Bu evlilik beni tüketiyor..

Çok haklısınız. Kesinlikle doğru. O kadar yoruldum ki boşanmak için önce kendimi toparlamam lazım sanırım.
Yaşayacağınız yeni hayat bundan çok daha güzel olur emin olun. En azından evde vır vır konuşan bir terbiyesiz olmaz. Zaten şimdi de bebeklerinize siz bakıyorsunuz. İşiniz var. Kafanız çok rahat olur bence.

ALLAH ISLAH ETSİN nasıl bir mesaj o yaaa , hastalığıni bukadar düşünen adam nasıl gezebilir peki rahat rahat hastaymis ya hani. . Benim babamda nisan ayında 19 tansiyonla hastaneye kaldırıldı 7 gün hastanede yattık tetkikler emarlar falan derken sağ tarafta beyne pıhtı attığını ve beyinde damar tıkanıklığı olduğu tespit edildi. . Evet bizde dikkat ediyoruz stres sinir yasak tansiyon ilacı ve kan sulandirici ilaçları var ve sizin Eşinizin onda birini yapmiyor babam üstelik yasida geçkin babamın , evet çok az sinir kaldı babamda ama asla hastalığına sığınımiyor beddua etmiyor. .. hastaysa hasta gibi davransin yatsın fellik fellik gezmesin .. ALLAH SİZE SABIR VERSİN.

Sizin is yükünuzu azaltmadigi gibi, psikolojik olarak da çökerten bir es.Ne faydası var size?Çok sinir oldum.Siz kendinizi paralayin adam acitasyon yapsın mislini verir diye beddua etsin

Kendizi düşünmüyorsaniz çocuklarınızı düşünün.Siz iyi olacaksiniz ki cocuklarla hakkiyla ilgilenin.İkiz bakmak çok zor biz de büyütüyoruz ikizlerimizi.Ama her işi birlikte hallediyoruz.

Ahlaksız vs demesine deginmiyorum bile.Esiniz değişir mi?ssanmam.
Böyle ömür geçer mi? Geçer ama dediğiniz gibi insan değil robot olarak geçirirsiniz.buna Deger mi?değmez tabiki.

Çalışıyorsunuz bakiciniz da var yolunuza bakın derim.hakkinizda hayırlısı

Amin Allah razı olsun. Ben de onu anlamıyorum zaten. Sadece bana gelince hasta heralde.

Bugün okuduğum bazı konular beni “şok” ediyor ..oturduğum yerde sinir oluyorum !!!

hastalığının sebebi siz misiniz ya ne bu şiddet ne bu manyaklık ?

Size katılıyorum.Ben de kendimden şüphe eder oldum eşime kizdigim konularda.Simarik miyim, çok mu bencilim hiç mi fedakar ve sabırlı değilim bilemedim.

Aynen. İki ay sonra annesini babasını ve iki ablasını umreye gönderecek ve bu bizi maddi konuda ciddi anlamda etkilicek. Ama sesimi çıkarmıyorum itiraz etmiyorum. Bu yüzden mi kıymetsizim???
Adamın iğrenç bir kafa yapısı olduğu için böyle. Sizin davranışlarınızla en ufak alakası olmadığı gibi kıymetsiz de değilsiniz. Sadece o değer bilmez bir nankör.

Boşanırsanız hiç olmazsa bakıcı parasını nafaka olarak öder. Kimi de nereye götürecekse götürsün. 5 kuruş destek olma.

Hastalığının arkasına sığınan insanlardan tiksinti geldi.
Benim de damarlarım tıkalı, kanım pıhtılasiyor.
Doktor her an inme, kalp krizi geçirebilirim yada herhangi bir organına giden damarin tıkanabilir ve cümlenin sonu 3 noktaydı.
Ve hamileyim.
Valla eşime hiç bişey yapamıyorum bu konuyu hatta fazla açmıyorum bile, gülüp eğlenip hayatıma bakıyorum.
Hayat zaten kısa eşimle mutlu olmaya bakıyorum.
Eşiniz çok nankör bı insanmış.

Telefonda uzaktan tavır almanız yanlış..Hasta da olsa çaktırmadan ufak ufak sorumluluk verin açık açık suclamayın bence sizde de hata var..
Ikizler uyku bırakmadı hayatimizda 4yasa kadar cok yorulacaksiniz malesef...ben yogun calisiyorum esimden tek istegim aksamları ayni odada 1 saat kadar oyalaması ben o sırada toparlama supurme camasir asma yapiyorum onlar da oynuyor..Baska bir yardimi yok esimin o da cok yogun cunku..Biraz ev supurme gibi isler verin...

Bence siz adamı çok boğmuşsunuz. Bırakın zaman geçirsin ailesi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…