Boşanmak ve sonrası nasıl?

Ben demedim zaten size şımarık atarlı vs. Bu sebepten boşanılmaz dedim sadece.

Durun durdugunuz yerde. Nice adamlar var ne çalışır ne evine bakar hergün baska kadin peşinde bde karisina hesap sorar.
Bence siz boşanma konusunu dile getirip pesinizden kosturmak istiyosunuz gibi geldi. Bu sebepten bosanilmaz..

Kesinlikle arkadaş çevresi yeni uğraş, hobi hatta eşiniz için çaba göstereceğiniz şeyler.. Belki çocuk büyüdüğünde eşinizin işi ne üzerine bilmiyorum ama çocuğunuz size bağlı olmadığında iş yerine yapacağınız kısa ziyaret, öğle yemekleri... Eşiniz sizin için uğraşıyor ki bence o da istiyordur sizin istediklerinizi ama emin olun maddiyat çok çok önemli ve herkesin ekmek kapısı farklı karıkoca vardiyalı çalışıp vardiyaları ters düşen ve birbiri ile denk gelmeyen çiftler tanıyorum ben. Ama zaten evlilik çaba değil mi aldatma, şiddet, hakaret olmadığı sürece boşanmak çok geri planda olması gerekli diye düşünüyorum hele ki çocuk varsa. Sabrın sonu selamettir. İnşallah çok mutlu olacaksınız. Özel günlere eskiden çok önem verirdim ta ki geçen sene eşimin doğum gününü unutana kadar ki benim fazlasıyla detaycı ve ince fikirli olduğumu söylerler hep insan kafası yoğun olunca unutabiliyormuş atlayabiliyormul takvime bakmamış bile olabiliyormuş.Önemli olan siz eşinizden sevgisinden sadakatinden eminseniz bence bırakın bu düşünceleri ve bu akşam sımsıkı sarılın eşinize

Tamam boşanmak için illa şiddet,ihanet,saygısızlık vs gerekmiyor. Ama evlilik yıl dönümünün unutulması da boşanmayı gerektirmiyor.
Tamam kırılmış,bozulmuş olabilirsiniz.
Hislerinizi anlayacağı şekilde ifade edersiniz. Özel günlere önem Verdiğinizi belirtip kırıldığınızı ifade edebilirsiniz.
Saydığınız o kadar pozitif davranıştan sonra buna takılıp ta boşanmak bana çok saçma geldi..

Yahu siz delimisi
ne güzel gece eve içkili gelip dayak atan kocan yok yada sabahları fosur fosur uyuyup evi otel olarak kullanan ve sürekli senden para isteyen kocan Yok bide çocuğun onun olduğu odaya gitmekten korkmuyor sen bence derdini gözünde fazla buyutmussun tabiki bize laf düşmez ama fikrimizi sormussun bunları yaşayan samimi arkadasimdir senin yerinde olmak isteyen okadar çok kadın varki mesala annem keşke babanız hiç eve gelmese o evde yokken daha huzurlu oluyorduk sen hersabah uyandığında kalk önce Allah'a dua et bir süre bunu dene o seni duyar ve yardım eder ama elindeki nede şükret bence

Zaten sepep unutmuş olması değil normal düzende zaten bizim için çalışıyor deyip çoğu şeye göğüs gerebiliyorum ama özel günümüzde olsun bari eve erken gelsin bizimle olsun istedim üstüne de hatırlamayınca bende ipler biraz koptu. Ona şikayetlerimi dile getirdiğimde istediğini yapma imkanı özgürlüğü verdim karışmıyorum kısıtlamıyorum başka adamlar gibi siz mutlu olun diye uğraşıyorum daha ne yapabilirim diyor.

