Bu evlilik beni tüketiyor..

Duygularımın tercümanı oldunuz. Keşke...
Aslında boşan kurtul demeyi çok isterdim ama demeklede olmuyor çünkü çocuklarınız var ilerde keşke dememek için sabır küpünün dolup taşması gerek ve onu yüreğinden beyninin en ücra köşelerinden de kaldırıp layık olduğu yere attığınızda canınız bundan daha az yanmayacak belki bu seferde başka bir imtihana tabii tutulacaksın eğer bu derde alışığım zar zor götürebilirim derseniz bildiğiniz tanıdığınız sıkıntıyla başedersiniz kimbilir belkide adam düzelmek için çabalar
Kafası dank eder sorumluluklarının farkına varır vs insan olduğunu anlar ve iyi bir eş baba babında güzel bir yuvada yaşar gidersiniz unutmayın gelecekte belki daha zor sınavlardan geçirmek geçerken de ne kendi de. Ödünler vermek zorunda kalabilirsin deme. Şu ki boşanmak demek hayatın geri kalanı güllük gülistanlık olmadığıdır hem anne hem baba olmak demektir Allah'ım zorunu kolaylaştırsın amin

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı okuyunca sizin yorgunluğunuzu resmen hissettim. Eşiniz biraz empati kursa zaten kiymetinizi bilirdi. Eşiniz rahatsiz ona da Allah şifa versin sanirim biraz psikolojisini de etkilemiş. Hep aksi ve sizin sözünüzü dinlemeyen biri miydi? İyi düşünün siz bir bayansiniz evlilik ortak bir şey hem çalışma hayati hem ev beraber yürütüyorsunuz ayaklarınız üzerinde duruyorsaniz kendinizi düşünün biraz. Mutsuz aile ortaminda büyüyen çocuklarin da psikolojileri bozuk oluyor. Bir değerlendirme yapmalisiniz.

Bu adam beş para etmez, mesajları da sakla. Hemen ailenin yanına tayin iste veya işi bırak ailenin yanına geç.
Sorumsuz ve terbiyesiz bir adam, sanki kendi kendine çoğaldın da sorumluluk almıyor

Evet hastalığı psikolojisini etkiledi, evet kullandığı ilaçların da bu şekilde yan etkileri var ama o hep böyleydi evlendiğimizden beri. Çocuklar da var. Düşünüyorum düşünüyorum kendimi çıkmaz bi yolda hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…