- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Yaşayacağınız yeni hayat bundan çok daha güzel olur emin olun. En azından evde vır vır konuşan bir terbiyesiz olmaz. Zaten şimdi de bebeklerinize siz bakıyorsunuz. İşiniz var. Kafanız çok rahat olur bence.Çok haklısınız. Kesinlikle doğru. O kadar yoruldum ki boşanmak için önce kendimi toparlamam lazım sanırım.
Hak ettikleri cevabı verebilen de yok ya, kuduruyorum oturduğum yerdeBugün okuduğum bazı konular beni “şok” ediyor ..oturduğum yerde sinir oluyorum !!!
hastalığının sebebi siz misiniz ya ne bu şiddet ne bu manyaklık ?
Zaten hakettiği cevabı verebilip onunla başedebilseydim kendimi bu durumlara sokmamış olurdum. O yüzden ben de çok kızıyorum kendime.Hak ettikleri cevabı verebilen de yok ya, kuduruyorum oturduğum yerde
Amin Allah razı olsun. Ben de onu anlamıyorum zaten. Sadece bana gelince hasta heralde.ALLAH ISLAH ETSİN nasıl bir mesaj o yaaa , hastalığıni bukadar düşünen adam nasıl gezebilir peki rahat rahat hastaymis ya hani. . Benim babamda nisan ayında 19 tansiyonla hastaneye kaldırıldı 7 gün hastanede yattık tetkikler emarlar falan derken sağ tarafta beyne pıhtı attığını ve beyinde damar tıkanıklığı olduğu tespit edildi. . Evet bizde dikkat ediyoruz stres sinir yasak tansiyon ilacı ve kan sulandirici ilaçları var ve sizin Eşinizin onda birini yapmiyor babam üstelik yasida geçkin babamın , evet çok az sinir kaldı babamda ama asla hastalığına sığınımiyor beddua etmiyor. .. hastaysa hasta gibi davransin yatsın fellik fellik gezmesin .. ALLAH SİZE SABIR VERSİN.
Bugün okuduğum bazı konular beni “şok” ediyor ..oturduğum yerde sinir oluyorum !!!
hastalığının sebebi siz misiniz ya ne bu şiddet ne bu manyaklık ?
Zaten evet o zaman dert diye konu da açılmazdı..Zaten hakettiği cevabı verebilip onunla başedebilseydim kendimi bu durumlara sokmamış olurdum. O yüzden ben de çok kızıyorum kendime.
Aynen. İki ay sonra annesini babasını ve iki ablasını umreye gönderecek ve bu bizi maddi konuda ciddi anlamda etkilicek. Ama sesimi çıkarmıyorum itiraz etmiyorum. Bu yüzden mi kıymetsizim???Zaten evet o zaman dert diye konu da açılmazdı..
Adamın iğrenç bir kafa yapısı olduğu için böyle. Sizin davranışlarınızla en ufak alakası olmadığı gibi kıymetsiz de değilsiniz. Sadece o değer bilmez bir nankör.Aynen. İki ay sonra annesini babasını ve iki ablasını umreye gönderecek ve bu bizi maddi konuda ciddi anlamda etkilicek. Ama sesimi çıkarmıyorum itiraz etmiyorum. Bu yüzden mi kıymetsizim???
Sen kndine istedigin gibi davran kzuumBenim yorulma gibi bir lüksüm ve dinlenme gibi bi ihtiyacım yok çünkü bana robot gibi davranıyor.
Çok cesaretsizim. Evliliğimizin başından beri çok sorun yaşıyoruz ama boşanmak için bi adım atamıyorum.Boşanırsanız hiç olmazsa bakıcı parasını nafaka olarak öder. Kimi de nereye götürecekse götürsün. 5 kuruş destek olma.
Hastalığının arkasına sığınan insanlardan tiksinti geldi.Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.
Bugünkü konum biraz uzun olabilir. Kusura bakmayın. Eşim yaklaşık iki ay önce bi atak geçirdi ve beyin damarlarında tıkanıklık çıktı. İleri derecede bir durum değil aslında ama dikkatli olmak gerekiyor. Doktor ilaçlarını kullanıp yaşam tarzını değiştirecek ve stresten uzak duracak dedi. Memlekette değiliz. Doğuda bir ilçedeyiz. Öğrendiğimizden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Bana zaten çok fazla yardımı yokken hastalığı öğrenince iyice kendini geri çekti.
