Boşanmakta kararlı olmak için

O iyilikler seni o eve geri sokana kadar.

Evet çok yeni olduğu için evliliği bile yaşayamadım daha nikah oldu hemen başladı ailesi hergün geleceksin buraya işleri yapacaksın her ne diyorsak olacak kör gibiydim evet duruşma günü yaklaştıkça da bir an diyorum yaşadıkların ağır şeyler yapma vazgeçme bitir bırak ben hep iyi niyetle yaklaştım annesine dedim gel bizimle yaşa sana bakarım sürekli aşağı inmeyim bizle kal ama kaynanam da masum görünüyor gibi ama o da neler etti sessizce hemde

O iyilikler seni o eve geri sokana kadar.
Çok doğru anneme dedim duruşma günü yaklaştıkça bana çok iyi davranıyor sanki bu zamana kadar beni aşağılayan küfür eden o değil gibi bir anda değişti sanki annem diyor sen vazgeç diye boşanma diye rol yapıyor

Ananın sözünden çıkmasan bizim aklımıza lüzum kalmayacak.

Sana öldürürüz dediler ve sen geri dönmeyi mi düşünüyorsun, tehdit ediyorlar boşanmasam düzelir mi diyorsun? Resmen kurtulmuşsun.. kendine gel lütfen

Ananın sözünden çıkmasan bizim aklımıza lüzum kalmayacak.
Çok haklısınız babam annem her zaman benim iyiligimi düşündü bende onlara kızıp boşanayim istiyorsunuz o yüzden böyle diyorsunuz diye kızdım üzdüm halbuki benim göremediğim herşeyi görüyorlar diyorlar seni savunmayan arkanda durmayan kocanın köleliğini yapacan sonra ilerde çökeceksin ömrün hayatın bitecek. Kesinlikle en doğrusu bunlardan kurtulmak inşallah 13 gün sonra duruşma da karşı taraf caymaz ise tek celsede boşanmış olacaz çünkü ben anlaşmali boşanma protokolünü imzaladım karşı tarafda zor da olsa imzaladı çünkü istemiyor boşanmak ama ben çok baskı yaptım o protokolü imzalasın diye

Dedim ya 4 ay nedir? Hevesin kursağında kalmış bir de kaçmışsın..demek ki çok sevdin kolay değil ama bilinç seviyesi bu düzeyde ise ve daha yeniyken evlilik bu şekildeyse daha sonrasını düşünemedim..
1-2 ay gönlüne giderler sonra aynı duzen devam eder...kumaş bu yani...kırk yılın ahmedi 2 günde mehmed olmaz...

Dağda mi yaşıyor bunlar
Bu ne geri kafalılık, bu ne had bilmezlik
Eşiniz ezigin önde bayrak sallayani ve siz hâla kararsız misiniz?

Sana öldürürüz dediler ve sen geri dönmeyi mi düşünüyorsun, tehdit ediyorlar boşanmasam düzelir mi diyorsun? Resmen kurtulmuşsun.. kendine gel lütfen
Evet o zaman yanında idim yeni evli idik nikah olduktan 15 gün sonra çok kötü kavga ettik çünkü aileme hep küfür ettiler bende yeter aileme küfür etmeyi onlar size ne yaptı ki dedim ben gidicem dedim artık boşanıcam dedim elimden telefonu eltim aldı kaynım ise gidemezsin bırakıp gidersen aileni öldürürüz aşarız ibret olsun diye ölüsünü bile sürükleriz dediler ben o an cidden korktum hep tehdit ile oturdum sustum

Geçtir toydur diyecem ama 26 yaşında kadın.. Hala inanıyorlar değiştireceklerine, sevgileri her şeye yeter sanıyorlar. Sevgi dolu kalpleri dünya üstünde sadece bir toz, saf ve temiz niyetleri geçer akçe değil bazı insanlar için, onu anlamıyorlar.

Hoffffff içim şişti yemin ediyorum. Her mesajda daha bi nefesim daraldı.

