Boşanmak ile Boşanmamak arasında kararsızım

Madem eşinle diğer konularda mutlusun özellikle ilk kızına iyi babalık yapıyor o zaman Katibin dediği gibi yap. Affetmiş gibi yap bayramda seyranda görüş iyi tarafı oyna. Kötüleyen dırdır eden taraf olma. En az şekilde iletişim kur ne mal olduklarını unutmadan. Şuanda kıymete binmişler cenazenin duygusallığı ile ölüm var kalım var bak biz senin için ölüp bitiyoruz sorun karında diye aklını çelmişler. İstediklerini verme kına yatırma. Baktın görüşünce de düzelmiyor eşin seni ezdirmeye devam ediyor o zaman boşan.

Benımde ıkıncı evliligim ve aynı soku bende yasamıstım sanki beynımde sımsekler caktı ben naptım dedim ailesi hakkındaki ortak rahatsızlıklarımızı hep konusurduk ama bana bır gun dediki sen benm tum aıleme hakaret ettın aıle kotu yapsada aıledir falan bende surekli hergun ben ne yaptım neden evlendim diyorum kendime

Çocuğunuz varmi

Anladım da. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Eşinizin ailesiyle görüşme durumu ne sonuca bağlandı ben onu merak etmiştim aslında. Eşinizle anlaşma sağladınız mı tek mi gidip geliyor yoksa siz de gittiniz mi bayramda seyranda.
Görümcelerle aranız nasıl

Ben hiçbiri ile görüşmüyorum, kendisi tek başına gidip geliyor, böyle hepsi mutlu

babam 5 yıl önce vefat etti, annem ilgisiz bir kadın, ablalarım var. Ailem kopuk bir aile, öyle bana sahip çıkacak kimsem yok.
Bence sakın olun derim.

Bu durum aniden olsa boşanmanızı destekleyebilirdim ancak bir yas ortamında meydana gelmiş, duygusal kaynaklı bir etkileşim söz konusu.

Kardeşlerini ailenin özlemesi de çok normal, birbirinizi sevmemeniz de çok normal. Eşiniz ile bu olaydan sonra durumu çözebilirseniz eğer onlar izin verin daha sık görüşsün siz de kendinize göre dengenizi tekrar ayarlayın. Ancak 3 çocukla boşanmanız durumunda daha mutlu olmayacaksaniz ve sizi destekleyen kişiler de yok ise, bosanmanizin hiçbir anlamı olmayacak demektir.

Bu durumda da sizi sinir eden insanların işini kolaylaştırmışken kendi hayatinizi zorlaştırmış olursunuz boşu boşuna.

Bence yas sürecine verin bu konuşmaları, duymazdan gelin, sakinleştirin kendinizi.

Bacım ben daha çok ilk evliliğinden olan çocuğa üzüldüm , lütfen ona bunları hissettirmeyin..bizim insanlarımız maalesef böyle kadının başka birinden olan çocuktan rahatsızlık duyarlar..adamin da bir çocuğu olsaydı pek sorun olmazdı..zaten siz de çalışıyorsunuz ve çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz..zengin mi bunlar,sizden dolayı o yavruya da mal geçebilir diye mi rahatsızlar..sonucta bu adamla 2 ortak çocuk da var..cahilce davrandıkları belli..ama boşansanız nolacak,herşey daha da zor olacak..hele ki bu ekonomik krizde ..ailesini de idare edin artık, biraz politik davranın, çok baglilarsa arada davet edin evinize..bana geçmişte şöyle böyle yaptılar konusunu kapatın,aile ilişkilerinde bazen olanları resetlemek gerek..

Eş ailesine karşı insanın politikacı gibi olası geliyor. Onlar mağdur ise senin daha çok mağdur olman lazım. Başka bir şekilde kurtulamazsın bunlardan.

Zor bir aileymis.bosansanda kimse niye bosandin demez.ya herro ya merro.kararini ver.

Sizi 2.evliliginiz diye istemeyen ailesi ogullarininda 2.evliligi. eşinizin aklını bulandirmislar. Oturup sakince konuşun ve konuşmanın sonu boşanmaya gelirse de maddi manevi her hakkınızı talep edin lütfen. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne çirkin insanlar ya görümcek tayfa işte zehir sacacaklar illa. Bence çok pişman olacak alsın tepe tepe kullansınlar kendi oğlu sanki hiç evlenmemiş bosanmamış irin kurt dolu bunların kafası ya...
Olan çocuklara olur oturup konuşulmalı bir yuva yıkmak ne basit olmuş.

Valla o kadar uyuz oldum ki o gıcıkların ekmeğine yağ sürmemek için bile boşanmayın diyesim var. Görümceler kendi kocalarını boşayacaklar mıymış abileri için ne güzel iş yaa. Resmen en büyük düşmanlığı kendi çocuklarına yapıyorlar. Onun yuvasını bozunca ailesini takdir edecek sanki. Bi zaman sonra da sizin yüzünüzden mutsuzum diye ailesine söylenir. Adam da basiretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…