Bu evlilik beni tüketiyor..

Sizde çalışıyorsunuz herhalde konu sahibi gibi yada eşinizde işsiz çalışmıyor? Bunun tatlı dilimi kalmış yalvarsınmı kaça bölünsün kadın adam görmüyor mu kadın eve ekmek getiren nafakayı kazanan

Beddua etse ne olur haksızca etmişse beddua sahibine geri döner niye korkacaksın beddua eden korksun sen korkma doğruysan . Allahı'm görüyor herşeyi kim doğru kim yanlışı yapıyor

hastalığını kullanarak bana vicdan yapıyorsun ya unutma düşmez kalkmaz Allah bir
bana onca çektirmeden sonra gönlümü almak ailenle zaman geçirmek varken
sen hastalığını sadece bana karşı koymak için kullanıp evladını beni yanlız bırakıyorsun ya
Allah büyük unutma

diye yaz gönder
hasta olursa olsun
size gelince hasta o kurnaz

Ne güzel yazmışsınız tebrik ederim :) kapak olmuş HELÂL olsun

gitsin ahlaklı bırını bulsun oza aman.dıyecek bırşey bulamaıyorum kardeşim.Allah yardımcın olsun hödükle.şimdi boşanırsa da beni hasta halimle bıraktı diye sağa sola nam eder.ve yıne kadın suçlu olur.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin. İnşallah doğumunuzu da sağlıkla yaparsınız. Doktorun eşime söylediği de o zaten. Hastalığını unutup hayatına böyle devam edeceksin dedi ama eşimin işine geldiği için hastalığı sürekli gündemde kullanıyor.

Eşime tatlı dille de söylüyorum ama o da tatlı dille hastayım diyor. Yani bana bi seçenek kalmıyor. Çocukların ikisini birden çıkaramaz ama ben evde bakayım sen de çık bir saat hava al diye de hayatta demez.

Yav olsun varsin konu sahibini suclu bilsin kendisi de elalem de kadin kurtulduguna baksin

Arkamda ailem var. Maddiyat yönünden sıkıntım yok. Gitsem belki de daha güzel bi hayat yaşicam ama hep acaba düzelir mi bugün yarın diye diye gün geçiyorum sadece. Düzelmiceğini bile bile.

Aynen öyle asla başedemiyorum. Önce trip atmadan söylüyorum her zaman ama beni pek takmadığı için kafasına eseni yapıyor.

bir insan hasta diye etrafındakilere bunu yapmak zorunda değil. ayrıca size beddua etmesi yenilir yutulur cinsten değil ben eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum insan sevdiğine benden beter olursun Allah büyük demez. iki evladınız varmış belki evlilik terapistine gidebilirsiniz hemen boşanmak yerine zaten eşinizin ayrıca psikolojik destek alması şart. Allah yardımcınız olsun.

Bence bir mesaj at sen de biliyorum anlayışsız ahlaksız ve şerefsizsin karına edepsiz diyecek kadar ben de senin yerinde olsam ben zamanında ne günah işledim de Allah bana bu hastalığı derdi verdi diye düşünürdüm derdim
Bir müddet sakin kalın mesafe koyup düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…