Bu evlilik beni tüketiyor..

Çok cesaretsizim. Evliliğimizin başından beri çok sorun yaşıyoruz ama boşanmak için bi adım atamıyorum.
Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..

Ya boşversenize. Deyin ki ona evet Allah büyük. Dilerim sana da senin gibi birini verir de gorursun o zaman.
Alın çocuklarınızı birakin o adamı da. Kadinin emegini böyle siradanlastiran herkesten nefret ediyorum ben.
Vallahi bosayin ya. İlk defa birine bosanin yazıyorum. Ama sizin emeginize değmez o adam.

Çocuklarının annesine beddua ediyor resmen. Bence lafını esirgeme en azindan rahatlarsın. Içine ata ata hastalanırsın o da duası tuttu sanır. Desene Çocuklar babalarının bir hastalığı ile yetim kalmış gibi bir de bana birşey olsa kim bakacak bunlara diye. Bir aile büyüğü yok mu konuşsun bu adamla.

Kendi ailesinden kimse konuşmaz. O ne yaparsa doğrudur ve onu desteklerler. Benim ailemi de ben karıştırmam konuşmak için. Bu yüzden kendini dört dörtlük ne yaparsa haklıdır zannediyor.

En azından kocaları beddua etmiyordur. Ahlaksız, edepsiz demiyordur değil mi?

Burda atıp tutmak çok kolay,bak bu arkadaş ne kadar doğru yazmış.cunku senin yorgunluğu bu ancak aynı şeyi yaşayanlar anlayabilir

Çalışıyorum,altında kendime ait arabam var,evime her hafta temizlikçi alabiliyor Ken bosanamadim..asamadigimiz problemi bakyim çözemiyorum çocuğun birini alıp çıktım.kapida yigilmisim..buradaki insanları anneligimi sorguladi,karpuz mu seciyor mudum???

İnsanların yaşadıkları ve bunlara karşı gösterdiği direnç birbirinden farklıdır.sen ki o 17 aylık olana dek büyütmüş Sun, güçlüsün..bunu unutma

Eşinin sığındığı şey senin iyiligini kullanmak ve acindirmak kendini..bı sure (bizde 5 yıl) günü kurtarıyor fakat öyle bı an grliyog ki çocuklari da gormuyog,kendine Zarar verecek noktaya geliyor Sun..

Sana tek tavsiyem bu noktaya gelme..oturup konuşmak istiyorum de ve konuş.ondan neler vekledbekle,nelerden yoruldugunu anlat..ailelerini çok geç öğreniyorlar..bu da onların tecrübe şu oluyor...

Gerçekten beni üzen insanları cikardim hayatımdan,iki cocugumla ve esimle mutluyum artık..

Sorun bazen ne biz ne de eş oluyor mus..

Rabbim yavruları ni anneli babalı büyütsün,bu duanın ne kadar önemli olduğunu onlar buyudukce daha iyi anlıyor insan..

Olur olmaz, haklı haksız herkesin kendi saçmalıklarına Allahı alet etmesine sinir oluyorum.

Evinin rızkını ailesinin umre ziyaretine vermek de cabası.

Bulmuş seni, farkında cesaretsizliğinin bi de üstüne bahane hastalık çıkmış biniyor tepene.

Evliliğnin başından beri sorunlar vardı da niye çocuk yaptın? Niye bu hayata kendini

mahkum ettin.

Varsa arkanda ailen, maddi gücün ayrılırsın.Yoksa bu adamı çeker, yaşlılığında bu hayatın

getirileriyle uğraşırsın.Allah yardımcın olsun.

Daha büyük bir mesele var sende insan değilsin demek gerek böylesine ama Allah muhafaza...
Pişmanlık duymayın inşaallah
Karışık bir durum

Zaten hakettiği cevabı verebilip onunla başedebilseydim kendimi bu durumlara sokmamış olurdum. O yüzden ben de çok kızıyorum kendime.
Bazilari basedilmez oluyor.hazir cevap olsaniz bile çamura tas atmayayim diyor insan.soylediginiz soz yerine gitmeyecek alakasiz binbir kotu sozlerle geri donecek.bence once beklentilerinizi trip atmadan bir soyleyin.baktiniz cirkefe bagliyor bana saglikliyken hayati dar eden insanin hastaligini cekemem deyip basin tekmeyi.hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde diye evleniyoruz ama bana saglikli ve iyi gunde huzur deger vermeyeni hastayken cekemem.bana ahlaksiz diyecek de ben o alageyige bakacam peh

