- 13 Haziran 2015
- 5.927
- 19.727
- 448
- Konu Sahibi takintiliiii
-
Evet ilk yazinizi okuyunca oyle bir izlenim birakti ama sonraki mesajlari takip edince daha farkli geldi bir siteye uyeydim orada bir uye vardi paylasimlari farkliydi nasil desem tasavvufmu desem felsefe mi ikisi arasiydi yazilariniz bana onu hatirlatti insani okuyunca derin dusuncelere daldiriyorduVesvese değil o evreyi de geçtim günahlarım rahatsız etmiyor bahanem hazır ama boşluk problemi.
Nasl sizene hislerle olmuyo o iş..Ben öyle hissettim, size ne? Tabii ki takılırım gayet takınılacak bir mevzu. Size göre değilse yorum yapmazsınız.
ne güzel yazmışsınYazini bir daha okudum...
ve sanirim isin ozu su ki ...kendini yasamaya layik gormuyorsun ve bu yuzden olsa gerek o gucu kendi de bulamiyorsun...
yasayarak , daha yararli kisilerin onunu kapattigi var sayiyorsun...
halbuki yumurtaya ulasan en dayanikli spermsin ayol
yasamak catir catir senin hakkin....
bak mesela benim hic cocugum olmuyordu istemiyordum da
4yil sonra hamile kalinca affalladim...aldiricaktim ...son anda vaz gectim...
yani karnimdaki her sekilde dunyaya gelmeyi secti
simdi sampiyonumu cok merak ediyorum :)
3 ayi kaldi gelmesine....
bak su hayatta dunyanin en bos beles insani ol
birsey olmak zorunda degilsin...
ama keyfinden sorumlusun....anliyormusun...
eger bos olmak yan gelip yatmak sana keyif veriyorsa yap bunu...
zaten bi zaman sonra keyif vermiycektir sana...insaniz cunku
en buyuk hayallerimiz gerceklestiginde bile onlari kucumseriz....
kendini sikma, bu kadar ciddiye alma, ve kimseye zarar vermeksizin keyfine bak...sadece ondan sorumlusun...
Şampiyonunu sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim keşke arkamdakine sıramı verseymişim :dYazini bir daha okudum...
ve sanirim isin ozu su ki ...kendini yasamaya layik gormuyorsun ve bu yuzden olsa gerek o gucu kendi de bulamiyorsun...
yasayarak , daha yararli kisilerin onunu kapattigi var sayiyorsun...
halbuki yumurtaya ulasan en dayanikli spermsin ayol
yasamak catir catir senin hakkin....
bak mesela benim hic cocugum olmuyordu istemiyordum da
4yil sonra hamile kalinca affalladim...aldiricaktim ...son anda vaz gectim...
yani karnimdaki her sekilde dunyaya gelmeyi secti
simdi sampiyonumu cok merak ediyorum :)
3 ayi kaldi gelmesine....
bak su hayatta dunyanin en bos beles insani ol
birsey olmak zorunda degilsin...
ama keyfinden sorumlusun....anliyormusun...
eger bos olmak yan gelip yatmak sana keyif veriyorsa yap bunu...
zaten bi zaman sonra keyif vermiycektir sana...insaniz cunku
en buyuk hayallerimiz gerceklestiginde bile onlari kucumseriz....
kendini sikma, bu kadar ciddiye alma, ve kimseye zarar vermeksizin keyfine bak...sadece ondan sorumlusun...
Bir de içimi görsenizZorla kımse kımsenın kafasını kapatamaz canım eğer ıstemıyorsan aç.
Şuan agır bır depresyondasın sanırım acilen bir psıkologa görun derım
Ve ınan içimi kuruttun !! yaşın kaç ?
Hanımefendin sorun bunları yaparken o ortamdan soyutlanmam.Bence arkadaşımız muhabbet etmek istiyor sadece. Ciddi bir sorunu yok... İşin yoksa, hobilerin yoksa, sevgilin yoksa, cinsel hayatın yoksa, seni anlayan dostların yoksa, spor yapmıyorsan, kendini seksi hissetmiyorsan, gezip tozmuyorsan boşluk yaşarsın, bu gayet normal birşey.
