- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
Bu düsünce tarzinla cidden normal degilsin dedigimde gözlerindeki soke olmus hali beni dahada soka soktu! Esimle fikirlerimiz karakterlerimiz cook farkli cokama asil önemli olan bu böyle gitmicek ben sikilmaya basladim demesiydi....
Peki sıkılmasi neyi yapmasini gerektiriyo ayrilmayimi ima etmeye calisiyormus
Evet aynen öyle
Cok zor heleki yurtdişindasin iki kat zor allah yardimcin olsun
tatlım çok fazla yüz vermişsin sen millete ne demek görümcem arıcak bana şunu bunu yap dicek
o gün geldiğinde ben ölmüşüm demektir!!!
bir de hep söylerim arkadaşım ne yaparsan yap ya-ra-na-maz-sın!!!!!!!!!
kimse teşekür etmez..çok bencildir insanoğlu ve çok nankör...
bende epey fedakarlık yaptım ilk zamanlar hatta sadece ben değil ailem falan aa baktım teşekkür bile yok sanki görevimiz..
çektim elimi eteğimi iyibirşey yaptığımda da da eşime anlatıp dururum
böylesi yaranıyormuş öğrendim ben...sen de öğren
Amin Allah razi olsun.. Annemle konustum sesin niye öyle dedi,bisey yok yeni uyandim sudur budur desemde inanmadi... Anlatsam ne faydasi olacakki ne ona ne bana.. Elinden bisey gelmez uzulmekten baska,gerekte yok zaten ama her problemimle tek basima kendi kendime bogusmaktan yoruldum artik
Bence kilit cevap aileci mi en başından beri yoksa sıkıldım derken bahane mi ediyor ailesel konuları? Başka ne tür sorunlarınız var. Anlatırsan daha iyi anlarız bence. Şimdi askıda pek çok şey.
Kendi icinede kapanma kimin ruhu duyacak kendine ediceksin bu seferde bunalimdasin diye laf edicekler peki sen ne yapmayi dusunuosun
Kendi icinede kapanma kimin ruhu duyacak kendine ediceksin bu seferde bunalimdasin diye laf edicekler peki sen ne yapmayi dusunuosun
Bastan beri aileci diyebiliriz... Yazmistim daha öncede,ailesel hicbir tartismada benim tarafimda olmamistir diye.. Bunuda benim haksiz olduguma baglamistir! Allah askina bir insan herzaman haksiz olabilir mi? Bikere bu insanlik yapisina ters düser...
Çok üzgünüm ki bu tür erkeklerin tedavisi çok zor. Hele ki yurt dışındaysa biraz daha gelenekselci oluyorlar nedense..bir insanın karısı başkadır, kardeşi başkadır yerleri apayrıdır. Bu durumda kardeşinin rahatı için senin rahatını kaçırıyor gibi. Başarabiliyorsan eğer oynayacaksın. Yani aranızda geçen olayları eşine anlatma. Alış veriş vs derken ayrıntı bunlar. Sen bildiğini oku diyeceğim ama kardeşi falan nasıl o da önemli. Yani her haltta telefona sarılan tipler mi abisine haber vermek için.Bastan beri aileci diyebiliriz... Yazmistim daha öncede,ailesel hicbir tartismada benim tarafimda olmamistir diye.. Bunuda benim haksiz olduguma baglamistir! Allah askina bir insan herzaman haksiz olabilir mi? Bikere bu insanlik yapisina ters düser...
sana senden başkası çare değil ama bunların üstesinden kendi başına gelmeye çalışma anlat deşifre et etki kocanın ne olduğunu nasıl düşüncelere girdiğini öğrensinler saklama saklarsan sen suçlu hatalı görülürsün bu zamana kadar bişey yoktu derler sen vardı desende kar etmez halamdan yaşadım gördüm hep kocasını tuttu yok bişey diye diye bi baktık boşandı suçlu halam oldu hani iyiydi dediler
eğer aileciyse ailesinin yönlendirmelerinede gidebilir diyebiliriz sanırım kayınvalidenle konuşsan toparlamaya çalışırmı yoksa oda sana iyi olup içinden pazarlıklımı şunu anladımki sen çok fedakar ve iyi niyetlisin kaynananda öylemi peki
eğer aileciyse ailesinin yönlendirmelerinede gidebilir diyebiliriz sanırım kayınvalidenle konuşsan toparlamaya çalışırmı yoksa oda sana iyi olup içinden pazarlıklımı şunu anladımki sen çok fedakar ve iyi niyetlisin kaynananda öylemi peki
Anlatayimda kime anlatayim canim? Kendi ailememi onun ailesine mi? Onun bu görüsünü normal karsilamayackalari ne malum? Kendi aileme anlatsam inanilmaz bir kaos cikar bunu cok iyi biliyorum,ellerim kollarim bagli oturup agliyorum uzuluyorum sadece!
Çok üzgünüm ki bu tür erkeklerin tedavisi çok zor. Hele ki yurt dışındaysa biraz daha gelenekselci oluyorlar nedense..bir insanın karısı başkadır, kardeşi başkadır yerleri apayrıdır. Bu durumda kardeşinin rahatı için senin rahatını kaçırıyor gibi. Başarabiliyorsan eğer oynayacaksın. Yani aranızda geçen olayları eşine anlatma. Alış veriş vs derken ayrıntı bunlar. Sen bildiğini oku diyeceğim ama kardeşi falan nasıl o da önemli. Yani her haltta telefona sarılan tipler mi abisine haber vermek için.
kendi ailene anlatarak bir tek onları üzersin. her şeyden bahsettin de onun ailesi nasıl insanlar? yani anlatırsan sana kol kanat mı gererler yoksa bir darbe de onlar mı vurur? yani konuşmak yarar sağlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?