- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
ınsanlar nedense sarısın zannedıyor hepsını . benım tanıdıklarımdan 1-2 tanesı sarısın
diğerleri ya kumral ya esmeresmer rus olur mu deemeyın var yanı ya da yanmıslardır gunesten
bılemeyecgım artık
Erkek arkadaşımda Rus merakı yok, kendisi bana açık açık ben kolay ulaşabilecek sadakatsiz insanlara dönüp bakmam demişti ve bu bana çok çirkin gelmişti açıkçası. Her Rus kolay ulaşılır veya sadakatsiz olur gibi kavramlar var bazılarında belki de onlara yönelme sebepleri bu halbuki her milletin sadakatlisi de sadakatsizi de vardır.Erkek milleti işte neyi niye yaparlar bilinmez...
benım arkadasımda yemek icin benden tarıf alırhangi forumdu hatırlamıyorum da, biri bir konu açmıştı.
ev arkadaşım Rus ve çok berbat yemekler yapıyor diye.
Fotoğrafı da vardı, öyle iğrenç bir şey ömrümde görmedim.
Patates, maydonoz, bütün soğan falan aboovvÇorbaydı galiba
Savaş sonrası oluşan yokluktan kalma alışkanlık herhalde, ne bulurlarsa dolduruyorlar
aynen. ama ben saçlarımı sarı yaptıgımda kaşlarımı da açarımsarısın olmauyan çok ama hepsinde sarı hastalığı var platin yapıolar yakışıoda tabi çakma olsada biz çakamayız pekbizimkiler gbi kara kaş saç sarı olmuo
benım arkadasımda yemek icin benden tarıf alırgecen tavuk yemegı yapmıs, bana soracakmıs
bende çok sonradan dondum tele, tavugun içine bır de tavuk suyu atmısnaptın dedım sen yaa sabah kahvaltısında yemek yerdı hep
bır de batıl ınancları fecıbir keresınde yemek yapıyorum baya kalabalıgız
yere bıber tohumu düştü, biri aldı yerden çemkirmeye çalıştı bananeymıs öyle bısı oldugunda evde kavga cıkarmıs :d evet, cıkacak demıstım bende çünkü o kızı hıc sevmezdım
aslında yemek yapmakta kabılıyet işi
aynen. ama ben saçlarımı sarı yaptıgımda kaşlarımı da açarım
keko gıbı dolanmam
hangi forumdu hatırlamıyorum da, biri bir konu açmıştı.
ev arkadaşım Rus ve çok berbat yemekler yapıyor diye.
Fotoğrafı da vardı, öyle iğrenç bir şey ömrümde görmedim.
Patates, maydonoz, bütün soğan falan aboovvÇorbaydı galiba
Savaş sonrası oluşan yokluktan kalma alışkanlık herhalde, ne bulurlarsa dolduruyorlar
benım arkadasımda yemek icin benden tarıf alırgecen tavuk yemegı yapmıs, bana soracakmıs
bende çok sonradan dondum tele, tavugun içine bır de tavuk suyu atmısnaptın dedım sen yaa sabah kahvaltısında yemek yerdı hep
bır de batıl ınancları fecıbir keresınde yemek yapıyorum baya kalabalıgız
yere bıber tohumu düştü, biri aldı yerden çemkirmeye çalıştı bananeymıs öyle bısı oldugunda evde kavga cıkarmıs :d evet, cıkacak demıstım bende çünkü o kızı hıc sevmezdım
aslında yemek yapmakta kabılıyet işi
aynen. ama ben saçlarımı sarı yaptıgımda kaşlarımı da açarım
keko gıbı dolanmam
Antalya da yasiorum, apartmanda en az 4,5 kişi ruslarla evli. Yani aslinda buradaki bir çok türk erkeği ruslarla evli, neden diye sorduğunuzda bizlerden daha az kaprisli daha fazla bakimli vs vs bi çok şey söylüyorlar. Katiliyormuyum,hayir.....!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konuyu açan kişi de geneli berbat yemek yapıyor demişti. Ben bilmem onun yalancısıyım.
Keko değil kız o, kız versiyonu kezboş olacak.
Bazen ben de kahvaltı da kola eşliğinde yemek yerdimİtiraf ediyim
yok ben o ismi kullanmıyorumKonuyu açan kişi de geneli berbat yemek yapıyor demişti. Ben bilmem onun yalancısıyım.
Keko değil kız o, kız versiyonu kezboş olacak.
Bazen ben de kahvaltı da kola eşliğinde yemek yerdimİtiraf ediyim
Sen değil canım, başka bir forumda birisi Rus ev arkadaşı ile alakalı konu açmıştı. Onu diyorum ben...aaa ben demedim kiz onu
Hahaha alttan bir parmakta dibi çıkmazsa olmaz.yok ben o ismi kullanmıyorumkeko dıyorum kızına da erkegıne de...yazık yaaa
o ısımde olanlara
yok ben o ismi kullanmıyorumkeko dıyorum kızına da erkegıne de...yazık yaaa
o ısımde olanlara
valla ya millet ortada yeminle görntü kirliliği ne bu sarıısınlar ezmesi milleti
kara kaşlı kara gözlü güzel kızlarımız yok ettiler herkes bir dip gelmiş kara kaş sarı ile truncu arası saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?