Şimdiye kadar görmezlikten geldim ama evde durma süresi arttıkça onun çılgınlıkları artıyor benim tahammülüm azalıyor.Başta herşey toz pembe görünür fakat işin içine girince inişler ve çıkışlar illaki olur.Görmemezlikten gelmeyi deneyin sabredin
Anne vefat etmiş. Ben de ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Dağıttıklarını toplamıyorum o da toplamıyor böyle böyle her yer leş gibi oluyor. Eşim işten gelince bazen toplamaya çalışıyor ama onun da kızına karşı eli kolu bağlı. Hiç bir şey söyleyemiyor onaEski konularınızı bilmiyorum eşiniz boşandı kızının velayeti onda mı veya eski eşi rahmetli mi oldu? Yaşadığınız durum gerçekten zor ama yapılacak bir şey yok. Kızı sokağa atacak haliniz yok ya. Çoğunluk gibi ben de sabretmeniz taraftarıyım. Ben sizin yerinizde olsam dağıttığı yerleri toplamam ama. Her yeri kim boya yaptıysa o temizlesin. Bu kendi öz kızım olsa da böyle. Eşinize büyük iş düşüyor burda ama eşiniz sorumluluktan kaçıyor.
Baştan beri söylüyorum ama odası dağılıp batınca balkona geçiş yaptı orası dağılınca salona geçti. Orada müdahale edince ufak bir kriz çıktı. Salonu kurtardım elinden. Ama diğer odalar felaket durumdaBence kızı tatlı dille uyarın. Bu kadar dağınık olmaması gerektiğini ve sadece odasında resim yapmasını söyleyin. Yüksek sesle müzik dinleme sorununu çözmek için de Bluetooth kulaklık alın
Kızı babasını tamamen bankamatik gibi görüyor. Onun dışında babasını ve beni bir küçümseme var. Herşeyin iyisini doğrusunu o biliyor biz hiç bir şey bilmiyoruz. Tamamen çıkar ve faydacılık mantığıyla yaşıyor yaniZor bir durum. Insan bazen kendi cocuguna bile sabredemiyor. Esinizin daha yakindan ilgilenmesi gerekiyor bence. Sanki baba kiz iliskisi pek yok gibi.
Anne vefat etmiş. Ben de ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Dağıttıklarını toplamıyorum o da toplamıyor böyle böyle her yer leş gibi oluyor. Eşim işten gelince bazen toplamaya çalışıyor ama onun da kızına karşı eli kolu bağlı. Hiç bir şey söyleyemiyor ona
Cogu ergen gibi aslinda. Hepimiz yapmisizdir bunlari, kismen ya da tamamen. Siz simdi iyi de davransaniz kotu de davransaniz yaranamazsiniz. En iyisi cok muhatap olmadan birlikte yasamaya alisin derim. Rahatsiz oldugunuz durumlari da babasiyla paylasin, uyarsin.Kızı babasını tamamen bankamatik gibi görüyor. Onun dışında babasını ve beni bir küçümseme var. Herşeyin iyisini doğrusunu o biliyor biz hiç bir şey bilmiyoruz. Tamamen çıkar ve faydacılık mantığıyla yaşıyor yani
Ben de öyle düşünmüştüm inanın evlenmeden önce. 17 yaşında kız demiştim ama ortaya çıkardığı dağınıklığı anlatamam. Müdahale etmesek odası çöp oda kıvamında olacak. Mutfakta basit bir makarna yapıyor her yer her yerde.Yaşlar kaç? Sizin eşinizin ve kızının?
Üniversiteye gidecek kız nasıl ortalığı dağıtır ufak çocuk da değil ki?
Bankamatik gibi görüyor derken?Kızı babasını tamamen bankamatik gibi görüyor. Onun dışında babasını ve beni bir küçümseme var. Herşeyin iyisini doğrusunu o biliyor biz hiç bir şey bilmiyoruz. Tamamen çıkar ve faydacılık mantığıyla yaşıyor yani
Bence de sabredin. Esiniz uyarmiyor anladigim kadariyla. Ortak kullanim alani salonu kurtardim demissiniz. Birakin diger yerleri ne yaparsa yapsin. Babasi ya konusacak guzellikle ya da kendi temizleyecek. Deforme olan esya olursa da aldirirsiniz yenisini bir guzel. Sureci yonetebileceginden emin olmaliydi. Seneye universiteye gidecek diyerek olmaz. Kedi yavrusu mu bu? Kizi ile iletisim kurmali. Siz bu arada eve takilmayin kendinizi yipratmayin.Baştan beri söylüyorum ama odası dağılıp batınca balkona geçiş yaptı orası dağılınca salona geçti. Orada müdahale edince ufak bir kriz çıktı. Salonu kurtardım elinden. Ama diğer odalar felaket durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?