Arkadaşım sen iyi değilsin. Sırf masraf yapmamak için seni kaçıran öldürürüz diyen boğazını sıkıp astım krizinde telefonunu alıp giden ilaç almayan sen suçlusun diyen seni köle gibi gören anana babana sana olmadık küfürler eden dövmeye çalışan bir aile için hala acaba düzelir mi diyorsun.

Vallahi Allah anana babana sabır versin bu ne. Yat kalk kapılarını yine açmışlar sana dua et.

Eşin olacak şerefsiz yaratığın numarasını engelle görüşme mahkemeye kadar. Duruşmaya da asla yalnız gitme. 20 Ekim akşamı haberlerde boşanmak istediği eşi tarafından öldürüldü diye haberlere çıkmak istemiyorsan.

Ayrıca duygusal falan değilsin. Düşüncelerin duygusallık değil. Hastalık seninkisi. Psikolojik destek al mutlaka.

Kendi bosanamadi diye seni de bosatmayip kendi haline benzetecek, üstüne hizmetcilik bekleyecek. Kadın kadının düşmanı olmuş resmen. Tabi ki sana bu hayatı layık görüyorlar.
Aklın varsa, kendine minicik saygın varsa tek kalemde kurtul.

Aynen. Sanki karşımızda 14 yaşında bir kız çocuğu var. Böyleyim şu an.

Allah ıslah etsin İğrenç yaratıklar.

Bak ne olursa olsun dönme, ailenle paylaş konuş herseyi. Bunu da anlat ailene

Dağda mi yaşıyor bunlar
Bu ne geri kafalılık, bu ne had bilmezlik
Eşiniz ezigin önde bayrak sallayani ve siz hâla kararsız misiniz?
Kesinlikle öyle okuyacam dedim açıktan eltisi hemen dedi olmaz dedim eşim dediğim kişiye ne var bunda açıktan okuyup ilerde işe girerim . Yok buraya kadar olanlar tehditle durdum bir süre ama aileme anlattım sizi öldürmek ile tehdit etti dedi ailem bize deseydin o tehditleri biz polise derdik şikayet ederdik. Dedim korktum dedi ki polise de gitsen polis de bizim tanıdık hiçbir şey yapamazsın hatta iki kez eşim dediğim kişi şiddet uyguladı o zaman gidemedim durdurdu beni. Aradan zaman geçti dedim yine şiddet uygulasan kadem yüklü telefonumda şuan polis çağırırım dedi çağır bende hemen evden kaçar giderim yapmadım evde değildim derim zaten polis tanıdık dedi o yüzden birşey yapamazsın dedi

Çocuk musunuz siz yapmayın Allah aşkına. Polis tanıdık dediler inandınız mi? Ya onlar kim köpek polisi kullanacaklar. Yalan söylüyorlar seni korkutuyorlar.

Şuna ciddi inandın mı ya? Nolur fake ol, nolur. Yeter artık dayanamıyorum.

Çocuk musunuz siz yapmayın Allah aşkına. Polis tanıdık dediler inandınız mi? Ya onlar kim köpek polisi kullanacaklar. Yalan söylüyorlar seni korkutuyorlar.
Bunlar şimdi ne kadar hakim savcı varsa hepsini tanıyorlardır kesin ahahahajahha

Biz elin evine hizmetçi olsun diye mi yetiştiriyoruz kızlarımızı...Azıcık kıymetinizi bilin canım benim ya...Karşılıklı sevgi saygı olur bir zorlukta sende elinden geleni yaparsın elbet ama bu nedir sanki eve yardımcı almışlar genç kız değilde..
Dayağı falan hiç saymıyor o hele zinhar olmaz...Ay çok sinirlendim...

Haklısınız onu istediği kaynanaya bakacak biri olsun birde kendi işlerini yapsın çocuğuna baksın bir hizmetçi şimdi ben yokum kendisi mecburen yapıyor diyecem ama öğrendim kadar kaynana kendi zar zor yapıyormuş kaynanam telefonda daha yeni ağladı gel diye bana gel yuvanı yıkma gel buraya diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…