- Konu Sahibi biedanur98
-
Çocuk yokken boşanmak en doğrusu aslında..Daha yeni bir sene oldu. Dava açtım duruşma günü verildi sanırım artık anlaşmalı boşanacaz. Ama kararlı olamıyorum sanki yanlış mı karar verdim diye gel git yaşıyorum. Çünkü sadece 4 ay evli kaldık. Bir yandan şans versek mi evliliğe devam etsek olur mu olmaz mı çok kararsız kaldım. Biz kaçarak evlendik ve en büyük hatayı orda yaptım. Hemen nikah kıydık ve ilk iki ay iyi geçti eşim iyi davrandı üstüme titredi. Ama ailesi zamanla beni ezmeye başladı. Abisi yengesi aileme küfürler etti bana kimsesiz garip demeye başladılar. Eşime dediğim zaman önemli değil boşver bunları dedi. Abisi dövmeye kalktı bende kızdım aileme küfür etti abisi edemezsin kimsin sen böyle konuşuyorsun dedim abisi dedi ki kardeşimden boşatacam görürsün birde o gün annesinin evinde idim kovdu beni bende gittim evime eşime de dedim anlattım dedim gidecem ailemin evine yeter olaylar büyüdü derken neyse sakinleştim devam ettik eşimle normal gibi hayatımıza anlatsam daha çok şey yaşadım kısa zamanda ama bilmiyorum bunlar oldu her evlilikte olur mu yinede yeni evliyiz denesek ilerde güzel olur mu çok kararsızım ailem boşan diyor ama kafam çok karışık birşey söyleyin fikir verin lütfen. Şunları da söyleyim ilk evlendik iki ay boyunca annesinin evine sabah 8 de gittim akşam sekize kadar annesinin yengesinin işini gücünü yaptım oturmadım akşama kadar eşim gelirdi yemeğini yer öyle evimize giderdik. Annesi ile evimiz arasında da yarım saatlik mesafe var. Hergün gittim geldim ne deseler yaptım ama yinede eltim fesatlık edip eşimi doldurdu hiç iş yapmıyor birşey de şuna diye kaynanama dedim yapmadım mi söyler misin lütfen dedi yapıyor ne dersem eltim o zaman düşman oldu sen gelinini savunma boşa diye çok çektim ama bilmiyorum her evlilikte bunlar normal mi ama yaşadıklarım aslında ağır idi sizce düzelir mi bir şans versem mi bilmiyorum
Evet duygusal olduğum için seviyorum diyorum çünkü 8 aydır ailemin yanında olduğum için orada yaşadıklarımı sanki bir an unutuyorum. Halbuki bunları ben yaşadım yine gitsem yine aynı şekilde davranacaklar çünkü onlara göre gelin köle herşeyi yapsalar bile oturup susacak. Yaptılar hep sustum hep ailem ile tehdit ettiler öldürürüz sakat bırakırız ben çok korktum ama bir şekilde ailemin yanına geldim bir sebeple gönderdi geri geleceksin dedi tanŞimdiden yaşatılan herşey normal gelmeye başlamış. Bir süre sonra kendini tanıyamayacaksın. Tecrübeyle sabit. Yapma bunu kendine.
Evet önce kızdım annem dedi bende gelecem babamda yalnız asla göndermeyiz seni kaçırır bunlar zorla alıkoyar hapis hayatı yaşatır telefonu elinden alıp eve hapis eder döverler öyle dediklerinde acaba olur mu böyle diye tamam dedim sizde gelin. Kabul ettim çünkü gerçekten orda yanında iken ailemi öldürmek ile tehdit edip beni orda zorla tuttu ailesi dediler boşanmak yok elaleme gelini kaçırttı derler rezil oluruz dediler annesi özellikleKendinizi öldürmeye çok niyetli gördüm sizi . Bizde televizyonda görünce gencecik kadın yazık diyoruz sonra. Demek sizin gibi ölüme susuyor bazilari . Hanımefendi bı titreyin kendinize gelin lütfen canınızdan daha mı değerli daha sütten kesilmemiş o adam. Lütfen bı destek alın .Anormal düşünüyorsunuz hiç biri normal değil . Evlilik böyle birşey değil . Evlilik hayatı yaşamamışsin. Seni köle olarak kulalnmislar . Seviyor zannettigin adam seni anasına yengesine kullandırmiş tapulu malı gibi görüyor. Seni böyle tehtid ettiklerine göre oldurebilirler . Ailenden ayrı niye gideceksin duruşmaya o adamla niye iletişime geçiyorsun . Hiç mi haber izlemedin kaç kadın böyle öldürüldü. Sana yazık değilse seni büyüten anne babani düşün onlara yazık . tekrar ediyorum senin bir evliliğin yokmuş psikolojin iyi değil şu an
Asıl kalırsa eltinin ekmeğine yağ sürülür. Cehennemde yalnız kalmak kötü olacak onun için. Bi 15 yıl uğraşıp bi tane sümüklü herifi yola getirmiş olur belki ama ömür gider sağlık gider yaşama sevinci gider.Çocuk yokken boşanmak en doğrusu aslında..
