- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi biedanur98
-
İyi o Zaman ben karıştırdım demekki.Hayır çocuğum yok 4 ay birlikte yaşadık İyiki de olmadı hemen olsaydı çocuğum o zaman deli olurdum çünkü çocuk olsaydı o zaman kaçırırlardı eşimin yengesi de boşanmak istemiş çocuğu ile tehdit etmişler. Çocuğum İyiki hemen olmadı diyorum ki herkeste bunu söylüyor Allah korumuş ki bu evlilikten çocuk yok
8 aydır ayrıyız çünkü ailesi yüzünden çok kavga ettik çok karıştı beni değil hep ailesini savunuyor üstün tutuyor ama hep ben suçluyum haklı bile olsam ben haksızım hep1 sene evlilikte sadece 4 ay mı bir arada kaldınız?
Ne kadar zamandır ayrısınız?
Çok haklısınız gerçekten hep duygusal yaklaşıyorum özlüyorum seviyorum diye bir an kararım değişiyor ama karşımdaki insan ve ailesi ise beni ezip sadece köle olarak görüyorSiz bu yazdıklarınızı dışardan okuyun bir.
Sonra karar verin .
Bu evliliğe devam etmek intihar gibi birşey.
Çocuk yap çocuk, kessin düzelir.Boşanma konusunda gel git yaşıyorum çünkü eşimi severek evlendim o da seviyordu ama ne zaman desem ki barışalım hadi yengesine de dedim bana şart koştular işte eşine hiç karışmayacaksin kadınlarla da konuşsa aldatsada kovsada tek laf etmeyeceksin bende öyle şey mi olue köle miyim ben dedim kabul etmedim eşim de hep beni suçladı hep sen kötüsün hep sen diye. Bilmiyorum yani devam etsek düzelir mi diye düşündüm ama ailesinin sözünden asla çıkmıyor. Abisi beni dövmeye kalktı yengesi daha bu bayram arayıp küfürler etti nedeni ise boşanmak istiyorum diye imiş çünkü hizmet edecek bir köle tamamen gidecek bu sebebi
Evet duygusal bir insanım böyle olunca gel git yaşıyorum ama ilerde olsa bu adamdan çocuğum olsa boşanmak o kadar zor olacak ki çünkü ailesi çok kavgacı tipler çocuğu elimden almakla tehdit edecekler iftira bile atarlar ondan çok korkuyorum aslında duygusal değil mantıklı olsam o yanım ağır bassa büyük beladan kurtulmuş olacam ama bilmiyorum 20sinde ayın mahkemem var anlaşmalı boşanmak istediğimi söyledim mi hiçbir şey bile talep etmedim zaten kuruş vermezler onu da biliyorum çok kavgacılar ama inşallah çekişmeliye çevirmez ailem kesinlikle geri dönme kararından diyorlar çünkü onlarda ilerde çok kötü şeyler yaşayacağımı düşünüyorlar ailemin yanındayım prenses gibi davranıyorlar aslında hep ailemin yanındayı el bebek gül bebek büyüdüm yaşadım o yüzden ailem çok düşkün bana bu konuda da arkamdalar tek sorun herşey bir anda unutup kararımdan dönersem diye korkuyorumEşiniz sizi ailesine ezdiriyorsa geçmiş olsun. Bu olanlara rağmen hâlâ acaba diyorsunuz, yapmışsınız bir cahillik, boşanmaktan vazgeçerek ikinci en büyük cahilliğinizi yapmayın. Aileniz de madem boşan diyor, hemen boşanın. Ailemin lafını ağız kokusunu çekerim, kaynımın küfürlerini, şiddetini çekeceğime NET!
Adamın ve ailesinin düzelmeyeceğine ikna olman için takribi kaç defa baba evi ile koca evi arasında mekik dokuman gerekiyor?Evet duygusal bir insanım böyle olunca gel git yaşıyorum ama ilerde olsa bu adamdan çocuğum olsa boşanmak o kadar zor olacak ki çünkü ailesi çok kavgacı tipler çocuğu elimden almakla tehdit edecekler iftira bile atarlar ondan çok korkuyorum aslında duygusal değil mantıklı olsam o yanım ağır bassa büyük beladan kurtulmuş olacam ama bilmiyorum 20sinde ayın mahkemem var anlaşmalı boşanmak istediğimi söyledim mi hiçbir şey bile talep etmedim zaten kuruş vermezler onu da biliyorum çok kavgacılar ama inşallah çekişmeliye çevirmez ailem kesinlikle geri dönme kararından diyorlar çünkü onlarda ilerde çok kötü şeyler yaşayacağımı düşünüyorlar ailemin yanındayım prenses gibi davranıyorlar aslında hep ailemin yanındayı el bebek gül bebek büyüdüm yaşadım o yüzden ailem çok düşkün bana bu konuda da arkamdalar tek sorun herşey bir anda unutup kararımdan dönersem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?