Boşanma sürecine girdik?

Ben söyleyeceğimi söyledim. Karar artık senin. Ailesine ne ki? senin hayatın, senin kocan.. Canın ne istiyosa ona göre davranırsın. o ne düşünür bu ne derlerle şekillendirme hayatını

Adama yazik..bence sorun sizsiniz.. adami ezmekten hor görmekten bu hale gelmissiniz.Bosan cnm gör bakalim daha iyisini bulabilecekmisin?Kusura bakma da kiymet bilmezleri görünce cok sinir oluyorum.
Baska bırıyle evlenınce kı hıc sanmıyorum 2 kere 2 ıyı kısı denk gelsın
Onuda bozuk para gıbı harcadıgından , sonrakı evlılıgınde kuyrugu kıstırıp oturmak kalıyor

Somut bir sebep yok. Anlaşamıyoruz. Ben o yanımda iken ona çok merhametsiz davrandım, ama şuan kıymetini anladım. Vicdanım çok huzursuz..

AYRILMAK bu kadar basit olmamalı !!
Ve gerçekten tavrınız haliniz MERHAMETSİZCE olmuş..
Üstelik yeni evlisiniz ,ele ile tutulacak sebebiniz bile yok iken
Ve eşiniz adım atmak için çabalarken eliniz ile itmeniz yanlış olmuş.
İnşallah barışırsınız ve ağzınıza bu kelimeleri bir daha almazsınız
İlişkiyi basitleştirir,ömrünü azaltır saygınız biter ....
Hatta artık dönmek isteseniz bile eşiniz artık kabul etmez
BU yüzden sonradan çok pişman olacağınız şeyleri uzun bir süre düşünerek bu noktaya getirin derim....

Kadınlar; değer vermeyen, ilgilenmeyen, aldatan, umursamayan, can yakan sorumsuz bir dolu adamdan bahsedip dert üstüne dert çekip yalnızlık ve boşlukla durmadan her forumda yazarken bu nasıl bi şımarıklık böyle?
Mesaj atıcam da geri dönüş yaparsa da bilmem ne. Okul müsameresi için okul aile başkanını mı arıyosunuz.
1- ayrılalım fikri sizin
2- yatağa gelen adım atan o reddeden siz
3- gitmemek için uğraşan o harekete geçmeyen siz
4- ağlayıp üzülen o umursamadan gitmesini izleyen siz
5- ailenize karşı kibarlık gösteren ayrılma sürecinde bile vedalaşan o, hala ailesinin ilgisizliği gibi bi bahane bulmaya çalışan siz
Tam olarak beklentiniz neydi ki?
Vicdan azabı çektiğiniz konusunda gerçekten "samimi" iseniz bi silkelenip kendinize gelin ve özrün en büyüğünü dilemek için ne yapabilirsiniz ona bakın.
Yok değil iseniz, eğlenceli topik olmuş, ayrılma sürecinizde bol bol yazar çizersiniz.

Yazsan arasan barissaniz yine bu noktaya geleceksiniz hiç yeltenmeyin siz bu adama aşık değilsiniz sevseniz o şekilde davranıp kovalarken içiniz sizlardi ama siz gayet rahatmissiniz onla barışmayı yine sevdiginizden değil de acidiginizdan istiyosunuz oyuzden ben tekrar bu noktaya geleceğinizi dusunuyorum he sevgi aşk olsaydı arada kesinlikle barışın derdim hakkınızda hayırlısı ben esinize üzüldüm Allah

Her şeye rağmen son bir defa deneyeceğim, çünkü çok huzursuzum.

en büyük ayıbı yaptığınız sırada bile altı yedi kere denemiş birine ( yatağa gelmiş, konuşmaya çalışmış, eşyalar için bahane uydurmuş, ağırdan almış, alt katta alenen beklemiş, annenizi arayıp tekrar duymanızı sağlamış...) son BİR kere daha denemek. Ya siz ne lutüfkar birisiniz böylee.
Adam galiba sizden kurtulmuş da farkında değil gibi görünüyor.

Haklısınız . ALLAH affeder mi bilmiyorum, ama gerçekten çok pişmanım

Daha geçen ay eşini nasıl sevmediğini anlatmışsın satır satır. Burada karısına kötü davranan adamlar yerden yere nasıl vuruluyorsa aslında aynı şekilde yorumları hak ediyorsun bence. Hazır ayrılmışken sırf kendi vicdanını rahatlatmak için barışmak üzere yazma boşan gitsin, bırak adam kendine mutlu ve sevileceği bir hayat kursun.
Bak yazdıklarına;
"Kızlar canım çok sıkkın.. Eski konularımı bilen biliyor, eşimle pek te sevmeyerek istemeyerek evlendim.
3 yıldır beni ayrılmak istediğimde ağlayarak sızlayarak yanında tuttu. İstemediğimi onu sevmediğimi söyledikçe kabullenmedi vaz geçmedi.
Eziyet ettim ahını almaktan korktuğum için de evlendim,ama şuan çok mutsuzum .
Onunla yapılan hiçbir şeyden zevk almıyorum."

hay ağzına sağlık çocuğum. ayrıca üşenmeyip yazan ellerinde dert görmesin.