Çok cesaretsizim. Evliliğimizin başından beri çok sorun yaşıyoruz ama boşanmak için bi adım atamıyorum.
O adımı atmak gerçekten çok zor, ama o adımı atmadan'da sorunların biteceğide yok, siz hep daha çok çektiğinizle kalacaksınız...
Kendinize cesaret verin ve o adımı atın! Sonrasında günden güne hafiflediğinizi hissedeceksiniz:)

Madem sizinle değil de ailesinin yanında mutlu, gitmişken kalsın orda. Kilidi değiştirin döndüğünde kapıyı duvar görsün.
Zaten herşeyi tek başına yüklenmişsiniz. Onunki sadece şımarıklık. İnsan karısına nasıl "benim hastalığımdan daha büyüğünü yaşarsın, Allah büyük" diye açıkça beddua edebilir ya.

Siz cidden eşiniz ile konu sahibinin eşinin arasında ki farkı görmeyip, aynı kefeye mi koydunuz?

Seven insan sevdiğini düşünür.

Ne alaka ya hayata 1 kez geliyoruz kimseyi pohpohlamak için yaşamıyoruz. Kolay kolay kimseye boşan demem ama eşi ciddi anlamda saçma bir insan. Evet eşim mükemmel bir eş bana göre.. ben çalışmadığım halde ikizlerin başında sabahlayıp işe gittiği oluyor ben dinleniyim diye. Tüm sinirimi eşimden çıkarsamda elinde kahveyle uyandırıyor haksızda olsam gönlümü gene eşim alıyor. Temizlik yemek fazlasıyla yapıyor. Neden birilerinin kahrını çekmeyi revara görüyorsunuz ki kendinize? Hayatta gerçelten iyi insanlar var yeterki siz yaşamak isteyin. Yok ben yaşamam yaşatırım diyorsanız başka ozamanda şikayet etmeyeceksin. Ayrıca sizin eşinizle konu sahibinin eşide bir değilki. Eşim bana hakaret edecek vay haline ne ederim ne ettiririm!

Adam bencilliğin kitabını yazmış arada bir imza günü düzenliyor.

Yazık size konu sahibi ciddi üzüldüm inşallah cesaret edip kurtulursunuz ömür tüketicisi beyfendiden.

O zaman sizde hayatınızı kolaylaştırmaya bakın.
Mesela bakıcı 1 saat daha fazla kalsın biraz daha para verin o 1 saati kendinize ayırın.
Temizliği siz yapmayın haftada bir birini çağırın.
Hafta sonu alın bebekleri gezmeye çıkın.
Eşinizi de dahil etmeyin hasta çünkü o gezemez bak seni yormuyorum deyin.
Yanı ondan hicbir şey talep etmeyin fazla muhatap olmamaya çalışın kendi kendinize yaşayın.

Sen zaten tek başına hepiniz için çalışıyorsun o olmasada pek birşey değişmeyecek belkide omuzlarından koca bir yük gidecek hastalığını koz olarak kullanması çok çirkin bir eylemdir zamanla ona karşı bütün insani vicdanı duygularını tüketecek sana zerre kadar acıması olmayan ve söz konusu beyefendi kendisi olduğunda el pençe ol ıstiyor ozaman elaleme yaranmak için onlara koşan adam zor zamanında o hep yanında olmak için sizi es geçenler ona gelsin onu kaybetmeye korkmuyorsan bunu uygulamalısın ya gel kocam ol benim yükümü hafiflet bu zor günleri beraber aşalım yada gel bir profesyonel evlilik danışmanına gidelim çünkü tek başına çok yoruldum buna bir çözüm bulmalıyız en azından ikizlerimiz için diye bir alternatif de bulunun kolay gelsin size sizin yerinizde olan bir Anne çalışmamalı zaten 2 küçük çocuk haylaz bir koca ev işi birde iş hayatı kaça bölüneceksiz?

Eşinizin beddua etmesi çok kotu. Önce bunu halledin tüm hissettiklerini uzun uzun yazın olmadı konuşun. Birisi bana beddua etse bilmiyorum napardim ama modum inanılmaz düşerdi mutsuz olurdum. Böyle hayat geçmez. Eşinize rest çekin. Bebekleriniz çok küçük bence biraz büyüsünler sorunlar halledilmiş olur. Biraz beklemeniz tavsiye ederim cocuklar toparlanana kadar baktınız olmuyor mu. O zaman ciddi ciddi boşanmayı düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…