Boşanmak ve sonrası nasıl?

Uzun uzun yazıp kendi hayatımdan dem vurmayacağım.

İki kelimeyle; bencil ve nankörsün.

boşandım, özgürlük harika birşey.
Ama sizin yaşadıklarımız oldukça yetersiz boşanmak için. Ergen degilsiniz kaç yıllık evlisiniz yahu eşinizle konuşup tekrar isinabilirisiniz

Bunları çok konuştuk ve denedik olmuyor ne zaman arkasını dönse hırsızlık veya elemanlar arası çatışma çıkıyor o olmayınca olmuyo anlıyacağın

Eşim de yoğun çalışır ama az uyur mesela. Zamanını verimli kullanmaya çalışır,özellikle bu yıl küçük bebeğim var diye sürekli zaman yaratmaya çalıştı. Sabah geç gidiyorsa uykudan fedakarlık yapsın kahvaltıya gidin. Biz her saati değerlendiriyoruz.

Bunları çok konuştuk ve denedik olmuyor ne zaman arkasını dönse hırsızlık veya elemanlar arası çatışma çıkıyor o olmayınca olmuyo anlıyacağın

Pes etmesin ben doğru temizlikçiyi bulana kadar en az on kişi aldım evime,o da sizin için denemeye devam etsin. Yüreklendirin onu. Bizim de mesela armut bahçemiz var eşim toplayınca daha fazla işçiye toplatınca daha az kazanıyor,fakat bizimle bi hafta tatile gitmek için devrediyor bi süre. Yani çalınabilir önlemini alsın üç günde hiçbir yer batmaz.

İşte bende bunu diyorum bu adam bir gün işe gitmese iflas etmez ya ama yok

Ko

kınıyorum sizi ithamlarınızdan dolayı. Kendiniz berbat bir evlilik yaptınız diye sorun yarıştırıp karşınızdakini suçlamaya hakkınız yok
Ne aptalca bir cvp. Benim berbat bir evliliğim yok ki. Sevdiğim bir eşim, iki de tatlı oğlum var. Hatta ailecek tatilden döndük. Bu kanıya nerden vardın ki Bu arada yıldönümlerim, doğumgünlerim unutulmaz.

Kendi hayatımdan derken çevremde ki eşlerden örnekti kastım.

Ama ne var biliyor musun, boşan da kurtar adamı.

Düşünceleriniz de çok haklısınız ama boşanmayı gerektiricek birşey görmedim. Benim eşimde yogun oldugu zamanlar mesaiye kalır şuanda mesaide mesela saat kac oldu gelmedi. Bende cocugumla cok sıkılıyorum ama evimizi geçindirmek için mecbur kalıyor. Kim istemez ki erken gelsin eşiyle cocuguyla vakit geçirmek. Eşinizle konuşun güzelce anlatın öok yoruldugunuzu sıkıldıgınızı anlatır eminim anlar arada birde olsa erken gelir en azından sizde nefes almış olursunuz. Çok sıkıldıgınızda siz gidin yanına hem birlikte olursunuz hemde kafanız dagılmış olur. Sizi çook iyi anlıyorum bende çoğu akşam tek yemek yerim benim babam yakın oldugu için onu çagırırım tek kalmamak için veya cocugumu alır gezmeye cıkartır bende az nefes alırım sizde yakınınız varsa öyle yapın

Ay ne mutlu sana mükemmel aile

Ailem yakın onlara sığınıyorum bin şükür onlar var. Ne kadar konuşsakta olmuyor bir düzene oturtamadık 5 senedir ha eskiye bakarak daha iyiyiz eskiden gece 4 lerde gelirdi ama bebek yoktu beraber gidip geliyoduk belki daha sonra daha da düzelir bilmiyorum sma şuan yok yani olmuyor bir gün bile bi tatili erken gelmesi yok

Bu kadar yoğun ne iş yapıyor eşiniz??

Ozaman oturup konuşun eşinizle ya yardımcı birisini alsın o durdun orda gec saatlere kadar yada siz gözünü korkutun boşanmakla

Bencr sabır gereklı ya bu sebebten bosanmayı dusunmenız cok sacma. Sımdınsıze okadar kotu konular varken buraya sımarıklık yapmaua geldınz dıycekler ama bence sabır gerekli adam evıne esıne evladına bakıyormu bakıyor ıbtıyaclarını karsılıyormu karsılıyor. Gerı kalan, o vakıt ayırma mevzusunu bosanmaya getırmeden tatlı tatlı ı dıle getırın. Zamanla oda farkedecek ve yorulacak artık ıslerıyle eskıdı ladr ugrasamayack kendını evıne ve dınlenmeue alacak. Bırden esın ıstanbullu gelundekı faruk gıbı gorundu gozume

Oda bıktı oda memnun değil ama mecbur işte emanet edemiyor kimseye çok konuştuk bi çözümü de yok şuan için belki bi 5 sene sonra rayına oturur çünkü 5 sene öncemiz daha berbattı. Sen gez ben seni kısıtlamıyorum diyor çıkıyor iyi koca oluyor

Haklısınız sızde beraner bısey yapamadıktan somra gezmenın tozmanım pek tadı olmuyor. İlginc bır davranıs ınsana degersız hıssettırıp acaba baska bırıylemı vakot gecırıyorda bana vaktı yok dıye dusunduruyor. Benm esımle bı problemın yok sukur ama bazen ben onu sureklı kıskanır kısıtlarken o bana hıc karısmaz. Sadece acık gıyersem mudahele edwr ama ben mesela ne bılm sosyal hesaplarına cok karısırım onun o ıse benmkıne hıc karısmaz, o tek basına byere gıtsın ararım yazarım ya da sorarm kımle nereye dıye. O ıse ben tek basıma avmlerede gıtsem kımle nıye nereye dıye sormaz. Onun bayanlarla selamlasmasına bıle karısırım yanak uzatamaz mesela sadece el uzat dıyorum. Ama Bır erkek bana kafa uzatmıs tokalasmak ıstemıs dıyelm ayıp olmasın dıye karsılık verdıysem hıc bana dıyonda sen nıye yanak uzatıyorsun demez. Boylede benı degersız hıssettırıyor cırkın mıyım kıskanılmayacak bır tıpımmı var ya da senmo asırı rahatsın anlamıyorm dıyorm ınsan bazen kıskanılmak ıstıyor benö dtek sıkntım bu esımle.ynı bı sorun herseyı acık acık konusabılıyorsamız eger aynen konus6n bı

Konu başlıgını okuyunca mağdur psıkolojik yardım isteyen bir kadınla karsılasacagımı umuyordum ama yaptıgınız şımarıklık bence. Bencilce bir tavır boşanmak için nedeniniz sadece bu olmamalı. Bu konunun altında baska nedenler var buraya yazmadıgınız.

Yok kuzum aldatma vs tarzı değil bizim sıkıntımız tek dünyası biziz onun şöyleki restoranı turizm alanı gibi ormanlık biyerde çevrede kız yok işten eve evden işe sadece bi ortamı bile yok arkadaş buluşması vs yanına giderler görmeye. Sabah kalkar işe gider gece iş biter elemanları evlerine bırakıp eve döner bir yere bile uğramaz oda çok mutsuz hayatından aslında ama bilmiyorum belki ilerde rayına oturtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…