Haklısınız . ALLAH affeder mi bilmiyorum, ama gerçekten çok pişmanım

Pişmansın? peki bundan bize ne?
Mesele biz değiliz. Mesele pişmanlığınız olan adam. Burada bu kadar emek ve zaman harcarken, herkesin her yazdığı yorumu okuma hepimize defaatle cevap yazmakla uğraşırken, "EŞİNE" sıradan bir mesajı reva görüyosun. Yaptığının adı ayıp, adı şımarıklık, adı umursamazlık, adı aymazlık....
Emeksiz yemek yenmez diye bir laf var hiç duydun mu?
Gidip yıktığın gönülü yapmak için emek sarfediceksin. Olmazsa bi daha olmazsa bi daha olmazsa bi daha. Bıktım yoruldum olmaz çünkü yıkan deviren kıran döken sensin.
Ha tabi bunlar dediğim gibi gerçekten pişmanlık konusunda samimi isen geçerli. Değilsen bırak yakasını o da yoluna baksın. Belki kadrini kıymetini bilen biri çıkar karşısına

Eski konularınızı az çok hatırlıyorum. Sizin boşanacağınızı düşünmüyorum ama sanmayın ki bu size mutluluk getirecek. Değişmediğiniz sürece mutluluk size uzak fakat eşinizi sevmiyorsunuz. Bu nedenle de her hareketi size batıyor. Buna benzer bir konu daha açılmıştı. İnanın burada eşinden sevgi, ilgi, şefkat bekleyen kadınlara ne kadar üzülüyorsam sizin eşinize de o kadar üzülüyorum. Her insan sevilmeyi hak eder. Mutluluğu hak eder.

Hala "değerim düşecek" diyorsunuz. Hala sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Nişanlılık döneminizde de evlendikten sonra açtığınız konularda da eşinizi nasıl hor gördüğünüzü anlatmışsınız hep bilmeden. Şu an bile yaşadığınız şaşkınlık "beni nasıl bırakır gider"den kaynaklanıyor. Kaybetme korkusu değil bu, onsuz hayat geçirmek istemiyorum düşüncesi de değil. Eğer öyle olsaydı gece yanınıza geldiğinde itmezdiniz.

Eski konularınızda dahi siz her şeyi söyledikten sonra çocuk olumsuz tek cümle kursa burada "ne demek istedi, isteyerek mi söyledi" diye sorular var. Sizin için önemli olan tek şey onun sizi ne yaparsanız yapın sevmesi, kul köle olması.

Değişmeyecekseniz lütfen daha fazla adamın hayatını mahvetmeyin. Yazıktır günahtır. Acımayla, pişmanlıkla bir evlilik yürümez. Siz şimdi ona iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama aslında o insanı sevgisiz, mutsuz bir hayata mahkum ediyorsunuz.

Su mesaji okuyana kadar duzelir yeni evlilik alisamama evresi diyordum ama degil kisisel fikrim sakin atmayin mesaj gidin sakince bitirin 2,3 ay uzulur yoluna bakar yeniden yuvasi olur onada yazik

Bakin siz mesaj atmayi bile vicdaniniz icin dusunuyorsunuz kendinizi rahatlatmak icin bu cok bencilce donerse denerim donmezse vicdanim rahat eder diye donunce yine kum torbasi muamelesi yapacaksiniz bence uzatipta gunaha girmeyin sizde bitmis keske nisanliyken evlenmeseymissiniz

Yazik ya koca adam aglayarak eşyasını toplamis gitmis o kadar baskinsiniz ki adamin hayatini mahvetmissiniz bundan sonra huzur bulacaginizi mi saniyorsunuz?

Baska bırıyle evlenınce kı hıc sanmıyorum 2 kere 2 ıyı kısı denk gelsın
Onuda bozuk para gıbı harcadıgından , sonrakı evlılıgınde kuyrugu kıstırıp oturmak kalıyor
Ah adaletini sevdigim dünyasi..herkes ne sorunlarla ugrasiyor yine tutunmaya çalışıyor aman bozulmasin yuvam diye..Ama böyle esini ezen hor gören ve kiymet bilmeyenleri gorunce deli oluyorum ya...

eksi konularınıza baktım da bi siz haklısınız bi o haklı. niye evlendiniz anlamadım. evlenmiş olmak için mi?

Eşinizi sevmediğiniz kullandığınız ve kullanmadığınız kelimelerden belli. Evlilik sadece vicdanla yürümez. Siz eşinizin evden ayrılma şekline acımışsınız ve pişman olmuşsunuz. Belki sizi kırıp dökerek gitse pişman olmayıp oh diyecektiniz. Kendinize biraz vakit ayırıp düşünün ayrı kalmak belki iyi gelebilir. Yani kör ölüp badem gözlü olabilir.

tam olarak sorun ne ??????? açıkça yazar mısın ? anladığım kadarıyla hep ufak tefek şeyler bu zamanda ne insanlar var inan ayrılıp o insanları görünce daha çok pişman olacaksın ayrıldığına çoğu insan çıkarları peşinde bence araya soğukluk girmeden kesinlikle eve dönmesini sağla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…