Boşanmak istemiyorum 😞

Ne kadar iticisiniz gerçekten. Ben ne o zaman ne de şimdi size özelden msj atmadım ki bizi o zaman dinlemedin şimdi niye soruyorsun diyorsunuz pardon ? Şimdi de kesin şey dersin hep olduğu gibi aaa işine mi gelmedi söylediklerim. Hayır öyle de değil. Gayet kendini ne dediğini bilmeden yapılan konuşma tarzı. Ben sizin çocuğunuz değilim beni bu şekilde azarlayamazsınız. Hata yaptım mı yaptım. Sordum mu sordum gitme dediler mi dediler dinledim mi dinlemedim. Yine sorun yaşadım mı evet yaşadım. Size mi yazdım? Hayır. Cevap verme zorunluluğun var mı ona da hayır. He herkese açık konu isteyen istediğini de yazar evet ama illa yazacaksanızda saygı sınırlarını koruyarak üsluba dikkat ederek yazın. Bu hayatta sonunu bile bile bir hatayı yapan ya da çevresinde uyaranlar olmasına rağmen yine de yapan tek insan değilim sonda olmayacağım NE YAZIK Kİ. İnsan yaşamadan bilemiyor. Dini inancınızı bilmiyorum ama kader diye de bir şey var. Allah akıl vermiş diyeceksiniz evet o da doğru. Akıl vermiş insanların kaderini de çabasına bağlı kılmış ama ben bir şey yapmadım ama ben bile bile bi hataya yürüdüm bedelini de ben ödeyeceğim. En azından şükür diyorum yalvardı yakardı üç ay çocuk diye ama yapmadım. Bir hata yapmıştım kendimi ateşe atmıştım ikincisi kendimi canlı canlı yanarken izlemek olacak dedim. İnsanlar hata yapıyor maalesef hata yaparak öğreniyoruz bir musibet bin nasihatten iyi oluyor. Şimdi şu anki aklımla yaşadıklarımla kim bana aynı binada oturacağım dese asla kabul etme derim yakarsın kendini derim ama dinlerler mi hayır bu hata bugüne kadar yapıldı aynı binaya bile bile giden ne yazık ki ne ilktim ne de son olacağım. Herkes tecrübeli olanları ya da yasamasa bile olacakları öngörenleri dinlemeyecek. Yaşayıp görüp anlayacak ben gibi. Sonra ya çocuk yap gecer masallarına inanıp bi de öyle yakacaklar kendilerini ya da en azından zararın neresinden dönsem kâr deyip dönecekler baba evine benim gibi…

Ay gercekten de uyarmissiz eski konularda. Keske hakli cikmasaymisiz. Adam kendini bastan belli etmis aslinda
Evet ne yazık ki bende bile bile ateşe yürüyenlerden oldum salak gibi sanki mecburmuşum gibi evlenmeye kör ettim gözümü adamın evlendikten sonra geçecek masallarına kandım. Evlendik geçmedi bu kezde çocuk yap geçecek oldu

Bahsettim biraz konu içinde istememe sebeplerinden başlarda vardı zaten sorunlar ama anlamadığım şekilde tam düğün gecesinin sabahında kadının bana bakışları bile korkunc olmustu artık. Bana bakınca adeta düşmana bakar gibiydi. Sonra hep beni baskılamaya kontrol etmeye çalıştı oğluna yaptığı gibi ben de her defasında itiraz ettim. Sık sık gidiş geliş istedi yapmam dedim bi yere giderken bana da haber ver vermeyeceğim dedim böyle böyle sürtüştük hep. Yapmayacağımı kabul etmeyeceğimi bildiği şeyleri dayattı hep bana en son duydum ki eve geldiğim saati eşime haber veriyorlar eşim benden sonra geliyor işte bende gelmem gereken saatten bir kaç saat geç gelmiştim nöbete kalmıştım telefonum bozuktu ve eşimle de biraz aramız soguktu haber de vermedim yine eşim gelmeden gelmiştim ama dediğim gibi normal saatten biraz daha geç iki gün böyle nöbete kaldım sonra eşim tartışma esnasında ağzından attı kaçta geldiğimi onlardan duyduğunu o esnada kendileri ile konuşmuyordum görünce selam bile vermiyorduk son olaylardan sonra bu şartla barısmıstm eşimle çünkü. Ama onlar o konuşmadığımız günlerde gidip adama rapor veriyorlarmış duyunca artık zaten tahammül sınırlarım aşılmıştı büyük tepkiler verdim zaten eşimle de farklı konudan aramızda soğukluk vardı o olayda üstüne gelince koptu ipler bende

Bakın evet aileye karşı beni koruyamaması çok çok büyük bir sorun ama aynı zaman da da tek sorun. Her zaman her konuda fikrimi alırdı beni dinlerdi çok iyi iletişimimiz vardı. Karı koca ve çok ta iyi iki dosttuk hep. Uzun sohbetler ederdik işi arkadaşları her şeyi paylaşırdık ev içinde her zaman destekti üzerine düşen her şeyde. Hiç bir zaman ataerkillik yapmadı. Kadın yemek yapar temizler kafasında bir erkek olmadı her zaman benden çok o iş bölümüne dikkat etti izinli günlerinde evide sildi süpürdü yemeğimizde yaptı hasta oldum sabaha kadar basımda oturdu nöbet tuttu tırnaklarıma kadar kesti bakım yaptı hep küçük sürprizler hediyeler ona ulaşamadığım tek konu ailesi idi bana açmadığı tek konu da ailesi idi. Bu konuda onunla hiç iletişim kuramadım hep kapalıydı hep dokunulmazlığı vardı o konunun beni herkese karşı korudu kolladı bana laf söylettiği insanlar hep ailesi oldu kılıma zarar gelse dünyayı yakardı ama annesi yaksa oturup izleyen adam oldu….

