- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..Çok cesaretsizim. Evliliğimizin başından beri çok sorun yaşıyoruz ama boşanmak için bi adım atamıyorum.
Kendi ailesinden kimse konuşmaz. O ne yaparsa doğrudur ve onu desteklerler. Benim ailemi de ben karıştırmam konuşmak için. Bu yüzden kendini dört dörtlük ne yaparsa haklıdır zannediyor.Çocuklarının annesine beddua ediyor resmen. Bence lafını esirgeme en azindan rahatlarsın. Içine ata ata hastalanırsın o da duası tuttu sanır. Desene Çocuklar babalarının bir hastalığı ile yetim kalmış gibi bir de bana birşey olsa kim bakacak bunlara diye. Bir aile büyüğü yok mu konuşsun bu adamla.
En azından kocaları beddua etmiyordur. Ahlaksız, edepsiz demiyordur değil mi?Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..
Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
En guzel is cocuklari 1 saat parka giturmesi bence..veya ben cikar 1 saat hava alirim o bakar..
Burda boşan çabuk diyenlerin eşlerinin tüm isleri yaptigini ve her gün cicekle geldigini romantik sarkilarla dans ettigini mi sanıyorsun ?hayat senin karar senin burda gaza gelmeni onermem..
Bazilari basedilmez oluyor.hazir cevap olsaniz bile çamura tas atmayayim diyor insan.soylediginiz soz yerine gitmeyecek alakasiz binbir kotu sozlerle geri donecek.bence once beklentilerinizi trip atmadan bir soyleyin.baktiniz cirkefe bagliyor bana saglikliyken hayati dar eden insanin hastaligini cekemem deyip basin tekmeyi.hastalikta saglikta iyi gunde kotu gunde diye evleniyoruz ama bana saglikli ve iyi gunde huzur deger vermeyeni hastayken cekemem.bana ahlaksiz diyecek de ben o alageyige bakacam pehZaten hakettiği cevabı verebilip onunla başedebilseydim kendimi bu durumlara sokmamış olurdum. O yüzden ben de çok kızıyorum kendime.
O adımı atmak gerçekten çok zor, ama o adımı atmadan'da sorunların biteceğide yok, siz hep daha çok çektiğinizle kalacaksınız...Çok cesaretsizim. Evliliğimizin başından beri çok sorun yaşıyoruz ama boşanmak için bi adım atamıyorum.
Siz cidden eşiniz ile konu sahibinin eşinin arasında ki farkı görmeyip, aynı kefeye mi koydunuz?Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
Seven insan sevdiğini düşünür.Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.
Bugünkü konum biraz uzun olabilir. Kusura bakmayın. Eşim yaklaşık iki ay önce bi atak geçirdi ve beyin damarlarında tıkanıklık çıktı. İleri derecede bir durum değil aslında ama dikkatli olmak gerekiyor. Doktor ilaçlarını kullanıp yaşam tarzını değiştirecek ve stresten uzak duracak dedi. Memlekette değiliz. Doğuda bir ilçedeyiz. Öğrendiğimizden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Bana zaten çok fazla yardımı yokken hastalığı öğrenince iyice kendini geri çekti.
Hem çalışıyorum hem de 17 aylık ikizlerim var. Burda kimsemiz yok ailelerimiz memlekette. Kendisi her istediğini yaparken, kafasına göre takılırken, herkesin yardımına koşarken, ben en ufak bişey istediğimde hastayım diyor. Sonra ben de bişey deyince sen benim hastalığımı önemsemiyorsun diyor.
Hastalığına fazla sığınmaya başladı. Ağzımı açıp bişey söylesem Sen benim hastalığımı önemsemiyorsun ya unutma Allah büyük bugün benim başıma gelenden daha büyüğü belki senin başına gelir diyor ve bunu sürekli söylüyor. Ben iki aydır sırf o rahat yatsın uykusunu alsın diye ayrı yerde yatırıyorum onu. Çocuklara tek başıma bakıyorum geceleri. Zaten 17 aydır tek bir gece bile uykumu almadım. Hala nasıl böyle konuşabiliyor.
Salı akşamı memelekete kontrole gitti. Gitmeden önce işin hemen biterse hemen gel dedim bizi burda yalnız bırakma dedim. Gitti ve çarşamba günü hemen işi bitti. Bin gel yalnızız burda dedim. Yok burda vakit geçiricem cuma akşamı binerim dedi. Sinirlendim tavır yapmaya başladım. Çünkü burda iki çocukla yalnızım hem de işe gidip geliyorum. O da orda geziyor.
Gider gitmez benimle konuşması değişti zaten. Doğru düzgün konuşmak istemiyor bile. Annemgil var sonra konuşuruz diyor sürekli ama sonra konuştuğu falan da yok.
Bugün tavırlıydım baya. Yanında babası varken yüzüne telefon kapatmışım öyle diyor. Ben böyle bişeyi nasıl yaparmışım. Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
Ne alaka ya hayata 1 kez geliyoruz kimseyi pohpohlamak için yaşamıyoruz. Kolay kolay kimseye boşan demem ama eşi ciddi anlamda saçma bir insan. Evet eşim mükemmel bir eş bana göre.. ben çalışmadığım halde ikizlerin başında sabahlayıp işe gittiği oluyor ben dinleniyim diye. Tüm sinirimi eşimden çıkarsamda elinde kahveyle uyandırıyor haksızda olsam gönlümü gene eşim alıyor. Temizlik yemek fazlasıyla yapıyor. Neden birilerinin kahrını çekmeyi revara görüyorsunuz ki kendinize? Hayatta gerçelten iyi insanlar var yeterki siz yaşamak isteyin. Yok ben yaşamam yaşatırım diyorsanız başka ozamanda şikayet etmeyeceksin. Ayrıca sizin eşinizle konu sahibinin eşide bir değilki. Eşim bana hakaret edecek vay haline ne ederim ne ettiririm!Cunku bosanmak icin evlenmediniz evlilik mucadeledir..Ikizler evliligi cok yipratit cunku zordur. Esinizle tatli dille konusup yardim isteseniz adim atardi eminim..Dedigim gibi ikizlerim cok yaramaz 8 ve 5 calisiyorum esim cok daha yogun gelip yemek yer oynar cocuklarla 1saat ve uyur..Ben gece ev toparlarim uyutup hepsini..hafta sonu da doyasiya gezeriz yer iceriz film izleriz..napalim hayat bu iste..esimden rica edersem.hayatim canim.diye cumle kurarim o da zaten itiraz etmez..
