Boşanmakta kararlı olmak için

Çocuk yap çocuk, kessin düzelir.
Yengesi ben boşanmak istiyorum dedim bırak davayı geri çek gel yuvana çocuk doğur bak herşey yoluna girecek ben dedim çocuk hiçbir şey düzeltmez hem evliliğimiz yolunda gitmeden çocuk yaparsak olursa olan çocuğa olur mutsuz bir evde büyüsün istemem. Çünkü kavga gürültü içinde çocuk huzursuz olacak en sonunda çocukla boşanmak zorunda kalırım o zaman da çocuk büyüyene kadar da bu adamla görüşmek zorunda kalacam çocuk babadan ayrı arada bir görüp büyüyecek. Ama işte onlara göre boşanmak istiyorum diye kötüyüm bu yüzden yengesi arayıp küfürler etti bana

İlk aylarda böyle olduysa sonradan neler olur. Hiçbir şey üçüncü kişilere evliliklere bu kadar karışma hakkını vermez bence. Hiç düşünme bile en baştan sıkıntılı gitmiş her şey

8 aydır ayrıyız çünkü ailesi yüzünden çok kavga ettik çok karıştı beni değil hep ailesini savunuyor üstün tutuyor ama hep ben suçluyum haklı bile olsam ben haksızım hep
Anlıyorum. 8 ay çok uzun bi süre. Bu süre içinde tepkisi ne oldu eşinizin? Bir araya gelmenizden yana bi çaba girişiminde bulundu mu? Boşanma fikrine nasıl bakıyor ?

İlk aylarda böyle olduysa sonradan neler olur. Hiçbir şey üçüncü kişilere evliliklere bu kadar karışma hakkını vermez bence. Hiç düşünme bile en baştan sıkıntılı gitmiş her şey
Evet daha nikah oldu 2 gün kendi evimde durdum sonra her sabah annesigile indim akşama kadar annesinin yengesinin işini gücünü yaptım . Akşam oldu eşim geldi annesine yemek yedikten sonra kendi evimize gidiyorduk. Ben evlendim 10 kilo verdim 2 ayda her gün o kadar yol git gel. Ama yengesi eşimi tutup hiç iş yapmıyor diye doldurdu sürekli kıskandı beni. Yani biraz kullanılmış gibi hissediyorum kendimi tek kuruş harcamadan evlendi benimle ne düğün ne kına ne gelinlik takı felan hiçbir şey yapmadı almadı bunu söyleyince de beleşe geldin beleşe git diyor halbuki evlenirken kendi param vardı onu da elimden aldı tamam o parayı da bana kıyafet aldı çünkü kaçarken üstümdeki kıyafet dışında birşeyim yoktu. Onun alyansı benim alyansımı da kendi paramla aldık. Ama kabul etmiyor hiçbir şeyi

Parayı pulu her şeyi bırak kendi hayatına bak canım. Hele çocuk hiç düşünme. Belli ki karşı taraf eş, gelin istemiyor hizmetçi istiyor. Hayatını harcama böyleleri için

Sen kurtulursan o kadının zoruna gidecek, çünkü kendi kurban oldu, sen onlarla kopmaz bir bağ dünyaya getirmeden tertemiz kurtulursan o kadın düştüğü cehennemde yalnız kalacak.

Anlıyorum. 8 ay çok uzun bi süre. Bu süre içinde tepkisi ne oldu eşinizin? Bir araya gelmenizden yana bi çaba girişiminde bulundu mu? Boşanma fikrine nasıl bakıyor ?
Evet hep gel dedi bende tamam bilet al geliyorum dedi hatta aldı bileti sonra ben dedim ki gelince bana güzel davran çok yıprandım davranışlarınızdan hem senin hem ailenin davranışlarından dedi ki söz vermem şart koşma geleceksen gel gelmeyeceksen gelme bunu duydum ağladım hıçkıra hıçkıra babam gördü ne oldu dedi bende böyle dedi üstelik bileti aldı ama yine sıkıntı yaşayacağım düzelmeyecek o yüzden babam da eşimi aradı iptal et kızım gelmeyecek dedi eşim de beni aradı dedim sen bana iyi davranmayacaksın değil mi söz ver dedim vermedin geleceksen gel gelmeyeceksen gelme ne demek dedi off aman iptal ediyorum bileti gelmiyorsan bende dedim tamam iptal et madem öyle

Çok mu arıyorsunuz böyle sıkıntılı aileleri , böyle arızalı herifleri ?

Tüm yazdıklarını şimdi okudum. Olmaz bu iş ya kaç kurtar kendini. Kadınlarla konuşursa karışmayacaksın ne demek? Bunlar seni kölenin de kölesi olarak görüyor. Geri dönersen üzerine bir de çocuk olursa hayatın bitti. Sevgi de bi b*ka yaramıyor bırak gitsin. Bende seviyorum bende ayrıyım şu yaşadıklarının yüzde 1 ini bile yaşamamış olmama rağmen sevgime yenilmiyorum. Geçer o sevgi dediğin de hayatına kastın yoksa boşan. Varsa devam et ama her geçen gün bire bin eklenecek yaşadıkların.

