- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi biedanur98
-
Masraf olur diye istemeye bile gelmeyen adam, senin için 3 kuruş dahi harcamaktan imtina eden adam, yine iyi bile davranmış sana. Allah'tan duvardan duvara vurmamış. İnsan evladı olsaydı, 3 kuruş için başını öne eğdirmezdi, gözünü arkada bırakmazdı, bir anne babanın üzülmesine razı olmazdı, dört duvarı yuva yapmak için çırpınırdı. Seni sevseydi yüzünün düşmesine dahi izin vermezdi. Elinde ne varsa ortaya dökerdi, olmazı oldururdu. Seni sevmemiş, saf bulmuş kandırmış, almış götürmüş ooh mis gibi köle diye.Çok haklısınız şimdiki aklım olsa istemeye gelmiyorsan hadi yoluna derdim ailemi üzmez idim. İstemeye gelmedi çünkü masraf olurmuş felan diye birde hoca işleri var bunların kaynanam ağzından kaçırdı ben döneyim diye hocaya gitmişler büyü yapmışlar ağzından kaçırdı yoksa hiç inanmaz idim ailem dedi en başından böyle birşey yapmaz idin büyü yaptılar bilmiyorum ne kadar etkili böyle şeyler ile çok bilgim yok
Ben 26 yaşındayım o da 32 yaşında ama olgun olamadı hiçbir zaman. Bu evlilikte dengeyi kursa idi böyle olmazdık. Yani eşini ezdirmek niye her işini gücünü ben yaptım ben ilgilendim ben eşlik ettim ama beni aşağılayıcı davranışlarda bulunması bilmiyorum ilerde diyorum ki değişir mi şans versem düzelir mi ama bilmiyorum işte kafam arada karışıyorYani ne desem bilemedim. Ama bu herifin karakteri az çok belli imiş. Demek ki çok toymuşsunuz. Büyü işlerine girmek istemiyorum yasak burada.
Size küfür edenden özür dileten kocadan ayrılmak için mi bu kadar düşünüyorsunuz?Yapmayın Allah aşkına sizde normal değilsinizEşime herşeyi dedim abin aileme küfür ediyor eltim böyle yapıyor dedi ki işte boşver olur öyle şeyler işte dedi ki gidip abimden özür dileyeceksin nedeni ise sen kimsin babama küfür ediyorsun dedim doğru konuş dedim diye abisi beni dövmeye kalktı ya küfürler etti boşatacam görürsün kardeşimden dedi küfürler etti bana kovdu oradan ama ben özür dileyecekmişim çünkü annesi bunu istiyormuş
Bunu şuan ki aklım ile anlıyorum evet çok saf idim çok iyi niyetli idim. Dedim ki hiçbir şey yapmasada yuvamïzda ikimiz olalım mutlu oluruz evet ikimiz baş başa iken mutlu idik ama o cicim ayı 2 ay sürdü de tâbiki ailesi o 2 ayda bile canıma okudu anca kendi evimize çıkınca mutlu oluyordum ama zamanla gördüm ki eşim de onlar gibi davranmaya başladı.Masraf olur diye istemeye bile gelmeyen adam, senin için 3 kuruş dahi harcamaktan imtina eden adam, yine iyi bile davranmış sana. Allah'tan duvardan duvara vurmamış. İnsan evladı olsaydı, 3 kuruş için başını öne eğdirmezdi, gözünü arkada bırakmazdı, bir anne babanın üzülmesine razı olmazdı, dört duvarı yuva yapmak için çırpınırdı. Seni sevseydi yüzünün düşmesine dahi izin vermezdi. Elinde ne varsa ortaya dökerdi, olmazı oldururdu. Seni sevmemiş, saf bulmuş kandırmış, almış götürmüş ooh mis gibi köle diye.
Eşimin de durumu yoktu, 1 yıl süre istedi, 1 yıl sonra geldi 10 saatlik yoldan, istedi, 1 ay sonra nişan oldu, 1 yıl sonra da düğün. '' Babam 3 kızının da düğününü göremedi, senin baban senin düğününü görmeli. '' demişti, bir bunalım anımda.Eşim Sivas'ta yaşıyor ailem en başta abim dedi ki Sivas'a gelin etmem kardeşimi uzak orası bu iş olmaz bana göre ama babam ne derse o. Babam da gelsinler istesinler karar veririz eşimde kafama girdi yok istemeye gelsem de vermez baban olmaz bu iş bak gidelim yok dedim sen gel yok dedi gidelim herşey güzel olacak evlenelim bende bir anlık gaflet anı gittim ama çok pişman oldum ailemi çok üzdüm diye
Ailesi olmasa da döneceği huy oymuş, afedersin 2 ay sekse doymuş, sonra bitmiş cicim ayları.Bunu şuan ki aklım ile anlıyorum evet çok saf idim çok iyi niyetli idim. Dedim ki hiçbir şey yapmasada yuvamïzda ikimiz olalım mutlu oluruz evet ikimiz baş başa iken mutlu idik ama o cicim ayı 2 ay sürdü de tâbiki ailesi o 2 ayda bile canıma okudu anca kendi evimize çıkınca mutlu oluyordum ama zamanla gördüm ki eşim de onlar gibi davranmaya başladı.
