• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim için sorun olur mu?

ben evi temiz aldım temiz teslim ettim olması gerektiği gibi, eşyalar ne alaka? Burada boyadan bahsediliyor. Sizin mantığınızı benim aklım almadı. Çok farklı düşünce yapımız. Parasını geçtim saygısızlık bence. Benim çocuğumun çizdiği kirlettiği yeri niye başkasına yıkayım. 3 kuruş kira verdik diye evin içine edip bırakın oldu olacak
içine niye edelim.sprey boyalarla falan orayı burayı mı boyuyoruz.her tarafı delik deşik mi ediyoruz ? Normal insan gibi yaşayıp gidiyoruz.hayatın olağan akışı içindeki kullanım yıpranması.bana zaten o kullanım hakkını elde etmem için kiraya veriliyor o ev.insan gibi kullanmayanlar için kapora alınıhor zaten.

Bazı mesajlarda boyatmayın yazmışlar şaka gibi. Evi temiz aldıysanız temiz teslim etmek zorundasınız. Sözleşme de bu yazılı olmasa bile pis teslim edilmez ayıp bence. Ev sahibi çok uyanık yazanlar var, sizin yaptığınız ne peki?
Ben evi boyalı almadım ki aldığımda arkdsm oturuyordu 4 yıllık kiracıydi

Beğenmedim butonuna bastım ev sahibi olduğum için değil, taraflı yorumunuzdan dolayı. Ortada bir sözleşme var. Hanımefendi boyalı teslim edeceğim diye bir söz vermiş. Madem istemiyordu, boyasız aldı evi o zaman başta konuşup anlaşmalıydı.

Ayrıca ev sahipleri neden kiracılarını düşünmek zorunda? Kiracıyı yüceltirken neden ev sahipleri gömülüyor? Ev sahiplerinin problemi değil kiracının durumu. Ama sanki hayır kurumu gibi herkes ev sahiplerinden kiracılarını kayırmasını bekliyor.

Boyatıp boyatılmaması değil benim derdim sözleşme dışına çıkılması. Ev sahibi erken çıkartmak istese kiracıyı sözleşme var dersiniz ama iş boyaya gelince sözleşme geçerli olmaz. Bu çifte standart rahatsız edici olan.
Amaa boyalı teslim alırsan boyalı teslim edeceksn bu benim ilk kirada oturduğum evdi maddeleri okumadım ki

Amaa boyalı teslim alırsan boyalı teslim edeceksn bu benim ilk kirada oturduğum evdi maddeleri okumadım ki

Sizi anlıyorum inan ki ama okumamak sizin hatanız üstelik kaybetmişsiniz. Sözleşme de ne yazdığı önemli. Boyalı verilirse boyalı teslim edilir diyorsa evet boyatmamak en büyük hakkınız ancak direkt boyalı teslim edilecektir deniliyorsa boyatmanız lazım. Birşey yapabilir mi? Depozitonuzu yakar en fazla.

içine niye edelim.sprey boyalarla falan orayı burayı mı boyuyoruz.her tarafı delik deşik mi ediyoruz ? Normal insan gibi yaşayıp gidiyoruz.hayatın olağan akışı içindeki kullanım yıpranması.bana zaten o kullanım hakkını elde etmem için kiraya veriliyor o ev.insan gibi kullanmayanlar için kapora alınıhor
içine niye edelim.sprey boyalarla falan orayı burayı mı boyuyoruz.her tarafı delik deşik mi ediyoruz ? Normal insan gibi yaşayıp gidiyoruz.hayatın olağan akışı içindeki kullanım yıpranması.bana zaten o kullanım hakkını elde etmem için kiraya veriliyor o ev.insan gibi kullanmayanlar için kapora alınıhor zaten.
Kapora dediğiniz genede 1/2 aylık kira oluyor a(tabi bu değişebilir) onun da bi kaç senede bir hükmü kalmıyor. Delik deşik edilmese bile mutlaka kirleniyor.

Back
X