Benden 2 yaş buyuksun bence 2 3 arkadaş edin ve delicesine yasa hayatı en uçlara kadar :) ben hayatta bikinca deli gibi sokak hayvanlarına adıyorum kendimi belki bi hayvan sahiplenirsin gerçekten çok rahatlatiyor onlara bakmakBir de içimi görseniz23
Ya yapmadım mı sanıyorsun zaten uç durumlarda yaşıyorum hayatımı mesela ya tam dindar ya da tam dinsiz bilmem ne çoğu şeyi denedim ama yok dolmuyor o boşluk. Ya boşluk dediğim şey değil maddi, manevi boşluk değil.Benden 2 yaş buyuksun bence 2 3 arkadaş edin ve delicesine yasa hayatı en uçlara kadar :) ben hayatta bikinca deli gibi sokak hayvanlarına adıyorum kendimi belki bi hayvan sahiplenirsin gerçekten çok rahatlatiyor onlara bakmak
Hmm ohalde ben yardim ci olamicam inşallah en kısa surede normale donersinizYa yapmadım mı sanıyorsun zaten uç durumlarda yaşıyorum hayatımı mesela ya tam dindar ya da tam dinsiz bilmem ne çoğu şeyi denedim ama yok dolmuyor o boşluk. Ya boşluk dediğim şey değil maddi, manevi boşluk değil.
Sanki zihnimde bir yerde delik var onu kapatacak ve beni baştan yaratacak bir şey. İşte onun boşluğu. Psikolojiyle alakalı yoksa sevgilim de oldu, dine de yöneldim, bir ara uçuk giyinip uçuk yaşıyordum dışarıda, aileden de yana sorun yok.
Anlatamadığım için anlamanız imkansız ya da ben anlamıyorum.
Gayet de yardımcı oldun valla kendimi dışarıya ifade edip içimde boğulmamı engellediniz, çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsunHmm ohalde ben yardim ci olamicam inşallah en kısa surede normale donersiniz
Cumlemizden aminnnGayet de yardımcı oldun valla kendimi dışarıya ifade edip içimde boğulmamı engellediniz, çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Hanımefendin sorun bunları yaparken o ortamdan soyutlanmam.
Evet harika buradaki insanları derdimle yorma eylemi, insanların nasıl ciddiye alıp yardım etmelerini göz ardı edip 'ya bi yazayım da iki lak lak edeyim' diyecek değilim herhalde :d
Tekrar açıklamak zorunda kalacağım lakin ben bu sene çok fazla sosyalim hastalıklarım iyileşmeye doğru ilerliyor çok şükür ama sokaktayken bile o an soyutlanıyor benden sonraki hayatı düşünüyorum, boğulacak gibi oluyorum.Sizin sorununuz her neyse burda çözülebilecek bir sorun değil. Nasihatle, öneriyle, muhabbetle çözülebilecek bir soruna benzemiyor. Ama dürüst olmak gerekirse ben sizin ciddi bir probleminiz olduğunu düşünmüyorum. Senin boşluk dediğin şey bende de var. Hayatın monoton ve tekdüze olması beni sıkıyor. Kendimi geliştirmek için hiçbir şey yapamıyorum. İmkan içinde imkansızlık yaratıyorum. Hiçbir şeyden keyif almıyorum, hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yeni insanlarla tanışmak, yeni şeyler yapmak, yeni yerler gezmek gibi bir isteğim kalmadı... Kısacası her insanın hayatında olan şeyler bunlar. En iyi çözümü, ne yapıp edip kendine bir meşgale bulmaktır. Burada yazışarak, internette dolaşarak çözülecek bir problem değil.
Kontrolcu ve mukemmelyetcilik benim hayatimda da var bir kac yildir....bence bu bulasici :)Şampiyonunu sağlıcakla kucağına almanı temenni ederim keşke arkamdakine sıramı verseymişim :d
Kendimi salacağım evet ya kendime, isteklerime ket vurmayacağım koy g.te rahvan gitsin sözünü yaşam felsefem haline getireceğim acayip bi mükemmeliyetçilik ya da kontrolcülük var da ipin ucunu kaçırmakta da ustayım
Mükemmel yazmışsınız, teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?