Duygusal olunca herşeyi kötü yaşadığım herşeyi bir anlık unutuyorum ama şu bir gerçek hem eşim hem ailesi beni sadece köle olarak görüyor. Ailemin arkamda olmasına bile ne kendi ne ailesi tahammül edemiyor. Ben burada ailemin yanındayım diye ailem ile bile aramı bozmaya çalıştı ki kovsun ailemde sığınak olarak ona gideyim bunu da yaptı ama ailem çok aklı başında çok bilgili insanlar kanmadı ona bu yaptığına. Kesinlikle kızımı ezdirmem ben kızımı tanıyorum arkasındayım ölene kadar dediğinde bana dediği ailen bu kadar çok seviyor hep onlarla kal gelme tamam mı madem öyle o istedi ki ailem kovsun ona geleyim koşa koşaSize küfür edenden özür dileten kocadan ayrılmak için mi bu kadar düşünüyorsunuz?Yapmayın Allah aşkına sizde normal değilsiniz
Sadece 4 ay demissiniz ya, 4 ay iyi dayanmışsınız.. deger saygi görülmeyen bi evlilik zaten evlilik degildir, net.Daha yeni bir sene oldu. Dava açtım duruşma günü verildi sanırım artık anlaşmalı boşanacaz. Ama kararlı olamıyorum sanki yanlış mı karar verdim diye gel git yaşıyorum. Çünkü sadece 4 ay evli kaldık. Bir yandan şans versek mi evliliğe devam etsek olur mu olmaz mı çok kararsız kaldım. Biz kaçarak evlendik ve en büyük hatayı orda yaptım. Hemen nikah kıydık ve ilk iki ay iyi geçti eşim iyi davrandı üstüme titredi. Ama ailesi zamanla beni ezmeye başladı. Abisi yengesi aileme küfürler etti bana kimsesiz garip demeye başladılar. Eşime dediğim zaman önemli değil boşver bunları dedi. Abisi dövmeye kalktı bende kızdım aileme küfür etti abisi edemezsin kimsin sen böyle konuşuyorsun dedim abisi dedi ki kardeşimden boşatacam görürsün birde o gün annesinin evinde idim kovdu beni bende gittim evime eşime de dedim anlattım dedim gidecem ailemin evine yeter olaylar büyüdü derken neyse sakinleştim devam ettik eşimle normal gibi hayatımıza anlatsam daha çok şey yaşadım kısa zamanda ama bilmiyorum bunlar oldu her evlilikte olur mu yinede yeni evliyiz denesek ilerde güzel olur mu çok kararsızım ailem boşan diyor ama kafam çok karışık birşey söyleyin fikir verin lütfen. Şunları da söyleyim ilk evlendik iki ay boyunca annesinin evine sabah 8 de gittim akşam sekize kadar annesinin yengesinin işini gücünü yaptım oturmadım akşama kadar eşim gelirdi yemeğini yer öyle evimize giderdik. Annesi ile evimiz arasında da yarım saatlik mesafe var. Hergün gittim geldim ne deseler yaptım ama yinede eltim fesatlık edip eşimi doldurdu hiç iş yapmıyor birşey de şuna diye kaynanama dedim yapmadım mi söyler misin lütfen dedi yapıyor ne dersem eltim o zaman düşman oldu sen gelinini savunma boşa diye çok çektim ama bilmiyorum her evlilikte bunlar normal mi ama yaşadıklarım aslında ağır idi sizce düzelir mi bir şans versem mi bilmiyorum
Aslında çok doğru 13 gün sonra mahkeme var diyorum inşallah iradem sağlam olur kararımda net olurum çünkü bir an gözüme perde iniyor yaşadıklarımı göremiyorum unutuyor gibi oluyorum. Ailesine göre erkek aldatsa da dovsede kovsada oturacaksin öyle ve çalışmama izin vermedi evden çıkmama çarşıya dahi gitmeme ailesi de kendiside karşı çıkıyor. Hep evde olacaksın hep otur dağ başında bildiğiniz evimiz çarşı bile uzak herşey yasak bana. Sadece hizmet edip kır dizini otur. O da tamam da hiçbir masraf yapmadan evlendi daha bekar kızdım gelinlik bile giymedim düğün altın nerde hiçbir şey almadı yapmadı tamam yapmadı ilerde belki yaparak dedim ama beş kuruş harcamadan evlendin de iyi davran bari hep annem ne derse yengem ailem ne derse o o başka birşey yok ben senin eşinim ben hizmetini yapıyorum ben yanındayım yok işte hep aşağıladı ama hep beni suçladı ben eş olmaktan başka ne yaptım
Bayram günü yengesi arayıp ağzıma küfürler etti hakaretler saydı durdu eşim dediğim kişiye söyledim beni suçladı sebebi şu ben sınava girip eğitime açıktan devam etmek istedim eşimin aklına annesi yengesi girip sakın izin verme dediler bende yengesine geri kafalı olmayın lütfen eğitimin ne zararı var dedim bunu dedim diye yengesinin o kadar hakareti küfürü hiç oldu ben bunu dedim diye sen hak ettin hepsini işte haddini bil nasıl öyle dersin dedi yine yengesini haklı buldu onu savundu beni hiçe saydı yine beni suçlu çıkardı
Evet bunu bende anladımAilesi olmasa da döneceği huy oymuş, afedersin 2 ay sekse doymuş, sonra bitmiş cicim ayları.
