Bu flört mlört işleri çok değişmiş?

Kezbanlik degil de bir kisim kişilere itici gelecektir. Ben ki eşimle paldir kuldur evlenmiş biriyim yani evlilik korkum yoktu ama eşimden once "evleneceksek konuşalim, evlenmeyeceksek konuşmayalim" diyen adamdan direkt uzaklaşmiştim. Daha dogru durust tanimadigim bir insana onunla gorusmeye devam etmek icin evlilik "dusunuyorum" sozu filan veremezdim. Evlilik dusunurum diyip goruşsen 3-5 aya başlayacak cunku adini koyalim bilmem ne. İlla sözler vermeye gerek yok bence o baskiyla karşilaşınca insanin iliskiyi deneyesi bile gelmiyor cunku.

O kişiye denk gelip aşik olunca takilmalik bile başlasan sonu evliğe gidiyor zaten durduramiyorsun. İlla sözleşmeye gerek yok

Ben de onu diyorum. İlişkilerde cinselliğin yeri %5’tir.
Hahahahahahha ne? Her ilişkinin sağlıklı bir dinamiği kendine özgüdür ancak seks dediğimiz olay ten paylaşımından ötedir. Şehvet, tutku, arzu çoğu zaman tatmin edilmesi gereken duygular.
Pislik? Hahahahahah, artık çözdüm neredeyse algoritmalarını. Cümleye başlarken aslında ne diyeceklerini tahmin ediyorum.
Jsjskdjsjd bayıldım bu yoruma. Kadına soran yok dimi? Bakalım süpersonik ulu genlerini çoğaltmak isteyecek mi? Genelde bu tipler işveli cilveli ocaklara incir diken Hürrem tiplerine yar olurlar.

Güzel arkadaşım konuma gelirsek, alayı aynı lacivert tonlarında. Düzgün görünen de taktikçi falan çıkıyor çoğu zaman. Hadi hakkını yemeyeyim bazıları da zamanında çok pis hasar aldığı için aşka küs ama iyileşmek istemiyor da. Sorun sende bende tc kadınında değil. Çağ aşırı hızlı ve tüketime yönelik. Bir de Murphy var tabi.
Şahsen "olmuyor mu? Olursa valide hanımını yanaklarından öpeyim" diyorum.

Hiç öyle değil inan bizim kadınlarımızın aklı fikri evlenmekte 10 yıldır bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum daha geçen sene giren yeniler bu yaza evlenecek gelir gelmez koca bulma peşindeler ben ilk girdiğimden beri gezip tozuyorum bir kadın için çok güzel maaş alıyoruz yeni evlendim ben aslında hiç evlenmek istemiyordum ama kısmet böyleymiş pişman değilim şimdilik bakalım :)

Günümüzde herşeye ulaşmak kolaylaştı. Nasıl ki market alışverişine ihtiyaç duyduğumuz an tek tıklama ile 5 10 dakika içinde elimizde oluyorsa , aynı şey ilişki ve özellikle cinsellik için de geçerli olmaya başladı. O kadar kolay ki … kimse kimse için vakit emek harcamaya gerek görmüyor. Çünkü gerek yok. İnsanoğlu çaba sarfetmediği şeyin nankörüdür . Gittikçe daha da yozlaşacak. Belki evlilik diye bir kurum bile ortadan kalkacak.

Ben de ilk görüşmelerde "Ciddi isen devam edelim"diyenlerdendim.Burada kendi adıma demeye çalıştığım şuydu :, Kim çıkarsa çıksın karşıma, evlilik bana göre değil diyorsan ben yokum.Fakat evlilik niyetin vardir tanırsın olcersin olmaz ona bir diyeceğim yok."

Ben de ciddi ilişki arayışında oluyordum ama her tanıştığımla da evlenmek zorunda değildim.

İşte kadınlar onla fuckbuddy kafasında takılmasa o da öyle düşünemez. Havası civası pıss diye söner gider.

Katılıyorum, bir de Türk kadınlarına karşı bir öfke var. Arkadaşlarım hep yabancıyla evlendi. Tinder'ı bile lokasyon olarak değiştirip, tanışan evlenen var. Yurtdışına kaçma olayından dolayı olduğunu düşünmüyorum. Kızlar buraya geliyor.

