Boşanmakta kararlı olmak için

Eşin ve kabilesinin ağzına bakıp iş yapan bir polis varsa savcılığa şikayet edebiliyorsun. Görevi kötüye kullanma suçundan mis gibi soruşturma geçirir. Hadi bu bilgiyi vereyim.

Bunlar şimdi ne kadar hakim savcı varsa hepsini tanıyorlardır kesin ahahahajahha
Yeminle öyle diyor arkadaşım polis arkadaşım hakim savcı bana dedi ki duruşmaya savcı arkadaşım ile gelecem. Bu savcı işini gücünü bırakıp neden bununla duruşmaya gelsin ki onu anlamıyorum hep arkamızda birileri var diyor annesi bizim arkamız sağlam biz kalabalığız biri bize birşey yapamaz öldürürüz kardeşlerim arkamda kim karışsa kavga etmeye kalksa asar keser öldürür hep bunları dediler bana

Herseyi farkindasizniz ve Allah'ın sevdiği kulsunuz ki çocuk olmadan eşinin gerçek yüzünü görmüş size bir ömür yoldaş olamayacagini erken farketmissizniz umarım sizi manipüle ederek caydirmazlar kararinizdan...

Fakesin sen de mi? Ahahah nolur fakeyim de.

Ufak atsınlar
Arkalari sağlam ama sizi istemeye gelmeye yüzleri mi yokmuş

Evet bu zamana kadar insan yerine koymadılar eşim dediğim kişi de hep sövdü şiddet bile uyguladı ama yapmadim ki ispat et hadi diyor. O kadar şey üzerine duruşma günü belli olduktan sonra şimdi yok sen iyi ol sen mutlu ol işte şuan öyle güzel konuşuyor ki mesaj atıyor arıyor. Engel atmıştım buna iki aydır şu duruşma günü belli oldu ya engeli kaldırıp kesinlikle gel duruşma gününe uzatma dedim tamam gelirim sen iyi ol mutlu ol felan demeye başladı

Ufak atsınlar
Savcı arkadaşı olan istemeye giderken getirirdi, bak kimler ile geziyoruz diye, forsu olurdu. Hakim ve savcılar öyle herkesle gezmez, onların biri ile gezmesi kendi itibarlarını yakından ilgilendiren bir olay. Konu sahibinin kocasına sümük atmazlar.

Ufak atsınlar
Ya gelin geldiğim günden beri anlamıyorum niye sürekli aşarız kardeşlerim çok benim bir lafım ile gelirler öldürürler keserler süründürürler felan diye diye ben Allah Allah diyorum gerçek mi acaba birde dediler aileni babanı öldürürüz ben çok ağladım çünkü korktum çünkü bunun iki dayısı hapiste adam öldürmekten birisi birisi yaralamadan korktum bunu da duyunca

Yumurta kapıya dayandı tabi şimdi ne sözler ne vaatler verecektir aman diyeyim siz siz olun ailenizin sözünden çıkmayın (muhtemelen onlar da uzak dur diyordur) hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez çünkü...

Savcı arkadaşı şu telefonda milleti dolandıran, arayıp para isteyenlerden mi acaba

Eşiniz koca olup yanınızda durmamış siz hala acaba diyorsunuz daha ne kadar ezilmek istiyorsunuz

Fakesin sen de mi? Ahahah nolur fakeyim de.
Keşke öyle olsa keşke bunları yaşamış olmasaydım. Bunla evlenmeden önce normal kendi halinde bir hayatım vardı okuyor idim evlenmek istemiyorum şuan dedim ama kandırdı aklıma girdi dedi ki ben seni okuturum çok mutlu ederim sen ne dersen o hepsi Evlilik olana kadar imiş

Canım bunlar ipsiz sapsiz güvenilmez, sen niye bunla kaçtın. Baksana etrafta kız bulamamış. Hangi aile böyle aileye kız verir. Seni bile istememişler kaçırmış. Çünkü ailenin vermeyeceğini biliyorlar.
Arkası sağlam olsa onları çıkarırdı hapisten. Yer yerden yalan akıyor. Şimdi bosaniyorsun, her yerden engelliyorsun. Hiçbir şekilde asla konuşmuyorsun. Boşandıktan sonra oldu da hadi gördün, gördüğün an aninda polisi arıyorsun. Hemen. Asla konuşmak yok.

Onlar direkt savcıyım diyo.
Aileme dedim hep böyle diyor. Dedi koskoca savcı hakim polis bununla ne işi olur bu kimki . Ama bu duruşmaya savcı ile gelecem dedi aradan biraz zaman geçti şimdi tek gelecem dedi sen kimle geleceksin dedi sordu bende tek gelecem dedim himm iyi ne güzel dedi

Köprü meselesi maalesef birçok hiyarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…