle adice bir hırsızlık yakıştırıyor

evet haklısın uğraşmamak lazım. hiç
allaha havale etmek lazım ama bir yandan da deli gibi canalrı yansın istiyorum
Valla canım insan olanın canı yanar bunlar insan mı ki canları yanacak? Ben eski eşimle evlenirken yıllar yılı yaptığım tüm birikimleri harcadım, yetmedi ailem yaptı düğünümüzü, onun ailesi misafir gibi geldiler gittiler kendisi zaten çulsuzun tekiydi.. Borçla aldığımız eşyaların da hala borcunu öderken evi terkettim gittim.. Kişisel eşyalarımı bile talep etmedim yeterki bunlardan kurtulayım diye.. 2 yıl onun eşyalarının taksitlerini ödedim tepe tepe kullansın ama hakkımı da helal etmiyorum sana da dedim. Ben belki burda borç ödemiş olabilirim ama o Allah katında o borcu nasıl ödeyecek onu görücez.. Ha şimdi noldu benim Allah'a çok şükür iyi bi evliliğim, güzel bi arabam, hala eşimle beraber borcunu ödemeye çalıştığımız bi evim var.. Elin ayağın tutuyo daha iyilerini alırsın yaparsın.. Dünya malını bu kadar kafaya takmamak lazım ;) Kurtl ve yoluna bak arkadaşım ;)

Valla canım insan olanın canı yanar bunlar insan mı ki canları yanacak? Ben eski eşimle evlenirken yıllar yılı yaptığım tüm birikimleri harcadım, yetmedi ailem yaptı düğünümüzü, onun ailesi misafir gibi geldiler gittiler kendisi zaten çulsuzun tekiydi.. Borçla aldığımız eşyaların da hala borcunu öderken evi terkettim gittim.. Kişisel eşyalarımı bile talep etmedim yeterki bunlardan kurtulayım diye.. 2 yıl onun eşyalarının taksitlerini ödedim tepe tepe kullansın ama hakkımı da helal etmiyorum sana da dedim. Ben belki burda borç ödemiş olabilirim ama o Allah katında o borcu nasıl ödeyecek onu görücez.. Ha şimdi noldu benim Allah'a çok şükür iyi bi evliliğim, güzel bi arabam, hala eşimle beraber borcunu ödemeye çalıştığımız bi evim var.. Elin ayağın tutuyo daha iyilerini alırsın yaparsın.. Dünya malını bu kadar kafaya takmamak lazım :KK66: Kurtl ve yoluna bak arkadaşım :KK66:
sevindim şimdiki durumuna inşallah bende mutlu olurum çok haklısın canım . allah çıkarsın onlardan benden değil Allahtan bulsunlar belalarını

Boşversene. Çaldıkları para ile bir kere tatile giderler, bilemedin iki :) o da burunlarından gelir zaten merak etme.

Sen kendi emeginle istediğin kadar tatil yaparsın :KK66:
Yüzyüze gelince de söylersin, eskiden erkeklerde bir onur, gurur olurmuş. Böyle kadını dolndırıp parasıyla tatile gideceğim diye adamlık yeni moda, falan dersin :)
Aşağılık herif. Kendine böyle adice bir hırsızlık yakıştırıyor
aman neler dedim ben ona umrunda değil o bir tek annesinin eteğinin altında olsun başka bişey istemez

allahından bulsun

Back
X