Sen zaten tek başına hepiniz için çalışıyorsun o olmasada pek birşey değişmeyecek belkide omuzlarından koca bir yük gidecek hastalığını koz olarak kullanması çok çirkin bir eylemdir zamanla ona karşı bütün insani vicdanı duygularını tüketecek sana zerre kadar acıması olmayan ve söz konusu beyefendi kendisi olduğunda el pençe ol ıstiyor ozaman elaleme yaranmak için onlara koşan adam zor zamanında o hep yanında olmak için sizi es geçenler ona gelsin onu kaybetmeye korkmuyorsan bunu uygulamalısın ya gel kocam ol benim yükümü hafiflet bu zor günleri beraber aşalım yada gel bir profesyonel evlilik danışmanına gidelim çünkü tek başına çok yoruldum buna bir çözüm bulmalıyız en azından ikizlerimiz için diye bir alternatif de bulunun kolay gelsin size sizin yerinizde olan bir Anne çalışmamalı zaten 2 küçük çocuk haylaz bir koca ev işi birde iş hayatı kaça bölüneceksiz?Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman oldu yazmayalı ama değişen hiçbişey yok. Sadece kabullendim biraz çocuklarla uğraşmaya dalınca. İki buçuk yıllık evliyim. Hiç bitmeyen sorunlarım var. Anlayışsız bir eş. Benden başka herkese değer veren ama beni gram düşünmeyen bir koca kişisi.
Bugünkü konum biraz uzun olabilir. Kusura bakmayın. Eşim yaklaşık iki ay önce bi atak geçirdi ve beyin damarlarında tıkanıklık çıktı. İleri derecede bir durum değil aslında ama dikkatli olmak gerekiyor. Doktor ilaçlarını kullanıp yaşam tarzını değiştirecek ve stresten uzak duracak dedi. Memlekette değiliz. Doğuda bir ilçedeyiz. Öğrendiğimizden beri dikkat etmeye çalışıyorum. Bana zaten çok fazla yardımı yokken hastalığı öğrenince iyice kendini geri çekti.
Hem çalışıyorum hem de 17 aylık ikizlerim var. Burda kimsemiz yok ailelerimiz memlekette. Kendisi her istediğini yaparken, kafasına göre takılırken, herkesin yardımına koşarken, ben en ufak bişey istediğimde hastayım diyor. Sonra ben de bişey deyince sen benim hastalığımı önemsemiyorsun diyor.
Hastalığına fazla sığınmaya başladı. Ağzımı açıp bişey söylesem Sen benim hastalığımı önemsemiyorsun ya unutma Allah büyük bugün benim başıma gelenden daha büyüğü belki senin başına gelir diyor ve bunu sürekli söylüyor. Ben iki aydır sırf o rahat yatsın uykusunu alsın diye ayrı yerde yatırıyorum onu. Çocuklara tek başıma bakıyorum geceleri. Zaten 17 aydır tek bir gece bile uykumu almadım. Hala nasıl böyle konuşabiliyor.
Salı akşamı memelekete kontrole gitti. Gitmeden önce işin hemen biterse hemen gel dedim bizi burda yalnız bırakma dedim. Gitti ve çarşamba günü hemen işi bitti. Bin gel yalnızız burda dedim. Yok burda vakit geçiricem cuma akşamı binerim dedi. Sinirlendim tavır yapmaya başladım. Çünkü burda iki çocukla yalnızım hem de işe gidip geliyorum. O da orda geziyor.
Gider gitmez benimle konuşması değişti zaten. Doğru düzgün konuşmak istemiyor bile. Annemgil var sonra konuşuruz diyor sürekli ama sonra konuştuğu falan da yok.
Bugün tavırlıydım baya. Yanında babası varken yüzüne telefon kapatmışım öyle diyor. Ben böyle bişeyi nasıl yaparmışım. Terbiyesizmişim. Böyle söyleyip o da benim yüzüme tlf kapattı. Sonra da msj atmış; biliyorum anlayışsızsın ahlaksızsın edepsizsin ama ben burdayken yapacağını düşünmemiştim. Yazıklar olsun. İnşallah yaptıklarını misli misli çekersin. Benim hastalığımı önemsemiyorsun allah büyük görelim mevlam neyler.. diye.
Ben artık tükendiğimi hissediyorum. Bu adam yüzünden gözyaşı dökmekten yoruldum...
O zaman sizde hayatınızı kolaylaştırmaya bakın.
Mesela bakıcı 1 saat daha fazla kalsın biraz daha para verin o 1 saati kendinize ayırın.
Temizliği siz yapmayın haftada bir birini çağırın.
Hafta sonu alın bebekleri gezmeye çıkın.
Eşinizi de dahil etmeyin hasta çünkü o gezemez bak seni yormuyorum deyin.
Yanı ondan hicbir şey talep etmeyin fazla muhatap olmamaya çalışın peki böyle bir adamı napsın hayatında hiç yeri yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?