Tanışmaya geldi eşim dediğim kişi ailem bu pardon af edersiniz at hırsızı gibi dediler hiç sevmedik davranışlarını dediler araştırdılar biraz bunu sosyal medyadan biraz. Babam dedi ki kızım bunla olmaz mutlu olamazsın ilerisi karanlık çok kötü evlensen bile en fazla 2 3 ay sonra dayanamazsın çünkü sosyal medyada ailesini yaşamını gördüler ama dedi babam gelsinler görelim tanışalım ailesi ile bakalım sen illa isterim dersen saygı duyarız ama iyi düşün karar ver sana bırakıyoruz dedi aslında ailem çok anlayışlı karşıladıNeden kaçtınız? Ailenin karşısına neden çıkamadı? Bazı istisnai durumları ayrı tutarak, tam senin kocan gibi tiplerin kız kaçırmadan evlenmeleri pek mümkün değil. İnsanlık desen yok, adamlık desen yok, cepte para yok, varsa da akrep dolanıyor, etraflarında fazla insan da kalmamış tuhaf tuhaf huylarından dolayı, garip pespaye bir şekilde yaşayıp gidiyorlar işte. Aklı başında hangi aile onay verir ki böyle insanların içine girsin kızları?
Sıkmak istememişler bir hata etme diye, yoksa başına geleceği biliyorlarmış. Anne baba için ne kadar zor, evladın ateşe yürüyor ama engel olamıyorsun.Evet bunu bende anladım
Tanışmaya geldi eşim dediğim kişi ailem bu pardon af edersiniz at hırsızı gibi dediler hiç sevmedik davranışlarını dediler araştırdılar biraz bunu sosyal medyadan biraz. Babam dedi ki kızım bunla olmaz mutlu olamazsın ilerisi karanlık çok kötü evlensen bile en fazla 2 3 ay sonra dayanamazsın çünkü sosyal medyada ailesini yaşamını gördüler ama dedi babam gelsinler görelim tanışalım ailesi ile bakalım sen illa isterim dersen saygı duyarız ama iyi düşün karar ver sana bırakıyoruz dedi aslında ailem çok anlayışlı karşıladı
Eşim dediğim kişi boşanmayı lafta diyor ama istemiyor bahane bulup duruşmaya bile gelmeyecek çok iyi biliyorum çünkü böyle olmasın olmayalım diyen kendisi. Ama ben kendine ne zaman dedim düzelt kendini o zaman şansımız olur. Ama kendini de mükemmel görüyor sen suçlusun diyor ben iyiyim diyor. Hep böyle hep beni haksız görüyorsenden şans isteyen de yok ki tam olarak neresine dönmek istiyorsun bu herifin?
Vallahi öyle ben kaçmadan evvel babam demiş anneme içime doğuyor rüyamda gördüm kaçacak bu kız sakın demiş üstüne gitmeyin gelsinler hoş davranalım tanıyalım yeter ki usulüne uygun olsun ama içine doğmuşSıkmak istememişler bir hata etme diye, yoksa başına geleceği biliyorlarmış.
'' Çok iyiysen, ben suçlu isem, ben kötü isem gel boşanalım, sen de iyi birini bul. '' de.Eşim dediğim kişi boşanmayı lafta diyor ama istemiyor bahane bulup duruşmaya bile gelmeyecek çok iyi biliyorum çünkü böyle olmasın olmayalım diyen kendisi. Ama ben kendine ne zaman dedim düzelt kendini o zaman şansımız olur. Ama kendini de mükemmel görüyor sen suçlusun diyor ben iyiyim diyor. Hep böyle hep beni haksız görüyor
İşte adam hiç yoktan seni gelinlik ile çıksın, sahipsiz bellemesinler istemiş.Vallahi öyle ben kaçmadan evvel babam demiş anneme içime doğuyor rüyamda gördüm kaçacak bu kız sakın demiş üstüne gitmeyin gelsinler hoş davranalım tanıyalım yeter ki usulüne uygun olsun ama içine doğmuş
Eşim dediğim kişi boşanmayı lafta diyor ama istemiyor bahane bulup duruşmaya bile gelmeyecek çok iyi biliyorum çünkü böyle olmasın olmayalım diyen kendisi. Ama ben kendine ne zaman dedim düzelt kendini o zaman şansımız olur. Ama kendini de mükemmel görüyor sen suçlusun diyor ben iyiyim diyor. Hep böyle hep beni haksız görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?