- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
boşandım, özgürlük harika birşey.Herkeze merhaba Uzun zamandır evliliğim ile ilgili kendi içimde iniş çıkışlar yaşıyorum arkadaşlar eşim çok anlsyışlı beni hiç kısıtlamayan ve kırmaktan çekinen bir insandır. Kavga bile edemem hep alttan alır ve kin tutmaz. Sorunum şu ki eşim işletme sahibi bu yüzden eve geç geliyor en erken akşam 10 en geç gece 1 sezona göre değişiyor. Çok fazla yoğun çalışıyor haliyle bize karşı ne kadar iyi olsada onunla tatile,alışverişe, en basiti çocuğumuzu alıp parka gitmişliğimiz bile sayılıdır. Maddi olarak çok iyiyiz kızımla hergün istediğimiz yere gideriz,istediğimizi alırız arkadaşlarımla veya sadece kızımla tatillere giderim bana hiç bir zaman hesap sormaz benim eğlenmeye vaktim yok ama siz gezin hevesiniz kalmasın der. Şu son 2 yıldır iş yerinde yenilikler yapmaya başladı ve kafası çok dolu dün evlilik yıl dönümümüzdü ve hatırlamadı bile iş yerindeki sitresinden bahsetti şöyle oldu böyle oldu diye eve geldiğinde yorgunum deyip uyumaz gece 3 e 4 e kadar beraber vakit geçiririz sabah geç gidiyor işe zaten ben hatırlamamasına çok bozuldum içim şuan ona karşı o kadar boş ki boşanmayı düşünüyorum istediğim hediye veya şu bu değildi en azından bir çiçek getirip hatırlayabilirdi bunu bile unutucak kadar her şeyi işse bende onu unutayım herkez baksın yoluna diyorum kızım aklıma geliyor o nasıl olur yeni bir düzende daha 3 yaşında babasıyla birbirlerine çok düşkünler bilmiyorum kafam çok karışık ama çok soğumuş hissediyorum illaki boşanmak için aldatılma şiddet hakaret olmasına gerek yok diye düşünüyorum tavsiye verin lütfen
Bunları çok konuştuk ve denedik olmuyor ne zaman arkasını dönse hırsızlık veya elemanlar arası çatışma çıkıyor o olmayınca olmuyo anlıyacağınSaat 10 da gelince 3 -4 e kadar oturuyormuşsunuz ,aslında iyi vakit geçiriyorsunuz beraber.
Eşinize daha çözüm odaklı yaklaşın yanına birini alsın en azından tatile giderken ona bıraksın bikaç günlüğüne,haftada bi gün işe gitmesin vs mesela. Çözmeye çalışın.
Bunları çok konuştuk ve denedik olmuyor ne zaman arkasını dönse hırsızlık veya elemanlar arası çatışma çıkıyor o olmayınca olmuyo anlıyacağın
kınıyorum sizi ithamlarınızdan dolayı. Kendiniz berbat bir evlilik yaptınız diye sorun yarıştırıp karşınızdakini suçlamaya hakkınız yokUzun uzun yazıp kendi hayatımdan dem vurmayacağım.
İki kelimeyle; bencil ve nankörsün.
İşte bende bunu diyorum bu adam bir gün işe gitmese iflas etmez ya ama yokPes etmesin ben doğru temizlikçiyi bulana kadar en az on kişi aldım evime,o da sizin için denemeye devam etsin. Yüreklendirin onu. Bizim de mesela armut bahçemiz var eşim toplayınca daha fazla işçiye toplatınca daha az kazanıyor,fakat bizimle bi hafta tatile gitmek için devrediyor bi süre. Yani çalınabilir önlemini alsın üç günde hiçbir yer batmaz.
Ne aptalca bir cvp. Benim berbat bir evliliğim yok ki. Sevdiğim bir eşim, iki de tatlı oğlum var. Hatta ailecek tatilden döndük. Bu kanıya nerden vardın kiKo
kınıyorum sizi ithamlarınızdan dolayı. Kendiniz berbat bir evlilik yaptınız diye sorun yarıştırıp karşınızdakini suçlamaya hakkınız yok
Ay ne mutlu sana mükemmel aileNe aptalca bir cvp. Benim berbat bir evliliğim yok ki. Sevdiğim bir eşim, iki de tatlı oğlum var. Hatta ailecek tatilden döndük. Bu kanıya nerden vardın kiBu arada yıldönümlerim, doğumgünlerim unutulmaz.
Kendi hayatımdan derken çevremde ki eşlerden örnekti kastım.
Ama ne var biliyor musun, boşan da kurtar adamı.