Gerçi o aptal eltinin ekmeğine yap sürmek olacak biraz ama işte...psikolojiniz iyiyse kaldırabilecek durumdaysanız, bunları püskürtmeyi başarabilecek gücü görüyorsanız kendinizde uğraşın..hepsinin huzurunu kaçırın birbirine düşürün sonrasına bakarsınız.Ama bu arada çocuk olmasın dikkat!
Evet eltimi çocuğu ile tehdit edip boşanmasına engel oldular o kötü hayatı yaşadı ya bende aynısını yaşayım diyor ki bırak geri çek davayı gel kız buraya yuvana dön çocuk yap düzelir gel dedi durdu. Derdi şu ki annesi bakıma muhtaç ve eltim ben gelin gelir gelmez dediği artık sen bakacaksin kaynanama dönüp dedi ki aha artık ben yokum daha sana bu bakacakHiç bir şey duzelmeyecek çünkü bunlar onların normali sen bir çocuk yapınca o çocuğu da alacaklar sen köle olmaya devam . Onların gözünde değerli olmayacaksın . Hep ezikleneceksin hayatını böyle yaşama git mutlu ol. Kendine uygun birini bul
Görmüyor musunuz bu hanım bence psikolojisi iyi değil ailesini öldürmekle tehtid etmişler o eve gitsin oldurulsun mu zaten birinin böyle şeyler söylemesi için yer arıyor. Bahane bulup kaçacak o adama. Lütfen böyle şeyler söylemeyin normal değil şu an konu sahibiÇocuk yokken boşanmak en doğrusu aslında..
Gerçi o aptal eltinin ekmeğine yap sürmek olacak biraz ama işte...psikolojiniz iyiyse kaldırabilecek durumdaysanız, bunları püskürtmeyi başarabilecek gücü görüyorsanız kendinizde uğraşın..hepsinin huzurunu kaçırın birbirine düşürün sonrasına bakarsınız.Ama bu arada çocuk olmasın dikkat!
Bak kendin de seni nasıl bır hayat bekledi görüyorsun eltin gel ister tabi ne güzel köle olarak o kv ye baktiracak sakin yapma konu sahibi hayatını kurtar.Evet eltimi çocuğu ile tehdit edip boşanmasına engel oldular o kötü hayatı yaşadı ya bende aynısını yaşayım diyor ki bırak geri çek davayı gel kız buraya yuvana dön çocuk yap düzelir gel dedi durdu. Derdi şu ki annesi bakıma muhtaç ve eltim ben gelin gelir gelmez dediği artık sen bakacaksin kaynanama dönüp dedi ki aha artık ben yokum daha sana bu bakacak
Evet onun tek derdi hizmetçi gitmesin orda iken onun evinin işini kaynanamın evin işini yaptım o da anca oturdu çay dedikodu yaptı diğer eltisi ile bende onun çocuğuna baktım evlerin işini yaptım zamanla 10 kilo verdim ailemin yanına geldiğimde ailem dedi çökmüşsün kızım çok kilo vermişsinAsıl kalırsa eltinin ekmeğine yağ sürülür. Cehennemde yalnız kalmak kötü olacak onun için. Bi 15 yıl uğraşıp bi tane sümüklü herifi yola getirmiş olur belki ama ömür gider sağlık gider yaşama sevinci gider.
O zaman dönme eltinle kaynın baksınlar k.valideye onlara en büyük ceza bu zaten başka birşey e gerek yokEvet eltimi çocuğu ile tehdit edip boşanmasına engel oldular o kötü hayatı yaşadı ya bende aynısını yaşayım diyor ki bırak geri çek davayı gel kız buraya yuvana dön çocuk yap düzelir gel dedi durdu. Derdi şu ki annesi bakıma muhtaç ve eltim ben gelin gelir gelmez dediği artık sen bakacaksin kaynanama dönüp dedi ki aha artık ben yokum daha sana bu bakacak
Bak herşeye kafan ne güzel çalışıyor. Herkesin niyetini nasıl da biliyorsun. Sen bela eziyet seviyorsun demek, hala kararsız kalabildiğine göre.Evet onun tek derdi hizmetçi gitmesin orda iken onun evinin işini kaynanamın evin işini yaptım o da anca oturdu çay dedikodu yaptı diğer eltisi ile bende onun çocuğuna baktım evlerin işini yaptım zamanla 10 kilo verdim ailemin yanına geldiğimde ailem dedi çökmüşsün kızım çok kilo vermişsin
Kesinlikle yorumlarınıza çok değer verip dikkate almıyorum ben ne kadar duygusal da yaklaşsam bak herkes bunları doğruyu söylüyor aklını başına al hak etmediğin şeyler bunlar diye biliyorum inşallah 13 gün var hatta bugün geçti 12 gün sonra ayın 20 sinde davam var inşallah buraya gelip evet iradem güçlü şekilde bitti kurtuldum diyeceğimBak kendin de seni nasıl bır hayat bekledi görüyorsun eltin gel ister tabi ne güzel köle olarak o kv ye baktiracak sakin yapma konu sahibi hayatını kurtar.
