Boşanmakta kararlı olmak için

Sıkmak istememişler bir hata etme diye, yoksa başına geleceği biliyorlarmış. Anne baba için ne kadar zor, evladın ateşe yürüyor ama engel olamıyorsun.
Kesinlikle şuan ben diyorum ki babama ya böyle olmasa barışsak mı bilmiyorum şans versem mi yuvam yıkılsın istemiyorum. Babam çok kızıyor kızım bizi daha üzme eğer gidersen oraya seni ezdikçe ezecekler uzak yer biz her zaman yanında olamayız orda birşey yapsalar diyor bir an geri vazgeçiyorum yok kesin kararlı ol sakın vazgeçme boşan duygusal olma doğru karar bitirmek diyorum

Bitsin. 1 yıl da sürse dava, 2 yıl da sürse bitsin. Duruşmalara gelmeyerek süreci biraz uzatır sadece, neticeye engel olamaz. İstersen boşanırsın.

güzel kardeşim o zaman neden düzelir mi diyosun kendini haksız görmeyen seni köle gören bir adam ne olursa düzelir bi söylesene
Çok haklısınız dışardan işte yorumları görünce bak sen göremiyorsun ama herkes doğruyu görüyor diyorum. Evet hani insanlar değişir belki düzelir diyorum ama bu kişi kendini düzeltmek bile istemiyor aslında doğrusu. Duygusal olmayıp kararımda dimdik iradeli olup bitirmek çok doğru inşallah iradem hep sağlam olur

32 yaşında kazık kadar herif. Bizim orda öğrenmesi geçmiş derler bu durumlarda, canını dişine de taksan, değişmez. Ömrün tükenir ama.

Bitsin. 1 yıl da sürse dava, 2 yıl da sürse bitsin. Duruşmalara gelmeyerek süreci biraz uzatır sadece, neticeye engel olamaz. İstersen boşanırsın.
Kendi dedi ki bir daha senin gibi birini bulamam evlenemem ağzı ile bunu dedi çünkü hem masrafsız biri hemde ne deseler yapan susan biri idim . Ailesi de kendi de biliyor. Ama iyi davranalım bu kız insan iyi hoş davranalım ailesini bırakıp gelmiş diyen yok . Gariptir kimsesiz diye eziyorlar. Eltim dedi seni döverim ezerim sen kimsin hiç suçum yok tek suçum boşanmak istiyorum olmuyor dedim diye

'' Çok iyiysen, ben suçlu isem, ben kötü isem gel boşanalım, sen de iyi birini bul. '' de.
Dedim onu en son siz iyi olun beb kötü olayım ama gör ki sen boşanmayacaksın vazgeçeceksin dedi bende asla vazgeçmem öyle diyorsun boşa diyorsun dedim ama gör sen dedi bir anda da korktum aslında mahkemeye bile yalnız gitmeyi düşünüyordum şimdi korktum tek gidersem kaçırırlar mı diye korkuyorum

Eltiye ne oluyor ya, elti kim? Alsın kocasını hayrını görsün, artık adliyeden el salla, ağlasın.

Tek nereye gidiyorsun? Ailenle git.

Eltiye ne oluyor ya, elti kim? Alsın kocasını hayrını görsün, artık adliyeden el salla, ağlasın.
Eltim ile kocam çok sıkı fıkı benden çok ona değer veriyor ona aşırı sinir oluyorum. O küfür de etse o haklı ne dese o haklı bende diyorum artık alsın yengesini mutlu mesut yaşasınlar eşinden de değerli ise o artık ne yapayım

Eltiye kocası değer versin.

