Boşanma sürecine girdik?

Aile apartmanı değil. Sadece dedem ve babannem var ve 80 er yaşında insanlar. Şöyle böyle diye karıştıkları hiçbir şey yok. Annemler farklı semtte ikamet ediyorlar. Ailem bizim evliliğimize biz yansıtmadıklarını hiç dahil olmadılar ..

Kafam o kadar dolu ve karışık ki, şuan öyle bir sevgi hissetmiyorum. Daha çok dediğiniz gibi vicdan muhasebesi gibi. Duygularımdan emin değilim, ve bu süreçte kendime zaman tanımak istiyorum

Bir D Depiedra vakası daha yazık o adamlara

O zaman bırak böyle kalsın.
Sevgi degil bariz belli.
Öyle olacak. Peki ben ne yapayım. Anlattıklarım kötü şeyler olabilir, çok katı gözükebilirim ama hiç öyle değilim. Çok yumuşak bi kalbim var her şeyden çok kolay etkilenen hassas bir yapım var. Bu süreci nasıl en az hasar alarak atlatabilirim? Biraz fikir veri misiniz ?

sizin ki kapris mi?eşinizi sevmemek mi?önce bunu çözmelisin.her canın isteyince eşini kedi yavrusu gibi kapıya bırakıp,sonra isteyince geri mi alacaksın.evliliği oyuncağa çevirmişsiniz.bence biraz kendinizi dinleyin.biraz zamana bırakıp duygularınızı çözün.

Haklısınız . Çok yanlış yaptım. Allah ım affeder mi bilmiyorum ama , büyük pişmanım..

Bu süreçte artık kendinizi de onu da tahlil etmeyi bırakarak.
Şunu düşün hala evlisiniz ama içiniz alarak sevişemiyorsunuz hep acabalarınız var ve dogmuş çocuklarınızın hatrına bir evliliği devam ettiriyorsunuz sizce sizi ne kadar mutmain edebilir ?
Sizin pişmanlıgınız sadece eşiniz gittigi için degil ne istediginizi bilmediginiz için.
Ufak beklentileri olan bir insan degilsiniz bariz belli.
İsyanınızı eşinize karşı kullanmışsınız günah keçisi seçerek.
Bir şeyi merak ediyorum.
Bu durum çocuklugunuzla mı alakalı ?

Oncelikle cocuklugu birakin caniniz isteyince karsinizdakine aci cektirip, caniniz isteyincede sevmeyin. İstikrarli olun ya devam edin yada bitirin. Karsinizdakine de yazik. Sahsi fikrim ise savasmayin sevisin...

İşte sorun bu zaten. Eşim çocuğumuzun olmasını çok istedi nedeni ise, çocuğun evliliği kurtaracağını aradaki bağları kuvvetlendireceğini düşünüyor. Ben ise toz pembe bakamıyorum böyle bir ortama çocuk getirilmez çocuk hiçbir şeyi sağlamaz diyorum. Çocukluğumla mı alakalı derken ? Tam olarak soruyu anlamadım

Bencillik-merhamet arasında gel gitleriniz çocukluk dönemlerinizle mi alakalı demiştim.
Yani çocukluk dönemleri genelde sıkıntılı geçen ve bir bireymiş gibi ciddiye alınmayan, dinlenmeyen hatta fiziksel ve psikolojik şiddet gören yetişkinlerde boy gösterebilen bariz özellikler bunlar o sebeble sormuştum, her neyse konumuz bu degil zaten es geçin gitsin.
Çocuk evet evliliği kurtarmaz, aksine içinden çıkılamaz bir hal aldırır.
Mantıklı davranmış ve ve bu evlilige bir çocuk yapmamışsınız.
Bence kendinize zaman verin ve ne istedigindenizden ziyade daha çok iyileşme sürecine adapte olun
Eşinin de yaşaması gereken bir hayatı var ve o da mutlu olmayı hakediyor.
İkiniz de kötü insanlar olmayabilirsiniz ama bu sizin ille de uyuşacağınız anlamına gelmiyor olmuyorsa zorlamayın.
Yok belki kurtarabilirim diyorsanız bolca düşünmek için zamanınız var değerlendirin

İnsan yaptıgı bir şeyden pişmanlık duyar bir fiil 6 ay hata yapıyorsa suanda her ne yaşarsa misliyle haketmiş demektir.
Kaç yaşındasınız reşit misiniz?
Ayrıca adam sızı suanda hala bırakmıs degıl bıraksın 1 seneye kadar normal bır kadınla evlılık yaparsa cokta guzel gecınırler , zıra uyumus numarası yaptım ayagıma degdı tepkımı olctu gıt bu yataktan dedım vs bunlarla evlılık yurumez baska bırıylede yurumez. İşte o zaman bence ne demek ıstedıgımı anlarsınız

