• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim için sorun olur mu?

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
38
28
Evden çıkıyorum ev sahibi evden çıkarken evi boyatmami istiyor oysa bn eve girdiğimde ev başka bir kiracidan kalmıştı ve boyaszdi.. Bnde boyatmayacagimi söyledim kira sözleşmesinde öyle bir madde varmış evi bi yatacağım dair amaa bn bu eve boyalı girmedim ki boyatmadan çıksam sorun olur mu

Evden çıkıyorum ev sahibi evden çıkarken evi boyatmami istiyor oysa bn eve girdiğimde ev başka bir kiracidan kalmıştı ve boyaszdi.. Bnde boyatmayacagimi söyledim kira sözleşmesinde öyle bir madde varmış evi bi yatacağım dair amaa bn bu eve boyalı girmedim ki boyatmadan çıksam sorun olur mu
Önceki kiracı evi çıkarken değil de girdiğinde boyatmış olabilir mii çünkü bende öyle biliyorum ya girerken ya da çıkarken boyatmak gerekiyor

Sözleşmeyi bulun mutlaka. Veya isteyin karşı taraftan. Eğer siz eve girerken ev yeni boyanmış ise siz de çıkarken boyalı bırakmak zorundasınız. Sözleşmede bu şekilde yazıyordur mutlaka.

Sözleşmeyi bulun mutlaka. Veya isteyin karşı taraftan. Eğer siz eve girerken ev yeni boyanmış ise siz de çıkarken boyalı bırakmak zorundasınız. Sözleşmede bu şekilde yazıyordur mutlaka.
Sözleşmede o şekilde yazıyorsa ve ev yeni boyanmadigii için bneim sözleşmeyi kabul etmemin bir hükmü kalıyor mu

Bir avukata mi sorsanız gerçi çok değişik bir durum da.. bir yerde okudum kaynağın doğruluğundan emin olmamakla beraber sözleşmede yazsa dahi boyatmak zorunda değilsiniz diye biliyorum. Bir araştırın derim.

Sözleşmede o şekilde yazıyorsa ve ev yeni boyanmadigii için bneim sözleşmeyi kabul etmemin bir hükmü kalıyor mu

O kadar derin düşünmeyin. Sözleşmede ev boyalı verilir boyalı alınır yazıyorsa ev sahibine bana boyalı vermediniz ki şimdi boyalı istiyorsunuz deyip geçecekseniz. Yapmayın boya falan. Ev sahibi çok uyanık.

Back
X