Evet hep gel dedi bende tamam bilet al geliyorum dedi hatta aldı bileti sonra ben dedim ki gelince bana güzel davran çok yıprandım davranışlarınızdan hem senin hem ailenin davranışlarından dedi ki söz vermem şart koşma geleceksen gel gelmeyeceksen gelme bunu duydum ağladım hıçkıra hıçkıra babam gördü ne oldu dedi bende böyle dedi üstelik bileti aldı ama yine sıkıntı yaşayacağım düzelmeyecek o yüzden babam da eşimi aradı iptal et kızım gelmeyecek dedi eşim de beni aradı dedim sen bana iyi davranmayacaksın değil mi söz ver dedim vermedin geleceksen gel gelmeyeceksen gelme ne demek dedi off aman iptal ediyorum bileti gelmiyorsan bende dedim tamam iptal et maden
Çok mu arıyorsunuz böyle sıkıntılı aileleri , böyle arızalı herifleri ?
Tâbiki ben büyük hata yaptım ailesini bile tanımadan evlendim çünkü kaçarak evlendik böyle hata yapmasaydım ailesini bilseydim vazgeçerdim

Eşinizin yaptıklarından neden hiç bahsetmediniz?Muhtemelen kapatamadı milletin ağzını.Bu arada her evlilikte olmaz böle şeyler

Ailesi çok iyi olsa bile kaçarak evlenmemek lazım. Hiçbir erkek ailenizi ezip geçecek kadar değerli değil.

O bunları söyleyen eltimin kocası yani kaynım eltimi aldatıp bir kadınla dost hayatı yaşamış bu eltim bunu öğrenince boşanmak istemiş ama bu aile bunu tehdit etmiş sen gideceksen git çocukları unut diye bu da bundan dolayı kabul edip yaşamaya devam etmiş bana da diyor ki erkek bu benim eşim de kadınlar ile ilgili sende sus otur evinde huzuru önemli yaparsa da sus boşver kocan eve ekmek getiriyorsa yeter bu işte ben kabul etmem dedim bunu olur mu öyle şey ama yok

Tâbiki ben büyük hata yaptım ailesini bile tanımadan evlendim çünkü kaçarak evlendik böyle hata yapmasaydım ailesini bilseydim vazgeçerdim
Neden kaçtınız? Ailenin karşısına neden çıkamadı? Bazı istisnai durumları ayrı tutarak, tam senin kocan gibi tiplerin kız kaçırmadan evlenmeleri pek mümkün değil. İnsanlık desen yok, adamlık desen yok, cepte para yok, varsa da akrep dolanıyor, etraflarında fazla insan da kalmamış tuhaf tuhaf huylarından dolayı, garip pespaye bir şekilde yaşayıp gidiyorlar işte. Aklı başında hangi aile onay verir ki böyle insanların içine girsin kızları?

Ailesi çok iyi olsa bile kaçarak evlenmemek lazım. Hiçbir erkek ailenizi ezip geçecek kadar değerli değil.
Çok haklısınız şimdiki aklım olsa istemeye gelmiyorsan hadi yoluna derdim ailemi üzmez idim. İstemeye gelmedi çünkü masraf olurmuş felan diye birde hoca işleri var bunların kaynanam ağzından kaçırdı ben döneyim diye hocaya gitmişler büyü yapmışlar ağzından kaçırdı yoksa hiç inanmaz idim ailem dedi en başından böyle birşey yapmaz idin büyü yaptılar bilmiyorum ne kadar etkili böyle şeyler ile çok bilgim yok

Eşim Sivas'ta yaşıyor ailem en başta abim dedi ki Sivas'a gelin etmem kardeşimi uzak orası bu iş olmaz bana göre ama babam ne derse o. Babam da gelsinler istesinler karar veririz eşimde kafama girdi yok istemeye gelsem de vermez baban olmaz bu iş bak gidelim yok dedim sen gel yok dedi gidelim herşey güzel olacak evlenelim bende bir anlık gaflet anı gittim ama çok pişman oldum ailemi çok üzdüm diye

Yani ne desem bilemedim. Ama bu herifin karakteri az çok belli imiş. Demek ki çok toymuşsunuz. Büyü işlerine girmek istemiyorum yasak burada.

Eşinizin yaptıklarından neden hiç bahsetmediniz?Muhtemelen kapatamadı milletin ağzını.Bu arada her evlilikte olmaz böle şeyler
Eşime herşeyi dedim abin aileme küfür ediyor eltim böyle yapıyor dedi ki işte boşver olur öyle şeyler işte dedi ki gidip abimden özür dileyeceksin nedeni ise sen kimsin babama küfür ediyorsun dedim doğru konuş dedim diye abisi beni dövmeye kalktı ya küfürler etti boşatacam görürsün kardeşimden dedi küfürler etti bana kovdu oradan ama ben özür dileyecekmişim çünkü annesi bunu istiyormuş

Siz, su yazdiklarinizi okuyunca insani 1 deger gorebiliyor musunuz? Sizi kimse sevmiyor bundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…