benim için de çok ama çok ağır bir cümle oldu. bu konuda 1 saat konuştum kendisi ile. konuşma da dediğim wats aptan yazıştık gece nöbetçi olduğundan evde değildi.Şu cümle benim için boşanma nedenidir
2.5 senedir tabiki benim adım attığım çok oldu. zaten ilk 2 senede o sorunun farkında bile değil. bana sen bikaç aydır duygusal olma saçmalığını çıkarmasan herşey yolunda idi diyor..Siz adım atın kendi mutluluğunuz için. Benim kocamda öyle gelip öpmez sarılmaz çok nadirdir yani. Ama ben kendi mutluluğum için sarılırım öperim onun için değil kendim için yapıyorum bunu
Çok büyük terbiyesizlik yapmış. Sevmediğin duygusal bağ kuramadigini düşündüğün biriyle öpüşmeyi istemende garip eğer aranızda duygusal bağ yoksa sende işini bitir kalk kafasında olman lazımdı ama demekki senin içinde biseyler var iyi düşün.
yaşadığım ilçeyi geçtim, şehir merkezinde bile bulamam terapisti. keza civar illerde de durum farklı değil. küçücük bir doğu ilinin, ilçesindeyimBiz bilemeyiz onu,aile terapisti bilir
yaşadığım ilçeyi geçtim, şehir merkezinde bile bulamam terapisti. keza civar illerde de durum farklı değil. küçücük bir doğu ilinin, ilçesindeyim
Evlilik sevgililik gibi değil ki erleklerden çok şey beklememek lazım. Beklenti ne kadar yüksek olursa o kadar hayal kırıklığı oluyo. Bu zamana kadar hiç mi iyi şey yapmadı mutlaka vardır2.5 senedir tabiki benim adım attığım çok oldu. zaten ilk 2 senede o sorunun farkında bile değil. bana sen bikaç aydır duygusal olma saçmalığını çıkarmasan herşey yolunda idi diyor..
Ben bunun bir dönem olduğunu düşünüyorum, dördüncü senemizi doldurcaz çocuk olmuyor ve zaman zaman bu adamla neden evliyim ortak neyimiz var ki düşünceleri oluşuyor.
Hatta bazen "galiba biz boşanacağız bu yüzdende çocuğumuz olmuyor" diye bile düşünüyorum.
Ama geçiyor sonra. Bir şekilde sevdiğimi ve sevildiğimi hissediyorum. Onun yanında rahat olduğumu güvende olduğumu hissedince b.k yeme müge otur yerine diyorum :)
Severek evlendiyseniz büyük anlaşmazlıklarınız yoksa böyle bir dönemdesindir.
Yatak konusu ise bence aşılabilir konular bunlar. Bu arayı değerlendirip( ki o söyledikleri için ağzından burnundan getir kesinlikle mallık yapmasın) yatakta reform isteğinizi göstermelisin. Mesela fantazi yapıyor musunuz? Bir konsept sevişmesi ayarlayabilirsin? Baktın yine bir gelişme yok terapi önerirsin. o da olmazsa artık cidden problem olursa başka şeyler düşün derim ben.
hayır kim ne der diye değil. kimin ne dediği hiçbir zaman umrumda olmadı. yoksa evlenirken de eşimi yakıştıramayıp(mesleğinden ötürü) çok konuşanlar oldu. ne o zaman dinledim kimseyi ne şimdi dinlerim.O ne der bu ne derlerle hayatlarımızı mahvetmiyor muyuz...kim ne derse desin senin hayatın ve sen bu hayatı birkere yasayacaksın...sen seni ne mutlu edecek sadece onu düşün derim...öyle kararını ver..ve cocuk icin sakın acele etme
geçmişte yaşadığım büyük birşey yok, ama hayatımda başka insanlar oldu evliliğimden önce. konu eşimin evlenmeden önce bunları hiç sorun etmeyip evlendikten 2 sene sonra bu cümleyi kurması. bilmediği ve yeni öğrendiği birşey yok şuanda. evlenirken ne biliyorsa dün de aynısını biliyorduBurada ne demek istediniz? Geçmişte ne yaşamıştınız?
aramızda yakınlaşma yok demiyorum, duygusal birşey hissedemiyorum bunu söylüyorum. yani her iki türlü de kokudan rahatsız olsa birliktelik olmazdı sanırım.Sarılmadan öpmeden yakınlaşmasının sebebi sizde veya kendisinde ağız veye vücut kokusu olduğundan çekiniyor olabilir mi?Geçenlerde okumuştum o da sebep oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?