- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
ah be tatlım neden hep biz toparlamaya çalışıoruz bilmiyorumki kocalarımızın umrundamı sorun varmış karımı kırmışım üzmüşüm diye umurmu ediyolar Allah insana vicdan merhamet versin onları içinde barındıran insan nasıl davranacağını bilir
ah be tatlım neden hep biz toparlamaya çalışıoruz bilmiyorumki kocalarımızın umrundamı sorun varmış karımı kırmışım üzmüşüm diye umurmu ediyolar Allah insana vicdan merhamet versin onları içinde barındıran insan nasıl davranacağını bilir
Kayinvalidem elinden geleni yapmaya calisir,ama kaynatam bildigin ayeslz korukle gider bildigin... Bizim baslardaki sorunlarda cok soylemistie benim oglum gibi adami buldunda bunuyosun diyeseni dovuyomu,aldatiyomu ac acikta birakiyomu hepsi hayir ozaman sus kes sesini sorun cikarma oluyordu!
Yok görünüse bakilirsa hic umrunda degilimbu hep böyleydi ben az suratimi assam hic neyin var diye sormaz o 10 kat daha asardi !!!
Eski kafa ya bundan hayır gelmez..
aç mısın, açıkta mısın? Evinin bir eksiği var mı? tamam kadının bundan sonrasında susacak. Hatta aldatırsa bile erkeğin elinin kiri. Bence hiç açma bile konuyu onlara? Destek olacaklarına köstek olurlar.
sende haklısın ama bir şekilde çözüme ulaşması lazım yoksa bir ömür böyle çekilmez
Kesinlikle çözüme ulaşmalı ama doğru çözüm yolu kayınvalidesi tarafıyla konuşmak değil bence. Çünkü mantık eski. Kaldı ki eşini yetiştirenler onlar. Onlar bu konuda farklı düşünüyor olabilir mi?
Tek muhatap eşi olmalı.
Bence eşiniz sizinle tartışmak için bahane aramış ne varki görümcenizin alışveriş yapmasında.hem kendiside kabul etmişken eşinize ne oluyor.hayır kabul etmese abisine bir şey dese o zaman dolduruşa gelip kızar.bence bahane aramış taviz vermeyin bence veya açık açık konuşun niyetin ne diye.eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık ilk evlediğim yıllar gider yardım ederdim ama o kadar şeyler yaşattılar ki bana bir daha tövbe ettim.Allah tan eşimde git falan demez biliyor çünkü kim haklı kim haksız.
Kesinlikle çözüme ulaşmalı ama doğru çözüm yolu kayınvalidesi tarafıyla konuşmak değil bence. Çünkü mantık eski. Kaldı ki eşini yetiştirenler onlar. Onlar bu konuda farklı düşünüyor olabilir mi?
Tek muhatap eşi olmalı.
o zaman sakin ol ve eşinle iletişim kurmaya çalış ama kavga ederek laf sokarak değil o saçmalasada sen sakinliğini koru yoksa çözüme ulaşamazsınız
nolcak bu erkeklerin sorumsuz ve düşüğnecesi tavırları.allahım herkese akıl fıkır versın.şeytan yaptrtıo işte huzur bozcaklar ya.iletiişim yok saygı yok ,sabır nasıl olsun.sen rahat ol arakdasım sen haklısın.o da anlayacaktır ama işte gec olcaktır bu
Bu konuşmayı ben bir şekilde patlama olarak görüyorum altında yatan başka bir çok şey var ancak eşiniz kavga çıkartmak için bahane aramış ve saçma sapan bir sebepten olayı çok farklı boyutlara taşımız. Eşinize kapı göstermenize neden yaptınız asla demem o aklına başka kişileri getirebiliyorsa daha iyi diye buyursun gitsin onlardan seçsin alsın. Eşinizin zihniyeti de akıllara zarar kendine eş değil annesine hizmetçi arıyormuş....:)
Keske beni anlasa birazcik hak verse... 8 yildir birkere sende haklisin dedigini duymadimo hakliysa haklisir konu kapanmistir! Asla o dusuncesinden dondurup ona esas dogruyu gosteremezsiniz... Benimde tum bunlarla ugrasmaya gucum yok artik!! Beni bir turlu anlayamamis olmasindan kaynakli 2 sinir krizi gecirdim zaten 3.cuyu istemiyorum...
Baya da bir kilometre yapmışsınız. Eğer bu şekilde yaşamaya tahammülün kalmadıysa, tek devam edebilecek misin çocuklarınla? Caydırmak değil amacım başka şeylere hazır mısın? Yeniden TR ye dönmek ve orada yeni bir hayat kurmak hem maddi hem manevi anlamda?
Cocuklarima zorda olsa tek devam edebilirim Allahimin izniyle... Ama öyle iyi bir baba ki, cocuklarina oyle duskun ki,bunu cocuklarima nasil yaparim? Evlatlarimi cezalandirmak gibi bisey olur bu,onlarin hic sucu yokken... Elim kolum bagli,bir kapanin icerisinde oylece durmaktan baska hicbir carem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?