Boşanmak ve sonrası nasıl?

Dediğiniz gibi çok yoğunsa olabilir.
tamam unutması üzücü ama size boşanmayı düşündüren, bu değil de sanki hep yalnz kalmanız ve evliyken bekar gibi olmanız gibi geldi
Mesela işe bazen erkenden gidip erken gelse eve olmuyor mu

Rahat batmış.

Duygulandım okuyunca. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olun lütfen.
Böyle düşüncelere kapildiginiz zaman bunları bize daha iyi bir gelecek sunmak için yapıyor diyin.
Böyle bir adam terkedilmez.

Rahat batıyor bazı kişilere de...

Tamda bu sorun keşke olsa ama olmuyor malesef geç gidip geç geliyor

Duygulandım okuyunca. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkında olun lütfen.
Böyle düşüncelere kapildiginiz zaman bunları bize daha iyi bir gelecek sunmak için yapıyor diyin.
Böyle bir adam terkedilmez.
Ben eşimi çok seviyorum zaten ben ondan ayrıldığımda asla birdaha evlilik düşünmem çünkü onun kadar anlayışlısı yok biliyorum benim sorunum bizim kızımla hep eksik ve yalnız yaşamamız hiçbir kutlamamızda özel günümüzde yok kızımın doğum günü fotoğraflarında bile yok ikimiziz en azından böyle günlerde evde olabilse avunurum belki

Şaka mısınız, cidden soruyorum. Ne oluyor bu insanlara, millet ne dertlerle uğraşıyor sizin ki resmen şımarıklık.

El insaf diyorum. Her erkek illa bi kere unutur evlilik yıldönümünü. Bunun için boşanırsanız mutlu olacak mısınız? Üstelik yoğun çalışıyormuş, biraz anlayışlı olun

El insaf diyorum. Her erkek illa bi kere unutur evlilik yıldönümünü. Bunun için boşanırsanız mutlu olacak mısınız? Üstelik yoğun çalışıyormuş, biraz anlayışlı olun
Evlilik birliğindeki bütün etkinliklerimiz onsuz geçiyor zaten en azından özel günlerimizde eve erken gelip bizimle olmasını istemen çok mu

Canınız Aksiyon istiyor galiba..

Böyle düşünmeyin çok büyük kriz var ve işletmeler bir bir iflas ediyor az maaşlı bir işe girmek zorunda olursa işte o yokluk da her şey çok daha kötü olabilir..

rahat batmış. boşanmak için illa dayak yemeniz gerekmez tabi de bu kadar gereksiz bir şeye atarlanıp boşanmayı düşünüyorsan boşan adama üzüldüm ben.

Bu yaşadıklarınızı bir çok kadın yaşıyor. Aksine yaşamayan çok az.
Hem çalışıyorum hem her şeyi ben yapıyorum. .Maalesef ki eşimin elinden bir şey gelmiyor.Yoğun çalışan biri çünkü onun da suçu değil.
Bu boşanmaya sebep değil. .

Siz eşinizi sevmiyorsunuz yani gerçekten..

size şunu söyleyim eşiniz özel günleri hatırlasa siz birşeyler daha bulursunuz.
Ne kadar peşin hükümlü insanlarsınız. Ben eşimi çok seviyorum yaptığım şımarıklık falan değil zaten yıl içinde beraber yapabildiğimiz hiç bir aktivite yok özel günlerimizde bari bir güncük bizimle vakit geçirmesini istemek çok mu sizce senede bir gün istemek şımarıklık mı

Evlilik birliğindeki bütün etkinliklerimiz onsuz geçiyor zaten en azından özel günlerimizde eve erken gelip bizimle olmasını istemen çok mu
Çok değil, ama bunu bilerek evlenmediniz mi? Çoğumuzun eşi bu şekilde. Benimki de sabah 7 de gidiyor akşam geç geliyor ama napalım boşanalım mı yani?

rahat batmış. boşanmak için illa dayak yemeniz gerekmez tabi de bu kadar gereksiz bir şeye atarlanıp boşanmayı düşünüyorsan boşan adama üzüldüm ben.
Senede bir gün olsun ondan bize vakit ayırmasını beklemek basit birşey değil bence anlamaya çalışın ben eşim kötü demiyorum

Çok değil, ama bunu bilerek evlenmediniz mi? Çoğumuzun eşi bu şekilde. Benimki de sabah 7 de gidiyor akşam geç geliyor ama napalım boşanalım mı yani?
Malesef sonradan bu işe atıldı. Eskiden daha az kazanıyodu ama doluydu günlerimiz çokda mutluyduk. Belki baştwn beri böyle olsa üzülmezdim. Sizde madem böyle bir evliliğiniz var şımarık atarlı demek yerine örnekler verip destek olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…