Ben de bundan korkuyorum işte. Bütün hayatımı bu kızla bu şekilde geçiremem. O yüzden kafam da şimdiden planlar kurup duruyorumiş babada biter bence. bizde üveylik yoktu ama öyle bir baba vardı ki mum gibiydik.hepimizde okuduk meslek sahibi olduk .milletin çocuğu ne şanslı ne kıymetli size de geçmiş olsun bu iş böyle gider.
psikolojik destek alınması en doğru olanı. En iyi o yönlendirir. Şimdi olur olmadık cezalar işi daha da yokuşa sokabilir.Yaptiklerinin onune nasil gececekler peki hos birsey mi her yerin boya olmasi
Esi psikolaga bile goturmuyormus durumlari oldugu halde bence kirmizi odaya cikmali
Keşke bunları yapabilsem ama şöyle örnek vereyim. Dün akşam bir tartişma yaşandı babası da vardı ve yemeği bırakıp çatalı bıçağı atıp odasına gitti ve bangır bangır müzik dinledi. Babası uyardı bu sefer müziği kapattı kendi söylemeye başladı. O kadar inat ve aksi bir kızMadem eşiniz karışmıyor. Siz ipleri elinize alın. İki yetişkin bir ergenin elinde oyuncak olmuşsunuz.
Kızın davranışları tipik ergen davranışları aslında.
Baba kızına kıyamadığı için, siz üvey anne damgası yememek için meydanı boş bırakmışsınız, kız da at koşturuyor. Aile içi kurallar belirleyin ve görünür yerlere asın. Uyulmazsa bazı cezalar ya da yasaklar getirin. Ör: 10 tl para cezası ya da 1 saat internet yasağı gibi.
Korkmayın, anne olmasanız da ablalık yapın.
Ben hayır demeyi biliyorum ama babası şimdiye kadar hiç hayır dememişGerekli değilse yapmayın. Karı koca hayır demeyi bilmelisiniz.
İnanın hepsi normal. Bazı ergenler maalesef anne babaya kök söktürüyor. Yani çocuğun aslında size kastı yok. Destek alması iyi olur.Keşke bunları yapabilsem ama şöyle örnek vereyim. Dün akşam bir tartişma yaşandı babası da vardı ve yemeği bırakıp çatalı bıçağı atıp odasına gitti ve bangır bangır müzik dinledi. Babası uyardı bu sefer müziği kapattı kendi söylemeye başladı. O kadar inat ve aksi bir kız
Baba otoriter olmayınca maalesef sizin tek başınıza halletmeniz zor. Bir bilene danışmakta fayda var.Ben hayır demeyi biliyorum ama babası şimdiye kadar hiç hayır dememiş
Bence de doğru olanı bu . Ekonomik olarak durum biraz düzelirse bu konuda ikna edebilirim kocamı belkipsikolojik destek alınması en doğru olanı. En iyi o yönlendirir. Şimdi olur olmadık cezalar işi daha da yokuşa sokabilir.
Keşke bizimkisi de 15 günde bir gelseydi yanımıza.Rabbim yardımcınız olsun öncelikle.. benim ve eliminde ikinci evliliğimiz.. benim çocuğum yok eşimin bir oğlu var.. bizimle yaşamıyor ama 15 günde bir alıyoruz.. sizi çok iyi anlıyorum.. bizde ilk yıllarda sorun yaşamıştık (annesi yüzünden).. şimdi o kadar güzel bir bağ var aramızda.. evinizin kuralları olsun.. eşimin oğlu bizim evimizin kurallarını bilir.. ona ayırdığımız odayı istediği gibi dağıtabilir fakat toplamak onun sorumluluğundadır.. bir şey yediği zaman tabağını en azından mutfağa götürür.. çöpünü ortalıkta bırakmaz.. ama bütün iş eşinizde bitiyor.. herkes bu kurallara uymalı.. eşinizde sizi desteklemeli bu konuda..
Aynı yaşta bizde de var, o kadar dağınık ve pis ki. İnanamazsiniz. Bizde o yaşlarda olduk ama o kadar pis ve dağınık olmadık.Ben de öyle düşünmüştüm inanın evlenmeden önce. 17 yaşında kız demiştim ama ortaya çıkardığı dağınıklığı anlatamam. Müdahale etmesek odası çöp oda kıvamında olacak. Mutfakta basit bir makarna yapıyor her yer her yerde.
Kesinlikle. Eşinizin de size karşı çıkacağını sanmıyorum. Bu kötü bir şey değil sonuçta o genç bir birey ve gelecek hayatı için bu çok önemli.Bence de doğru olanı bu . Ekonomik olarak durum biraz düzelirse bu konuda ikna edebilirim kocamı belki
Eşim en başında bana, annesi yaşadığı sürece annesiyle yaşayacak dedi.. bizimle yaşayacak deseydi evlenip evlenmemeyi düşünürdüm.. 5 yıllık evliyim 3 yılda ancak alıştık birbirimize..Keşke bizimkisi de 15 günde bir gelseydi yanımıza.
Sabretmeye çalışıyorum ama artık iyi bir tavırla yaklaştığımı sanmıyorum maalesef. Çünkü tahammülüm son sınırlarda ve bu karantina uzarsa ne yapacağım bilmiyorumKesinlikle. Eşinizin de size karşı çıkacağını sanmıyorum. Bu kötü bir şey değil sonuçta o genç bir birey ve gelecek hayatı için bu çok önemli.
Size de şunu diyeyim. Öz çocuğu olup bunlari yaşayan çok kişi var. Lütfen sabredin. Hayatının çok başında. Eminim ilerde size bu iyi yaklaşımınızdan dolayı minnettar olacak belki en yakın dostu olarak sizi görecek
Keşke bunları yapabilsem ama şöyle örnek vereyim. Dün akşam bir tartişma yaşandı babası da vardı ve yemeği bırakıp çatalı bıçağı atıp odasına gitti ve bangır bangır müzik dinledi. Babası uyardı bu sefer müziği kapattı kendi söylemeye başladı. O kadar inat ve aksi bir kız
Şöyle söyleyeyim eşimle aramız çok iyi normalde. Bu sorunlar dışında ikimizden kaynaklı bir sorun yok. Tam anlaştığım adamı buldum dedim kızı yüzünden aramız açılıyorÇocuklu insanla evlenmek için cidden peygamber sabri olmali bir insanda
Adamin çocuğu kani cani
Bir tarafta disipline etmeye çalışan üvey anne pozisyonu
Vallahi çok zor. İnsan Kendi çocuğuna katlanamiyor yeri geldi mi.
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?