Boşanma süreci nasıl ilerler?

Şuan bende bosanma asamasindayim avukatim adli tatil öncesi dava acmaliyiz sonra dosyamizi kabul etmezler dedi ve tatil öncesi dava actik o yüzden söyledim

Davayı açar da cevap verme süresi durur

O nedenle önce açalım demiş

Ama adli tatil vs dava açılmasına engel değil

Bunun benzeri bir eş ben de vardı. Boşanma davası açtık. Sürekli ailesinin sözüyle hareket ederdi hatta dolduruşa gelip sürekli evde gerginlik yaratırdı. Ne zaman onların yanından gelae bağıracak bir şey arardı hatta bir ara ablasının yanından geldi eve gelir gelmez dediğim bir laf için çok konuşsan seni dövecektm dedi. Çok denedim düzelsin diye neler yaptım nelere katlandım ama aileci erkek asla düzelmez benim eski eş te sürekli evini ihmal eder ama ailesinin her şeyini işlerine dükkanların koşturur dururdu. Önceliği asla ben olmadım ve bu insanlar değişmiyor değişmiş gibi rol yapıyor ve hareketlerini dikkatle incelerseniz anlıyorsunuz yoksa lafta hep önemli olan sensin der ama icraate öyle olmaz.

yol yakınken kendinizi kurtarın dediğiniz gibi bu insanlar adamı kanser eder. eşinize de Allah akıl fikir versin

son durumumuz; kardeşim koronavirüs'e yakalanmış, benim sınavlarıma sayılı günler kaldı, sinirimden ailesinin bana düğünde taktığı seti ve yüzüklerimi bozdurup hesabıma yatırdım. Bütün fotoğrafları imha etmek üzereyim. Ayrılma durumunda, ailelerimiz dipdibe, aynı memleketliyiz, herkesin aşırı üstüme gelmesi kaçınılmaz. Sıradan hayatımıza giriş yapıyoruz, ailesinin aldığı seti bozdurunca hıncımı biraz almışım gibi hissettim, özellikle de o çok bozulunca bu duruma. ailemden hatıra bilmem ne gibisinden, içimin yağları eridi resmen, gülmeme engel olamadım. Bu arada; tüm olumsuzluklara rağmen evine bakan, çocuğuyla ilgilenmeye çalışan biri, namazında abdestinde, beni de bunlar tutuyor zaten, yoksa pisliğin tekini boşarsın, kurtuldum diye de göbek atarsın, aklında hiç şüphe kırıntısı kalmaz. kendim için ve kızım için en doğru kararları almaya çalışıcam inşallah, teşekkür ederim desteğiniz için, özellikle de tek yakın hissettiğim kardeşime bahsedemezken

Canım önce dava açma için bir haklı sebebin olmalı. Resmi kabul gören ve kanıtlı. Tabi anlaşmalı olmayacaksa. Sen neye dayanarak dava açacaksın? Öyle sevgim saygım bitti diye dava açarsan sen kusurlu olur hatta tazminat ödemek zorunda kalabilirsin.

Daha önce gerçekten boşanmaya kararlı mısın. Sonrasında ve süreçte yaşayacağın zorlukları kaldırabilecek misin? Bunun kararını iyi vermelisin. Maalesef burun sürtecem derken gerçekten boşanmaya giden çok ilişki oluyor. Önce bunun kararını vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…