Üzüldüm eşinize.
Eğer ortada gerçekten büyük bir sorun yoksa bir adım atın.
Bakın o size hep adım atmış.
Yanınıza gelmiş yatmış, gidiyim mi demiş sanki sizden bir adım beklemiş.
Bakın bir evlilik kolay olmuyor.
Sonradan pişman olursanız geri dönüşü olmayacak.
Keşke demeyin sonra.

Bana çok değişik geldi hikayeniz. Çok eziyet ettim, günahına girmemek için evlendim yazmışsınız, eşinizin de iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. Merak ettim hiç sevmeye çalıştınız mı eşinizi, ya da seviyorsunuz ama bunu kabullenmek mi istemiyorsunuz? Çünkü eşimin başkasıyla olma düşüncesi acı veriyor demişsiniz. Bana kendinize acı çektirmekten hoşlanıyorsunuz gibi geldi, yanlış anlamayın sakın ama sanki kimseyle mutlu olamaz gibi duruyorsunuz. Daha önce hiç başkasını sevdiniz mi eşinizden önce,hayatınızda birisi oldu mu?

Şimdi anladım. Hayır asla sorunlu bir çocukluk geçirmedim. Çok mutlu bir aile ortamında büyüdüm, ne istediysem alındı hiçbir isteğime hayır denmedi.. çocukluğum ile ilgili olumsuz tek yön bu , öyle olunca birşeylerin kıymeti bilinmedi. Süregelmişse bu süregelmiştir.. çocuğu o kadar istemiyordum ki adetim1 gün geçse hemen tedirgin oluyordum.
Çok zor süreçten geçiyorum, ben bunları hak ettim ama kendi hatamın bedelini ödüyorum ben. Umarım ALAH IM beni daha kötüsü ile sınamaz

Yaşattıklarınız yaşadıklarınızın sonucu zannımca. Daha önce kıymet görmediğiniz ezildiğiniz aşağılandığınız bir sebepten dolayı kendinizi özgüvensiz hissettiğiniz bir döneminiz olduysa bu ezilmişliği bir başkasını ezerek yok etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sevgisini kullandığınız eşinize yaptığınız yönlendirmeler akla başka türlüsünü getirmiyor. Yazık olmuş. Eş demek birbirinin aynı demektir. Eşler arasında gurur olmaz. Hatanın çoğu bende, kabul ediyorum. Telafi etmeye hazırım tarzında b,r yaklaşımla yaklaşın eşinize. Tabii eziyete devam etmeyecekseniz. Zira bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Siz de.

Yaşattıklarınız yaşadıklarınızın sonucu zannımca. Daha önce kıymet görmediğiniz ezildiğiniz aşağılandığınız bir sebepten dolayı kendinizi özgüvensiz hissettiğiniz bir döneminiz olduysa bu ezilmişliği bir başkasını ezerek yok etmeye çalışıyor olabilirsiniz. Sevgisini kullandığınız eşinize yaptığınız yönlendirmeler akla başka türlüsünü getirmiyor. Yazık olmuş. Eş demek birbirinin aynı demektir. Eşler arasında gurur olmaz. Hatanın çoğu bende, kabul ediyorum. Telafi etmeye hazırım tarzında b,r yaklaşımla yaklaşın eşinize. Tabii eziyete devam etmeyecekseniz. Zira bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Siz de.

-net bağlantı sıkıntısından dolayı mesaj tekrarı

Kusura bakmayinda adam o kadar beklemis kal demenizi dememissiniz adim beklemyein bu saatten sonra kendiniz istiyorsaniz siz adim atin

Çocuklugun bile mis gibi kendi sorunlarinida farkindasin burda boyle anlatiosun ama kesin yine disarda kocana karsi aynisindir birakin kizlar ya kocasi gelsin köle olsun diye egosunu ezmeden nasil döndürürüm diye açmış konuyu aslında hala ders almamış eziyetlerinden pisman olan insan boyle olmaz net olur bi kere

Net olmayan hangi mesajım var ? Duygu karmaşası yaşıyorum, duygularımın ne olduğunu idrak edemiyorum demek mi net olmamak? Kimseden kul köle olmasını beklemiyorum, çünkü çok üzdüm farkındayım böyle bir beklentim olamaz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…