Evet o mesajı yeni okudum yorumum okuduğum ilk mesaja istinadendiGörmüyor musunuz bu hanım bence psikolojisi iyi değil ailesini öldürmekle tehtid etmişler o eve gitsin oldurulsun mu zaten birinin böyle şeyler söylemesi için yer arıyor. Bahane bulup kaçacak o adama. Lütfen böyle şeyler söylemeyin normal değil şu an konu sahibi
Bak herşeye kafan ne güzel çalışıyor. Herkesin niyetini nasıl da biliyorsun. Sen bela seviyorsun demek, hala kararsız kalabildiğine göre.
Evet başta dul olmak ile ilgili korkum vardı ama babam dedi ki dulluk mu kaldı sen boşanıyorsun ve bekarsın ondan sonra o eskide kaldı sen gencecik kızsın daha küçüksün. O sığ düşünceler yüzünden hayatını karartma senin ailen baban var burda onlara yem etme kendini neler diyordul olmak kötü bir şey değil ama kendi kendine değer vermemek kötü bir şey. sonucunu da görüyoruz. belki düzelir yoluna girer ama ailem karşı diyorsun hala.. biz sana laf anlatamayız. iyisi mi sen bildiğini yap
Lütfen bunu kendin için yap buradaki hiçbir kadın seni tanımıyor sana zarar vermek için yazmıyoruz. Umarım mutlu olursun annen ve babani dinle onlar senin hep iyiliğini isteyecek unutmaKesinlikle yorumlarınıza çok değer verip dikkate almıyorum ben ne kadar duygusal da yaklaşsam bak herkes bunları doğruyu söylüyor aklını başına al hak etmediğin şeyler bunlar diye biliyorum inşallah 13 gün var hatta bugün geçti 12 gün sonra ayın 20 sinde davam var inşallah buraya gelip evet iradem güçlü şekilde bitti kurtuldum diyeceğim
Çok doğru bunu anneme dedim kaynanam böyle diyor diye dedi kızım öyle birşey mi olur yastıkla kader alakalı mı. İlerde çok iyi biri çıkar değer veren iyi davranan mutlu olursun. Ama bunlar seni köle gibi gördüler davranıyorlar. Kararından vazgeçme yani abimde arkadaşlarım da ama eşim dediğim insan hele şu duruşma yaklaştı ya arayıp mesaj atıp öyle harika davranıyor ki şuanda diyorum bu zamana kadar neden böyle olmadınYastık da değişiyor kader de artık. İnanır mısın, yaşamak için bir tane erkeğin yastığına gerek yok. Alsın monte etsin o yastığını kendine, ona bile ucuza kaçmıştır.
Çok çok teşekkür ederim İyiki varsınız İyikiLütfen bunu kendin için yap buradaki hiçbir kadın seni tanımıyor sana zarar vermek için yazmıyoruz. Umarım mutlu olursun annen ve babani dinle onlar senin hep iyiliğini isteyecek unutmabelli ki iyi niyetli bir insansın seni hep kullanmislar bundan sonra kendine bunu yaptirtma o eltine en büyük ceza kayin valide olacak merak etme sen mutlu oldukça onlar cildiracak
Çok çok teşekkür ederim İyiki varsınız İyikiEvet insan kendi düşününce mantıklı olamıyor ama dışardan bakan yorumlayan insanların düşüncelerini görünce aklını başına al sen hak etmiyorsun bunları demeye başladım. Evet aşırı iyi niyetimden faydalanıp beni kullandılar ben elinden geleni yaptım hep sustum ne deseler yaptım bana hakaret ettiler dövmeye kalktilar tek bu değil eşim dediğim kişi dedi iki kez ufak şiddet uyguladı
Eve gidince bir hafta daha böyle iyi davranır sonra yine aynı cehennem. Tek dertleri bakacak köle gelsin milletin ağzına laf vermeyelim gelin kaçtı diye .Çok doğru bunu anneme dedim kaynanam böyle diyor diye dedi kızım öyle birşey mi olur yastıkla kader alakalı mı. İlerde çok iyi biri çıkar değer veren iyi davranan mutlu olursun. Ama bunlar seni köle gibi gördüler davranıyorlar. Kararından vazgeçme yani abimde arkadaşlarım da ama eşim dediğim insan hele şu duruşma yaklaştı ya arayıp mesaj atıp öyle harika davranıyor ki şuanda diyorum bu zamana kadar neden böyle olmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?