Ben demedim zaten size şımarık atarlı vs. Bu sebepten boşanılmaz dedim sadece.Malesef sonradan bu işe atıldı. Eskiden daha az kazanıyodu ama doluydu günlerimiz çokda mutluyduk. Belki baştwn beri böyle olsa üzülmezdim. Sizde madem böyle bir evliliğiniz var şımarık atarlı demek yerine örnekler verip destek olabilirsiniz
Kesinlikle arkadaş çevresi yeni uğraş, hobi hatta eşiniz için çaba göstereceğiniz şeyler.. Belki çocuk büyüdüğünde eşinizin işi ne üzerine bilmiyorum ama çocuğunuz size bağlı olmadığında iş yerine yapacağınız kısa ziyaret, öğle yemekleri... Eşiniz sizin için uğraşıyor ki bence o da istiyordur sizin istediklerinizi ama emin olun maddiyat çok çok önemli ve herkesin ekmek kapısı farklı karıkoca vardiyalı çalışıp vardiyaları ters düşen ve birbiri ile denk gelmeyen çiftler tanıyorum ben. Ama zaten evlilik çaba değil mi aldatma, şiddet, hakaret olmadığı sürece boşanmak çok geri planda olması gerekli diye düşünüyorum hele ki çocuk varsa. Sabrın sonu selamettir. İnşallah çok mutlu olacaksınız. Özel günlere eskiden çok önem verirdim ta ki geçen sene eşimin doğum gününü unutana kadar ki benim fazlasıyla detaycı ve ince fikirli olduğumu söylerler hepYa ne kadar güzel düşünceli bir insansnız iyiki yazdınız. Arkadaş çevremi dağıttım belkide onunda etkisi var bu kadar yalnız ve mutsuz hissetmemin yeni bir kursa yazıldım toparlanıcam inşallah eminim bu akşam kırıklarımı onarmaya çalışacaktır
Kesinlikle,bence biraz hobi edinin. Bu size iyi gelicektir,eşiniz ile de konuşun tabii yine.Hayır çalışmıyorum onunda etkisi var zaten
ne güzel gece eve içkili gelip dayak atan kocan yok yada sabahları fosur fosur uyuyup evi otel olarak kullanan ve sürekli senden para isteyen kocan Yok bide çocuğun onun olduğu odaya gitmekten korkmuyor sen bence derdini gözünde fazla buyutmussun tabiki bize laf düşmez ama fikrimizi sormussun bunları yaşayan samimi arkadasimdir senin yerinde olmak isteyen okadar çok kadın varki mesala annem keşke babanız hiç eve gelmese o evde yokken daha huzurlu oluyorduk sen hersabah uyandığında kalk önce Allah'a dua et bir süre bunu dene o seni duyar ve yardım eder ama elindeki nede şükret benceHerkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Zaten sepep unutmuş olması değil normal düzende zaten bizim için çalışıyor deyip çoğu şeye göğüs gerebiliyorum ama özel günümüzde olsun bari eve erken gelsin bizimle olsun istedim üstüne de hatırlamayınca bende ipler biraz koptu. Ona şikayetlerimi dile getirdiğimde istediğini yapma imkanı özgürlüğü verdim karışmıyorum kısıtlamıyorum başka adamlar gibi siz mutlu olun diye uğraşıyorum daha ne yapabilirim diyor.Tamam boşanmak için illa şiddet,ihanet,saygısızlık vs gerekmiyor. Ama evlilik yıl dönümünün unutulması da boşanmayı gerektirmiyor.
Tamam kırılmış,bozulmuş olabilirsiniz.
Hislerinizi anlayacağı şekilde ifade edersiniz. Özel günlere önem Verdiğinizi belirtip kırıldığınızı ifade edebilirsiniz.
Saydığınız o kadar pozitif davranıştan sonra buna takılıp ta boşanmak bana çok saçma geldi..
Hobi Kursuna yazıldım ona bile sıcak bakmadı ama olsun dinlemedimKesinlikle,bence biraz hobi edinin. Bu size iyi gelicektir,eşiniz ile de konuşun tabii yine.
Bu saydiklariniz burda cogu kadinin hayali olan seyler.Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Evet ozler benim esimde.cok yogun calisiyo bazen gece yarisindan sonra geliyo oglum babasini gormeden uyudugu geceler oluyo ama calismak.zorunda inanin okadar kucuk seylerki ben bugun bir evladin babasinin tabutunun arkasindan baba gitme diye haykirislarini duydum icim parcalandiBöyle düşününce evet şükürsüzlük etmemen gerektiğini birdaha asla onun kadar iyi bir insan bulamıcağımı biliyorum ama aması var işte insan kocasını özler mi
Doğru söylüyosunuz sabahtan beri o kadar moral verdiniz ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim birtek ben böyle yaşıyorum sanıyodumEvet ozler benim esimde.cok yogun calisiyo bazen gece yarisindan sonra geliyo oglum babasini gormeden uyudugu geceler oluyo ama calismak.zorunda inanin okadar kucuk seylerki ben bugun bir evladin babasinin tabutunun arkasindan baba gitme diye haykirislarini duydum icim parcalandi
Gitme sana doyamadim diye bagiran bir es vardi keske ölmeseydi hep calisip sizin bu saydiklariniza sahip olmak icin o an neler verirlerdi.
Zaten normal zamanlarda bizim için çalışıyor diyerek birçok şeye ödün veriyorum sorun yaratmıyorum bari özel günlerimizde olsun yanımızda olsun erken gelsin istedim üstüne de unutunca çok bozuldum el işinde çalışmıyor ki kendi işi bu kadarcık ödün vermek zor mu yada benim isteğim mi şımarıklıkEsini sevmiyor musun?
Yani adam sizin icin gece gunduz calissin sen bosanmayi dusuntuhaf
Desenki adamla hem vakit geciremiyoz hem cimri o zaman is baskaydi, ama neden canisi?
Ben bu ozel gunlere pek onem vermiyorum hatta dogum gunumu bile unutmustum bi arkadasim kutladi ilk gecenlerde. Kendi isin olmasi daha yorucu ve zihin oyalayici bence. Baska sebeplerde var gibi geldi bana. Yoksa sirf bi gunu unuttu diye bosanmayi dusunmek sacmaZaten normal zamanlarda bizim için çalışıyor diyerek birçok şeye ödün veriyorum sorun yaratmıyorum bari özel günlerimizde olsun yanımızda olsun erken gelsin istedim üstüne de unutunca çok bozuldum el işinde çalışmıyor ki kendi işi bu kadarcık ödün vermek zor mu yada benim isteğim mi şımarıklık
Beni o kadar iyi anladınız ki. Konuşuyorum ama zar zor evde kaldığında da telefon yetiyor yada halledemiyolar eşim geri gidiyor bu sefer özene bözene hazırlandığın yerden geri eve dönmek daha çok sinir yaratıyor git diyorum gelmeBen sizi anladım. Evlilikte yalnızlık ne demek bilirim. Sizinki çok masum istekler aslında. Evet onu anlayıp destekliyorsunuz ama bazen bu yalnızlık sizi isyan noktasına getirebiliyor.. Size değer veren saygı duyan bir eşiniz var. İyi biri diyorsunuz madem konuşun sakince bize biraz daha vakit ayır ben bana sağladığın imkanları değil seni istiyorum de..
Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?