- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
Ahlaksiz dedigi kadinla evli kalabilen ahlak abidesi..
Aslında boşanmayı istiyorum ama anlamsızca cesaret edip adım atamıyorumBoşanmayı düşünmezmisiniz.
Zaten herşeyi siz tek başınıza sırtlamışsınız.
Neden bu adamın yükünü de taşıyorsunuz ?
Benim yorulma gibi bir lüksüm ve dinlenme gibi bi ihtiyacım yok çünkü bana robot gibi davranıyor.Adiniza cok uzuldum.
Aynı model bir wse bende sahibim.
Kelin ilaci olsa kendi kullanirmis....
Yataginizi ayirmamanizi onun icin yaptığınız fedakarliklari yapmayin ve sizde cok yorgunum dinlenmek istiyorum diye uzgun bir sekilde surekli sitem et.
Çok haklısınız. Kesinlikle doğru. O kadar yoruldum ki boşanmak için önce kendimi toparlamam lazım sanırım.Boşanmadığınız sürece biz burada konuşalım ooooo sabahlara kadar konuşalım ama yaşadığınız hayat değişmeyecek.
Boşanın.
Bakıcı geliyor eve. Ben işten gelince gidiyor.Siz işe gidince çocuklar nerde bu arada baba da yok
Ben bakıcı yok sandım ne yaptı kadıncağız diye merak ettim bence tereddüt etmeyib boşanınBakıcı geliyor eve. Ben işten gelince gidiyor.
Size de yazık değil mi?Aslında boşanmayı istiyorum ama anlamsızca cesaret edip adım atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?