Bu saydiklariniz burda cogu kadinin hayali olan seyler.
Maddi sıkintiniz yokmus tatile gidiyomussunuz.Sizinle vakit gecirmek icin gece yarilarina kadar oturuyormus daha ne istiyorsunuz
Ne siddet goren aldatilan kadinlar var farkindamisiniz hangimizin evliligi dort dortlukki bazen fedakarlik yapmak gerek yil.donumunu unutty diye ayrilmak sogumak ne bilim tuhaf geldi bana daha bugun kizenimi topraga gomduk gencecik 30 yasinda karisi keske sakat kalsaydida basimizda olsaydi.cocuklarim yetim kaldi.diye kendini paraladi cok fazla.sey istiyorsuz sukur etmeyi bilmeniz gerek

Böyle düşününce evet şükürsüzlük etmemen gerektiğini birdaha asla onun kadar iyi bir insan bulamıcağımı biliyorum ama aması var işte insan kocasını özler mi
Evet ozler benim esimde.cok yogun calisiyo bazen gece yarisindan sonra geliyo oglum babasini gormeden uyudugu geceler oluyo ama calismak.zorunda inanin okadar kucuk seylerki ben bugun bir evladin babasinin tabutunun arkasindan baba gitme diye haykirislarini duydum icim parcalandi
Gitme sana doyamadim diye bagiran bir es vardi keske ölmeseydi hep calisip sizin bu saydiklariniza sahip olmak icin o an neler verirlerdi.

Benim de sizden farkım yok eşim 12 saat çalışıyor ,ayrıca yurtdışındayım izin kullanmıyor ,tek başımayım akşam geç saatlere kadar , bizimde beraber zamanımız kısıtlı ayrıca ,biryere gidemiyoruz ,sadece senelik izinden izine ,çocukta yok yalnızım tüm gün ,konuda bahsetmişsiniz ,yıldönümümüzü unuttu diye boşanmayı düşünüyorum yazmışsınız ,kim olsa bu kadar basit sebeplerden ayrılmayı düşününce olgun düşünceye sahip görmez karşısındakini ,empati yapabiliyorum

Ben sizi anladım. Evlilikte yalnızlık ne demek bilirim. Sizinki çok masum istekler aslında. Evet onu anlayıp destekliyorsunuz ama bazen bu yalnızlık sizi isyan noktasına getirebiliyor.. Size değer veren saygı duyan bir eşiniz var. İyi biri diyorsunuz madem konuşun sakince bize biraz daha vakit ayır ben bana sağladığın imkanları değil seni istiyorum de..

Esini sevmiyor musun?

Yani adam sizin icin gece gunduz calissin sen bosanmayi dusuntuhaf

Desenki adamla hem vakit geciremiyoz hem cimri o zaman is baskaydi, ama neden canisi?

Doğru söylüyosunuz sabahtan beri o kadar moral verdiniz ki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim birtek ben böyle yaşıyorum sanıyodum

Esini sevmiyor musun?

Yani adam sizin icin gece gunduz calissin sen bosanmayi dusuntuhaf

Desenki adamla hem vakit geciremiyoz hem cimri o zaman is baskaydi, ama neden canisi?
Zaten normal zamanlarda bizim için çalışıyor diyerek birçok şeye ödün veriyorum sorun yaratmıyorum bari özel günlerimizde olsun yanımızda olsun erken gelsin istedim üstüne de unutunca çok bozuldum el işinde çalışmıyor ki kendi işi bu kadarcık ödün vermek zor mu yada benim isteğim mi şımarıklık

Ben bu ozel gunlere pek onem vermiyorum hatta dogum gunumu bile unutmustum bi arkadasim kutladi ilk gecenlerde. Kendi isin olmasi daha yorucu ve zihin oyalayici bence. Baska sebeplerde var gibi geldi bana. Yoksa sirf bi gunu unuttu diye bosanmayi dusunmek sacma

Beni o kadar iyi anladınız ki. Konuşuyorum ama zar zor evde kaldığında da telefon yetiyor yada halledemiyolar eşim geri gidiyor bu sefer özene bözene hazırlandığın yerden geri eve dönmek daha çok sinir yaratıyor git diyorum gelme

Saat 10 da gelince 3 -4 e kadar oturuyormuşsunuz ,aslında iyi vakit geçiriyorsunuz beraber.

Eşinize daha çözüm odaklı yaklaşın yanına birini alsın en azından tatile giderken ona bıraksın bikaç günlüğüne,haftada bi gün işe gitmesin vs mesela. Çözmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…