- 23 Ocak 2020
- 1.318
- 1.342
- 133
- Konu Sahibi Canangul133
-
sizi 2. Evliliğiniz olduğu için istemedi ailesi ama aslında kendi oğullarının da 2. Evliliğiydi doğru mu anlıyorumtam olarak neyin kafasını yaşıyor bu aile?
evet aynen öyle,sizi 2. Evliliğiniz olduğu için istemedi ailesi ama aslında kendi oğullarının da 2. Evliliğiydi doğru mu anlıyorumtam olarak neyin kafasını yaşıyor bu aile?
İyide oğlu da ikinci evliliğini yapmış sizinle.Kızlar merhaba,
Konum çok uzun fakat sizleri sıkmamak adına kısa anlatmaya çalışacağım.
Evliliğimiz eşim ve benim ikinci evliliklerimiz. Benim ilk eşimden bir kızım var. Evlendiğimizde eşimin çocuğu yoktu.
Bu eşimden 2,5 ve 4,5 yaşında çocuklarım var. yaklaşık 7 yıl olacak evleneli.
şimdi sorun şu, eşimin ailesi beni hiç istemedi, annesi nikaha gelmedi, nikahtan sonra geldi, sürekli laf vurdu, hakaret etti bana, tek suçum 2. evliliği yapıyor olmamdı,
yüzüme karşı dediki işte utanıyorum, oğlum evlendi demeye, nasıl derim dul bir kadın aldı diye ve bunun gibi birçok olay,
4 tane kız kardeşi var onlarda aynı keza, 2 defa doğum yaptım gelmediler, sürekli eşimle telefonda kavga ettiler,
görümcem dediki sen çalış, elin kızı yesin kızım için, halbuki ben de çalışıyorum. v.s. bunun gibi birçok şey,
sonra biz hiçbiri ile göüşmemeye başladık, eşim sadece bayramlarda annesine tek başına gidip geliyordu, işte ramazanda yemeğe falan götürdü annesini,
bu şekilde bir çözüm bulduk, ve mutluyduk,
veee...
hafta başında bir cenazeleri vardı, uzaktan bir akrabaları
eşim dediki, ben mezarlığa gidiyorum x amca ölmüş, akşamda iş çıkışı beraber gideriz. neyse tamam dedim.
eşim mezarlığa gitti. orada kız kardeşleri etrafını sarmış, işte abi biz çok mutluyduk, evlendin seni göremez olduk, el kızı aramıza girdi v.s. deyip birbirlerine sarılıp ağlamışlar falan.
büyük ablasıda annesiyle ayrı yerde bekliyormuş, gitmiş onlarında elini falan öpmüş,
sonra beni aradı işte dediki senin yüzünden kardeişlerimle aram kaç seneden bozuk, bu böyle devam etmez v.s. kardeşler küs olmaz, sana ne yaptılarda küstün,
şok oldum, o anda aklıma gelenleri söyledim, işte dedim, x kardeşin bana küfür etmişti, böyle böyle olmuştu, geç bunları, bunlar boş işler dedi.
kocamı tanıyamadım o an, o zamadan beri konuşmuyoruz.
Boşanmak ile boşanmamak arasında agidip geliyorum ne yapayım. hazmedemiyorum bir türlü.
Allah razı olsun, yorumunuz için, vallahi şaşırdım kaldım. hayır birde bütün olanları arayıp anlatıyor bana.I işten gecmis ama denk evlilik olmali cocuklu ile çocuklu evlenmeli bekarla bekar . Erkek milleti iste dönek. Sanki bilmiyir size yasatilanları. Bişey yok ne yahu o mu duydu kufurleri hakaretleri de bisey olup olmadığina o karar veriyor. Ne b.k yersen ye deyin eşinize. 3 çicuk var bosanin diyemem baska sorun da yoksa. Ama ne yapacağina eşiniz karar vermeli. Gitsin kardesleri ile gorussun istedigi kadar ama size laf taşimasın. Az insansa inlara da sizin dedikodunuzu yaptırmaz. Ne demek kardesler girüşemiyor koca adam gitsin goruşsün
o kadınıda hiç sevmemişler, kaynanam çok kıskanç bir kadın.İyide oğlu da ikinci evliliğini yapmış sizinle.
Bence sorun sizin ikinci evliliğiniz değil sorun sizin oğluyla evleniyor oluşu ilk evliliği de büyük ihtimalle kocanın ailesi yüzden bitmiştir.
babam 5 yıl önce vefat etti, annem ilgisiz bir kadın, ablalarım var. Ailem kopuk bir aile, öyle bana sahip çıkacak kimsem yok.Sizin aileniz kardeşiniz yok mu, onlar da yukarıdan aşağıya bi sövsün, anlar o zaman boş işler mi dolu işler mi?
Tahminim doğru sizin ikinci evliliğinizi bahane ediyor ve sizi yaralamak için kullanıyor. Evliliğiniz de tek sorun buysa eğer bir süre ayrı kalın eşinizle. Baktınız size karşı aynı tavırda o zaman boşanma düşünün şuan erken gibi geldi bana. Tabi tek sorun buysa.o kadınıda hiç sevmemişler, kaynanam çok kıskanç bir kadın.
Valla el girdi mi araya kimler kimler kıymetli oluyor. Siz işi bilmiyorsunuz. Arada arayıp soracaksınız, gidip geleceksiniz, mışş gibi yapacaksınız. Aileci adama aileci olunur. Başka b.ktan anlamazlar.babam 5 yıl önce vefat etti, annem ilgisiz bir kadın, ablalarım var. Ailem kopuk bir aile, öyle bana sahip çıkacak kimsem yok.
tek sorun bu, ama benim çok zoruma gitti. yani hazmedemiyorum ya.Tahminim doğru sizin ikinci evliliğinizi bahane ediyor ve sizi yaralamak için kullanıyor. Evliliğiniz de tek sorun buysa eğer bir süre ayrı kalın eşinizle. Baktınız size karşı aynı tavırda o zaman boşanma düşünün şuan erken gibi geldi bana. Tabi tek sorun buysa.
Niye oğulları bulunmaz hint kumaşı filanmıymış. İlk evliliği neden bitmişo kadınıda hiç sevmemişler, kaynanam çok kıskanç bir kadın.
İlk gelin oğluna layık olamamış, sizinki de laf..Niye oğulları bulunmaz hint kumaşı filanmıymış. İlk evliliği neden bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?