Boşanmak.

Çok üzülüyorum böyle benim gibi başkasıda yaşayınca. Bende tonla makyaj yapardım utancımdan. Kimselere diyemedim hep sustum. 2.5 yıl oldu gram düzelme yok hep iyi olur belki diye sürekli merhamet ede ede bu zamana kadar geldim ama büyük hataymış

İnşallah geçer. Benimkilrrde borçlularmış evliliğimin 5. Ayında öğrendim eşimi annem cok severdi kredi çekti araba aldık o arabayı ailesi sattırdı evlerini icradan kurtardılar sonra olay koptu zaten gerçek yüzleri çıktı ortaya bir daha annemi arayıp sormadılar zaten zorla taksitleri aldım hep. Eşime çok güvenmiştim ama güvenmemem gereken en son insanmış

Sizi ancak yaşayan birileri anlar amma velakin şu yalan dünyada geçmeyen hiçbir şey yok yeterki sağlığınız yerinde olsun.

Kendi değerinizi bilin ve bir defa verilen kıymetli hayatınızı sağlıklı ve huzurlu yaşamaya bakın demeye geldim.

Herşey gönlünüzce olur inşallah.

İşi varmıydı?Evet bu modrller hep böyle canım.Bende parayı sevıomuşum.Tenekeyi seviomuşum.Teneke dediği de altın.Ben seviomuşum ben.O yuzdenmı evlendıkten 3 gun sonra tenekelerı bozdurmaya gitti?Hemde hiç soylemeden.Borcumuz olmucak babsm oducek dedı allahım bi baktımkı bütün borçları altınlarla oduyolar.Bıde yuzume solemeyıp mesaj atmıs ben altınları bozdurdum diye.Düşünebılıomusun?

İşi var ama rahatı sevdiği için adamında rahat işi vardı kenarda üç kuruş olunca birkaç gün yatar sonra giderdi. Senin yine söylemeden bozdurmuş benimki aldı ticaret yapacağım diye yetmedi annemden zorla istetti kendini duvardan duvara vurdu 1 yıl sonra al senin bilezik paran diye getirdi onuda aldı dedim al sen bileziği çok seviyorsun belli kendin yap tak dedim ufacık tartışmada yüzüğü ver diye bağırdı bir kerede napcaksa yüzüğü tövbe yarabbi. İnsanlar nasıl küçülebiliyorüç kuruş için.

Bide suçlu biz oluyoruz .

Bide suçlu biz oluyoruz .
Malesef. Şahsen ben şizofrenim olmayan şeyleri söylüyorum, geçmişi asla unutmuyorum geçmiş dediği dün bana vurdu yada hakaret ettiyse unutmuyormuşum onun için bir saat öncede geçmişmiş. Hakaret etse hayır etmiyormuş ben yanlış duymuşum çünkü ben şizofrenmişim olmayan şeyleri söyliyormuşum kendi kendine deli bu diye dolanıyor ortada:) benimki bir üst boyut galiba

Benımkılerı anlatsam roman çıkar.Çok sukur kurtuldum.

Canımmmm sımsıkı sariliyorum sana. Gorunen o ki en dogru karari vermissin. Sana daha ilk siddet gosterdigi an kapiya koymaliydin bu adami. Kurtulmussun. Simdi ne kadar uzulsen de omur boyu sıkıntı cekmekten iyidir. Tek bir omrun var, onu da boyle bir insanla gecirme.

Her zorlandiginda, için daraldiginda yaz buraya. Destek oluruz birbirimize. Allah yardimcin olsun, guc versin sana.

Merhaba yaşadıklarınıza ve eşinizin hiç çaba göstermemesine üzüldüm ama yürümeyen bişeyi devem ettirmekte kötü sonuçta size de yazık değil mi sürekli alttan almalar trip çekmeler.Eşiniz anlattığınız kadarıyla size hiç destek olmamış bencil davranmış evlendiğini unutmuş sorunları çıkaran kendisi sizin üstünüze atmış ayrılmak en doğrusu.Sanki dünden razıymış gibi hemen boşanmayı kabul etmiş sorgulamadan nasıl bir insan bu ya? Mesleğiniz varsa kendinizi iş hayatına verin kurtulun.

merhaba mevlam yardımcınız olsun , gerçek çok zor ve stresli bir süreç bende sizinkine benzer şeyler yaşadım , fakat hiç birşey sizden daha kıymetli diyil lütfen kendi değerinizin farkına varın ve emin olun hiç bir acı baki diyil sadece biraz zaman ve sabır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Araba aldı borcunu ödetti.bütün takıları yediler.Evin eşyası herşeyi biz alıcaz diyolar.haram zehir zıkkım olsun.davam sürüyo hakkımı almam lazım

Haram olsun gerçekten bende araba borcu ödedim üstüne araba yoktu yani 2 ay kullanabildim. Haram olsun bende hakkımı almalıyım. İş ciddiye binince çirkinleşiyorlsr zaten iyice gözleri açılıyor herşeye göz dikiyorlar

Aynı durumdayım , nereden tutsam elimde kalıyor evliliğim ve daha 8 ay oldu .
Sizin adınıza kurtulmanıza cok sevındım kısa surede toparlayacagınızı dusunuyorum ınsan yanlız basına kalınca daha net kararlar alabılıyor ve sıkıntılı ortamdan cıkılınca daha ıyı hıssetmeye baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…