Hem çalışıyorum hem de 17 aylık ikizlerim var. Burda kimsemiz yok ailelerimiz memlekette. Kendisi her istediğini yaparken, kafasına göre takılırken, herkesin yardımına koşarken, ben en ufak bişey istediğimde hastayım diyor. Sonra ben de bişey deyince sen benim hastalığımı önemsemiyorsun diyor.
Hastalığına fazla sığınmaya başladı. Ağzımı açıp bişey söylesem Sen benim hastalığımı önemsemiyorsun ya unutma Allah büyük bugün benim başıma gelenden daha büyüğü belki senin başına gelir diyor ve bunu sürekli söylüyor. Ben iki aydır sırf o rahat yatsın uykusunu alsın diye ayrı yerde yatırıyorum onu. Çocuklara tek başıma bakıyorum geceleri. Zaten 17 aydır tek bir gece bile uykumu almadım. Hala nasıl böyle konuşabiliyor.
Salı akşamı memelekete kontrole gitti. Gitmeden önce işin hemen biterse hemen gel dedim bizi burda yalnız bırakma dedim. Gitti ve çarşamba günü hemen işi bitti. Bin gel yalnızız burda dedim. Yok burda vakit geçiricem cuma akşamı binerim dedi. Sinirlendim tavır yapmaya başladım. Çünkü burda iki çocukla yalnızım hem de işe gidip geliyorum. O da orda geziyor.
Gider gitmez benimle konuşması değişti zaten. Doğru düzgün konuşmak istemiyor bile. Annemgil var sonra konuşuruz diyor sürekli ama sonra konuştuğu falan da yok.
Bugün tavırlıydım baya. Yanında babası varken yüzüne telefon kapatmışım öyle diyor. Ben böyle bişeyi nasıl yaparmışım. Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
Telefonda uzaktan tavır almanız yanlış..Hasta da olsa çaktırmadan ufak ufak sorumluluk verin açık açık suclamayın bence sizde de hata var..Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.
Bugünkü konum biraz uzun olabilir. Kusura bakmayın. Eşim yaklaşık iki ay önce bi atak geçirdi ve beyin damarlarında tıkanıklık çıktı. İleri derecede bir durum değil aslında ama dikkatli olmak gerekiyor. Doktor ilaçlarını kullanıp yaşam tarzını değiştirecek ve stresten uzak duracak dedi. Memlekette değiliz. Doğuda bir ilçedeyiz. Öğrendiğimizden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Bana zaten çok fazla yardımı yokken hastalığı öğrenince iyice kendini geri çekti.
Hem çalışıyorum hem de 17 aylık ikizlerim var. Burda kimsemiz yok ailelerimiz memlekette. Kendisi her istediğini yaparken, kafasına göre takılırken, herkesin yardımına koşarken, ben en ufak bişey istediğimde hastayım diyor. Sonra ben de bişey deyince sen benim hastalığımı önemsemiyorsun diyor.
Hastalığına fazla sığınmaya başladı. Ağzımı açıp bişey söylesem Sen benim hastalığımı önemsemiyorsun ya unutma Allah büyük bugün benim başıma gelenden daha büyüğü belki senin başına gelir diyor ve bunu sürekli söylüyor. Ben iki aydır sırf o rahat yatsın uykusunu alsın diye ayrı yerde yatırıyorum onu. Çocuklara tek başıma bakıyorum geceleri. Zaten 17 aydır tek bir gece bile uykumu almadım. Hala nasıl böyle konuşabiliyor.
Salı akşamı memelekete kontrole gitti. Gitmeden önce işin hemen biterse hemen gel dedim bizi burda yalnız bırakma dedim. Gitti ve çarşamba günü hemen işi bitti. Bin gel yalnızız burda dedim. Yok burda vakit geçiricem cuma akşamı binerim dedi. Sinirlendim tavır yapmaya başladım. Çünkü burda iki çocukla yalnızım hem de işe gidip geliyorum. O da orda geziyor.
Gider gitmez benimle konuşması değişti zaten. Doğru düzgün konuşmak istemiyor bile. Annemgil var sonra konuşuruz diyor sürekli ama sonra konuştuğu falan da yok.
Bugün tavırlıydım baya. Yanında babası varken yüzüne telefon kapatmışım öyle diyor. Ben böyle bişeyi nasıl yaparmışım. Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
Bence siz adamı çok boğmuşsunuz. Bırakın zaman geçirsin ailesi ile.Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?