Eski konularınız bilmiyordum şimdi okudum bakdim , eşiniz yola gelir mi bilmem ama o annayla zor biraz ,bende hemen Bosan diyenlerden değilim ama nerden tutsan ordan kalıyor sizin olay taa nisanliyken böyle şart koşan adamin evini ayircagini sanmıyorum. Eğer bosanmam mücadele ederim diyosan o binadan çıkarmazlar o adamı , aynı binda yaşamak gercekden zor. Bende aynı binada yaşıyorum eşim eşinizin tam tersi her konuda arkamda dir yanimdadir ama çok yorucu gercekden , aynı binada isteyen ailelerde zaten yönetmek istedikleri için aynı binada istiyorlar karışmak istemeyen kvler uzak olsun derler. Evlencek kızlara nasiyatim olsun aynı binada oturmasinlar. Net yani , sizde uzulmeyin aileniz destekciniz bı adamami mecbursunuz

Yanlız babanız ev bile teklif etmiş. O adam hiç çıkmaz o binadan , benim 2. Bı evimin ihtimali olsa hiç durmazdim eşimde aynı şekilde, iyi düşünün aileniz çok aklı başında bı aile bence , ailenizi dinleyin

Şu kelimeleri önce siz bir doğru yazın lütfen. Tavsiye vermeden önce. Gözlerim sızladı resmen.

Şu kelimeleri önce siz bir doğru yazın lütfen. Tavsiye vermeden önce. Gözlerim sızladı resmen.
Ay sizde abartmayin bence yani neden hata arıyorsunuz ki ben gayet okudum anladım. Sanki kadın tez mi yazıyor , köşe yazarimi bu kadar detaycı olmayın bence , anlamisiniz gayete

Mesela benim ayağımda batık vardı yanlış tırnak kesmenden dolayı derdi ayak tırnaklarıma kadar keser bakımlardı
ayak tırnaklarınızı da kendiniz kesin bi zahmet ya, gece gece midem bulandı

Ay sizde abartmayin bence yani neden hata arıyorsunuz ki ben gayet okudum anladım. Sanki kadın tez mi yazıyor , köşe yazarimi bu kadar detaycı olmayın bence , anlamisiniz gayete
Sizin de yazımızınızdan belli zaten rahatsız olmayacağınız Türkçemizi bu kadar katletmeyelim beni rahatsız etti, muhattabım siz değilsiniz, atlamayın bence.

Sıkıntı yaşamayan yok denecek kadar az .. toparlanabilir durumlarda biraz sen de cabalayip bir şeyler yapabilirsin boşanmak istememe nedenin nedir

Sizin de yazımızınızdan belli zaten rahatsız olmayacağınız Türkçemizi bu kadar katletmeyelim beni rahatsız etti, muhattabım siz değilsiniz, atlamayın bence.
Atladım bi sorun mu oldu, düşüncelerimi belirtmem için sizden izin mi almam lazım Türkçemi mi elestiriyorsunuz buyrun eleştirin özgürsünüz beğenmeye bilirsiniz saygı duyarım. Sizde saygı duymayı kırıcı olmamayı öğrenin bence gözüm kanadı ne demek ya korkma kanamaz

Maalesef yazmada olduğu gibi okumada da zayıfız. Gözüm kanadı yazmadım çünkü. Kırıcı bir laf da etmedim. Minnoş olmayın bu kadar. İyi geceler.

Maalesef yazmada olduğu gibi okumada da zayıfız. Gözüm kanadı yazmadım çünkü. Kırıcı bir laf da etmedim. Minnoş olmayın bu kadar. İyi geceler.
Ay pardon sizlamis gözünüz o kadar okuyorum ki bı kelimeyi bu forumda kadın gelmiş derdini yazıyor gözümü kanadı , sızladı gibi yorumlar sanki köşe yazarı 0 hatasız yazmalı gibi , abartmayin hata aramayın iyimser olun bence sizede iyi geceler umarım daha çok sizlamaz gözünüz

Bir daha yazmazsanız sızlamaz. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın.

Bir daha yazmazsanız sızlamaz. Tavsiyelerinizi kendinize saklayın.
Niye tavsiye alınca kendinizi kötümü hissediyorsunuz. sizde bana tavsiye vere bilirsiniz. Nasıl olmalıyım mesela insanların kusurlarını yuzunemi vurmaliyim hatalarını şak diye söylemeliyim napmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…