Tek nereye gidiyorsun? Ailenle git.
İlk tek gideyim dedim çünkü o dedi ki ben tek gelecem. Bir tek gelecem bir arkadaşlarım ile dedi kafam karıştı. Bende dedim tek gideyim ama aileme dedim asla o gün tek bırakmayız seni kaçırırlar götürürler orda telefonu da elinden alırlar eve de hapis ederler tehdit ile oturturlar korktum bunu duyunca

2 sayfa okudum sadece, umarım bir hata daha yapıp boşanmaktan vazgeçmezsin

Kaçacak kadar sevdiğiniz adamın aile yapısınıda az çok biliyor olmanız lazım. Neye güvenerek kaçtınız? Aileniz bu ruh emicilerden daha mı kötüydüde onları tercih ettiniz?
Cidden neden kaçtınız?

Aileni dinle mantıklı düşünemiyorsun gibi. Her evlilikte bunlar olmaz.

2 sayfa okudum sadece, umarım bir hata daha yapıp boşanmaktan vazgeçmezsin
Duygusal olmaktan dolayı bir an güzel günleri düşünüp vazgeçiyorum hâlbuki güzel günler de anlık idi hep ezilip hor görüldüm. Ağzı ile dedi annesi kaynanam yani ben çok dayak yedim kocamdan aldatıldım ama oturdum kaderin bu seninde sen de otur kaderini yaşa kızım ne var ki diyor

2 ayda her gün sabah 8 akşam 8 kayınvalide evinde mesai yapmışsınız, elti sizden daha çok değer görmüş bu evlilikte. 2 ayda nasıl güzel günleriniz var ki bütün bu olanları bir anlıkta olsa bastırabiliyor? kaderini yaşa diye bir şey yok valla, kimse kul köle olmak, aldatılıp dayak yemek için evlenmiyor. sizin bizden ne farkınız var ki, mutsuz bir evliliğe kaderimdir diyip susacaksınız

Ailem uzağa gelin gitmemi istemedi. Çünkü bana birşey olsa o kadar uzağa gelmemiz zor dedi biz gelene kadar sana ne olacak dedi. Bilmiyorum çok sevdim çünkü evlenmeden önce o kadar mükemmel davranıyordu ki çok iyiydi çok. Çok nazik centilmen ama evlendikten iki ay sonra değişti. Hatta nikahtan iki ay sonra ailemin yanına geldim dedi ki 1 hafta kal gel. Tamam dedim ailem dedi kendi neden gelmedi bilmiyorum gelemem işim var dedi ailem izin alsın gelsin büyüğü ziyarete neden gelmiyor dedi zor ikna ettim geldi ailemi ziyarete ondan sonra iki gün kaldı gitti dedi birlikte dönelim dedim çok uzak yer gurbetlik biraz daha kalayım. Neyse dedim 2 hafta kalıp dönerim sonra ufak tefek kavga ettik bende dedim kötü davranıyorsun gelmem dönmek için sebep söyle. İşte o zaman boşanma konusu başladı bende 2 hafta kalacak iken 2 ay kaldim ailemin yanında ailem dönme boşan dedi sana değer vermiyor çünkü ailem şahit oldu sus lan kapat lan çeneni konuşma lan ve çokça küfür ederek konuşur idi. Neyse birgün ikna etti prensesim gülüm canım dön herşey güzel olacak mutlu olacaz ailem dönme gitme dedi ben gittim ikna etti beni çünkü. Gittikten 3 gün sonra dedi ki nasıl it gibi geldin işte

Kendi evimizde iyi davranıyordu o da istekleri için belkide. Şimdi boşanacam dediğimde bana dedi ki ortada kalırsın dul olacaksın olmaz vazgeç diye o yüzden böyle dedikçe korktum bir an

Kendi evimizde iyi davranıyordu o da istekleri için belkide. Şimdi boşanacam dediğimde bana dedi ki ortada kalırsın dul olacaksın olmaz vazgeç diye o yüzden böyle dedikçe korktum bir an
siz böyle her denilene korkacak mısınız Allah aşkına? asıl korkmanız gereken şey vazgeçerseniz bu evliliğe devam ettiğinizde size yaşatılacaklar. onlardan korkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…