Size üzüldüm. Bunu diyen biri ya seksi hiç yaşamamıştır yada hiçbirsey bilmiyordur.. seks evliliğinde ilişkinin de bel kemiğidir.. Bunu yaşamayan kadınlar beni üzüyor
Katılıyorum artık kadınlar erkeklerden daha güçlü maddi açıdan benim paraya ihtiyacım yok arkadaşa da ihtiyacım yok cinsel hayat kötüyse niye katlanayım adama he öyle aman aman depremler yaratmıyoruz eşimle :) ama iyidir yani halimden memnunum cinsel uyumumuz olmasaydı tek gecelik biri olarak kalırdı zaten benim için

Ya sana bayılıyorum Gucci yazılarını aratıyorum hep you go girl !

ilişkiye dönmeyen bir flörtüm oldu yakın zamanda. ben duygusal anlamda hislerime karşılık alamadım. yalan yok yukarıda allah var içim dışım bir, onun sevgilim olmasını istemiştim. hiçbir zaman da arkadaş gözüyle bakmadım. gözlemledim ama ne yaptığı belli değil ben asla önümü göremiyorum ama hayatıma yenileri de alamıyorum falan öyle bir dönemdeydim. açıkça sordum senin benimle alakalı düşüncen ne, dedi ki arkadaşımsın, sana arkadaş olarak değer veriyorum ama sen beklenti içindesin (her arkadaşına öyle mi davranır, öyle mi konuşur, her arkadaşına benimle olduğu gibiyse yandı millet de neyse) peki o zaman beklentiler uymuyorsa hayatlarımızda olmanın anlamı yok, bana arkadaşlık lazım değil kendine iyi bak, dedim. o kadar saçma tepkiler verdi ki egosu incindi muhtemelen. dediğin gibi çalışan bir kadınım, arkadaşa da ihtiyacım yok bundan sonra olacaksa duygusal ve cinsel anlamda hayatımda var olacak biri lazım diye düşünüyorum.

Aynen öyle ama cinsellik benim için daha önemli odun bir kova burcu olarak :) en azından ben öyleyim eşimde çok duygusal değildir ama önemli olan kaliteli zaman geçirmek diğer yarın diye birşey bence var bir şekilde her huyun isteklerinin uyumlandığı biri ya da kötü taraflarını önemsemeyen biri benim bile karşıma çıktıysa ki ben hiç istemiyordum eminim herkesin karşısına diğer yarısı bir gün çıkacak

Ya sana bayılıyorum Gucci yazılarını aratıyorum hep you go girl !
Ah ah sen beni evlenmeden önce tanıyacaktın sürekli maceralar hey gidi hey neyseki hiç birşeyde aklım kalmadı dolu dolu istediğim gibi yaşadım hiç bir anımdan zerre pişmanlık duymuyorum

Ah ah sen beni evlenmeden önce tanıyacaktın sürekli maceralar hey gidi hey neyseki hiç birşeyde aklım kalmadı dolu dolu istediğim gibi yaşadım hiç bir anımdan zerre pişmanlık duymuyorum
Gelecek planım ektedir hahahahahha. Bundan sonraki hayatımda bekar, neşeli ve özgür bir kadın olacağım. Yani bizim toplum erkeklerinin çoğunluğunun en sevmediği tip hahah sefam olsun oh oh.

Aslında onlar da hala ev kızından çalışan kadına geçtiklerinin farkında değiller çift maaş olalım diye düşünen erkekleri ‘ kör istedi bir göz Allah verdi 2 göz’ sonunda dualarım kabul oldu koca buldum diye hemen evleniyorlar. O yüzden maaşa geçen kadınlar hemen evleniyor ama sonra aklı basında hemen evlenmeyen kadınların gezmesine alışverişinde gözü kalıyor. Ben hata ettim ah ah diye ben hep bunu gözlemledim

Çılgınca flörtleşip 2 buluşma sonunda seni çok istiyorum ama ilişki istemiyorum moduna giren o adama ben de denk geldim. Tatsızdı ama beni aşk meşk işlerinden soğutacak kadar da tatsız değildi. Tamamen kişisel istatiğim ancak 5-6 ayrı buluşmadan 1 adet ilişkiye dönmelik adam bulunuyor yeni nesil flörtleşme ortamlarında.

Tavsiyem denemeye devam et. Işık tünelin ucunda. Denerken de eğlenmeye bak, bu buluşmalara illa ilişkiye dönecekmiş gibi değil de gününü dolduran aktivitelerinmişçesine bak, hatta tek tek adaylarını eleyip asıl gerçek randevuya çıkmak istediğin kişiyi bulmaya çalıştığın bir yarışma programındaymışsın gibi yap kendi kendine,eğlenceli oluyor öyle

Ay bu fikre bayıldım, resmen ufkumu genişlettiniz kesinlikle deniycem

Gelecek planım ektedir hahahahahha. Bundan sonraki hayatımda bekar, neşeli ve özgür bir kadın olacağım. Yani bizim toplum erkeklerinin çoğunluğunun en sevmediği tip hahah sefam olsun oh oh.
Onları kim sevsin kendilerine bakmıyorlar hiç elin tipsizlerinin biz totolarını kaldırıp bu hale getirdik Türk toplumunda kadın evlenmeli çocuk yapmalı istediğin kadar üni. bitir kariyer yap bu ikisi yoksa sende insan yerine konulmuyorsun hoş bunlar olsada insan yerine konulmuyoruz ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…