Tşk ederim darısı başınaAy ne mutlu sana mükemmel aile
Ailem yakın onlara sığınıyorum bin şükür onlar var. Ne kadar konuşsakta olmuyor bir düzene oturtamadık 5 senedir ha eskiye bakarak daha iyiyiz eskiden gece 4 lerde gelirdi ama bebek yoktu beraber gidip geliyoduk belki daha sonra daha da düzelir bilmiyorum sma şuan yok yani olmuyor bir gün bile bi tatili erken gelmesi yokDüşünceleriniz de çok haklısınız ama boşanmayı gerektiricek birşey görmedim. Benim eşimde yogun oldugu zamanlar mesaiye kalır şuanda mesaide mesela saat kac oldu gelmedi. Bende cocugumla cok sıkılıyorum ama evimizi geçindirmek için mecbur kalıyor. Kim istemez ki erken gelsin eşiyle cocuguyla vakit geçirmek. Eşinizle konuşun güzelce anlatın öok yoruldugunuzu sıkıldıgınızı anlatır eminim anlar arada birde olsa erken gelir en azından sizde nefes almış olursunuz. Çok sıkıldıgınızda siz gidin yanına hem birlikte olursunuz hemde kafanız dagılmış olur. Sizi çook iyi anlıyorum bende çoğu akşam tek yemek yerim benim babam yakın oldugu için onu çagırırım tek kalmamak için veya cocugumu alır gezmeye cıkartır bende az nefes alırım sizde yakınınız varsa öyle yapın
Bu kadar yoğun ne iş yapıyor eşiniz??Ailem yakın onlara sığınıyorum bin şükür onlar var. Ne kadar konuşsakta olmuyor bir düzene oturtamadık 5 senedir ha eskiye bakarak daha iyiyiz eskiden gece 4 lerde gelirdi ama bebek yoktu beraber gidip geliyoduk belki daha sonra daha da düzelir bilmiyorum sma şuan yok yani olmuyor bir gün bile bi tatili erken gelmesi yok
Restorant işletiyorBu kadar yoğun ne iş yapıyor eşiniz??
Oda bıktı oda memnun değil ama mecbur işte emanet edemiyor kimseye çok konuştuk bi çözümü de yok şuan için belki bi 5 sene sonra rayına oturur çünkü 5 sene öncemiz daha berbattı. Sen gez ben seni kısıtlamıyorum diyor çıkıyor iyi koca oluyorBencr sabır gereklı ya bu sebebten bosanmayı dusunmenız cok sacma. Sımdınsıze okadar kotu konular varken buraya sımarıklık yapmaua geldınz dıycekler ama bence sabır gerekli adam evıne esıne evladına bakıyormu bakıyor ıbtıyaclarını karsılıyormu karsılıyor. Gerı kalan, o vakıt ayırma mevzusunu bosanmaya getırmeden tatlı tatlı ı dıle getırın. Zamanla oda farkedecek ve yorulacak artık ıslerıyle eskıdı ladr ugrasamayack kendını evıne ve dınlenmeue alacak.Bırden esın ıstanbullu gelundekı faruk gıbı gorundu gozume
Haklısınız sızde beraner bısey yapamadıktan somra gezmenın tozmanım pek tadı olmuyor. İlginc bır davranıs ınsana degersız hıssettırıp acaba baska bırıylemı vakot gecırıyorda bana vaktı yok dıye dusunduruyor. Benm esımle bı problemın yok sukur ama bazen ben onu sureklı kıskanır kısıtlarken o bana hıc karısmaz. Sadece acık gıyersem mudahele edwr ama ben mesela ne bılm sosyal hesaplarına cok karısırım onun o ıse benmkıne hıc karısmaz, o tek basına byere gıtsın ararım yazarım ya da sorarm kımle nereye dıye. O ıse ben tek basıma avmlerede gıtsem kımle nıye nereye dıye sormaz. Onun bayanlarla selamlasmasına bıle karısırım yanak uzatamaz mesela sadece el uzat dıyorum. Ama Bır erkek bana kafa uzatmıs tokalasmak ıstemıs dıyelm ayıp olmasın dıye karsılık verdıysem hıc bana dıyonda sen nıye yanak uzatıyorsun demez. Boylede benı degersız hıssettırıyor cırkın mıyım kıskanılmayacak bır tıpımmı var ya da senmo asırı rahatsın anlamıyorm dıyormOda bıktı oda memnun değil ama mecbur işte emanet edemiyor kimseye çok konuştuk bi çözümü de yok şuan için belki bi 5 sene sonra rayına oturur çünkü 5 sene öncemiz daha berbattı. Sen gez ben seni kısıtlamıyorum diyor çıkıyor iyi koca oluyor
Yok kuzum aldatma vs tarzı değil bizim sıkıntımız tek dünyası biziz onun şöyleki restoranı turizm alanı gibi ormanlık biyerde çevrede kız yok işten eve evden işe sadece bi ortamı bile yok arkadaş buluşması vs yanına giderler görmeye. Sabah kalkar işe gider gece iş biter elemanları evlerine bırakıp eve döner bir yere bile uğramaz oda çok mutsuz hayatından aslında ama bilmiyorum belki ilerde rayına oturturHaklısınız sızde beraner bısey yapamadıktan somra gezmenın tozmanım pek tadı olmuyor. İlginc bır davranıs ınsana degersız hıssettırıp acaba baska bırıylemı vakot gecırıyorda bana vaktı yok dıye dusunduruyor. Benm esımle bı problemın yok sukur ama bazen ben onu sureklı kıskanır kısıtlarken o bana hıc karısmaz. Sadece acık gıyersem mudahele edwr ama ben mesela ne bılm sosyal hesaplarına cok karısırım onun o ıse benmkıne hıc karısmaz, o tek basına byere gıtsın ararım yazarım ya da sorarm kımle nereye dıye. O ıse ben tek basıma avmlerede gıtsem kımle nıye nereye dıye sormaz. Onun bayanlarla selamlasmasına bıle karısırım yanak uzatamaz mesela sadece el uzat dıyorum. Ama Bır erkek bana kafa uzatmıs tokalasmak ıstemıs dıyelm ayıp olmasın dıye karsılık verdıysem hıc bana dıyonda sen nıye yanak uzatıyorsun demez. Boylede benı degersız hıssettırıyor cırkın mıyım kıskanılmayacak bır tıpımmı var ya da senmo asırı rahatsın anlamıyorm dıyormınsan bazen kıskanılmak ıstıyor benö dtek sıkntım bu esımle.ynı bı sorun herseyı acık acık konusabılıyorsamız eger aynen konus6n bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?