BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Siz ne dediğinizin farkında mısınız ya. Eşya mı bu bi kenara bırakıp gidip sonra gelip alıyorsunuz. O bebeğin bir şey anlamadığını mı sanıyorsunuz. Valla şu cümlenizle sizi varya tepeden tırnağa yolup, o saçınızdan tutup kocanızın müsait bir yerine sokasım geldi

Gencecik çok güzel bir kızın 30+ yaşındaki evli barklı muhtemelen de çocuklu kocanıza bakacağına olan inancınız gözlerimi yaşarttı.
Kocası zengin olsa bu inanca hak verebilirdim ama o da yok. Hangi motivasyonla ağlayıp duruyor bu kadar anlamadım.

Kocası zengin olsa bu inanca hak verebilirdim ama o da yok. Hangi motivasyonla ağlayıp duruyor bu kadar anlamadım.
Adam pazarlamacı yani. Kız genç demiş, konu sahibi 29 olduğuna göre adam da 30+ olmalı. Üstüne evli çocuklu yani, neresi cazip olabilir şu adamın?

bı kafa doktoruna görünün bence. Ortada bir şey yokken adama işten cik diyip 2 günlük bebeği bırakmak sağlıklı değil.

Aslında bu kadını aile sosyal politikalara şikayet edeceksin de... yine bu kadının yani bebek için kötünün iyisi.

Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok. Kesinlikle rahatsız olurdum eşime güvensem dahi.

Genelde kocasini, sevgilisini herkesten sakinan asiirii asirii kiskananlarin yanındaki adama çoğu kişi bakmaz bile nedense.
Başka Bi konuda da bu tespiti yapmıştık hatta.
Nerde abartılı bir kıskançlık krizi görsem çoğu da öyleydi.

Ben durduk tehdit edilmiştim ortak arkadaslar nedeniyle ayni ortamda bulundugum ama tanımadığım etmediğim bir adam yüzünden ki adam da asla dönüp bakmayacağım bir tipti, kadın çıldırmasa adamın varlığını hissetmezdim o derece. ne sanıyorlar bu adamları bu kadar bilmem

Başak Dizer bu kadar takılmıyordur. Adam Seranay ile dip dibe bir sezon dizi çekti ayol.
Benim adamın mesleği de biraz mimli. Geçenlerde bir arkadaş ay onların işinde kim kime dum duma, herkes birbirine yavşıyor dedi. Ben de yaparsa kapının önüne koyarım dedim. Hayır yani adam rockstar falan da değil ki neyine bu kadar rağbet görecek? Durup dururken bu kadar paranoya normal değil.

Düşünmekten helak olurum ☺

İşte beni anlayan biri kafayı yicem evde birbine kanka lafları
Seni varya O bebeği, kocayı kıskanacağım diye orda burda bırakıyorsun. Temel ihtiyaçlarını karşılamıyorsun diye Aile ve sosyal politikalar Bakanlığına şikayet etmek lazım. Gelip şöyle seni ve bebeğin ortamını incelesinler.

Kocan senin gözünde cazip. Muhtemelen baskalarinin gozunde degil. Aldatacaksa aldatır. Tum gun gezmesi degistirmez. Ben bir güneydoğu turuna gitmiştim. Tur rehberimiz nasıl yakışıklı aldatamam. Çok da iyi huylu. Kadınlar resmen delirdi. Gecenin 3unde musluk bozuk diye adamı arayan mi, x bey bizimle ilgilenmiyorsunuz diye tribe giren mi? Adam kimseyle mesafeyi bozmadan herkesle ilgilendi. Sonra biz sohbet fırsatı bulduk. Ne güzel çift olarak gelmişsiniz, ben karıma diyorum benim gel, işine engel olurum diye gelmiyor diye anlattı. Karisindan bahsederken gözleri doluyordu.
Adam size demiş başka altın bileziğim yok diye. Çocuğunuzun rızkı ya. O zaman adam işten çıkar, evde çocuğa bakar siz de eşinizin kazandığı parayı kazanır eve bakarsınız. Çözüm bu.

çalışanların eşleri kıskançlık yapmasın diye onlara göre mi eleman alıcak iş verenler.
Gerçekten büyük saçmalık ciddiye alınır tarafı yok. Ben patron olsam eşinize yol verirdim. O zaman bu ekonomide kıskançlığınız kalmazdı.

ya kusura bakmayın ama ben de iş gereği gece izmir den istanbul'a iş arkadaşımla yola çıkıyorum sabah toplantıya yetişmek için inşallah eşi sizin gibi düşünmüyordur . benim eşim çıksa düşünmem düşünene de anlam veremiyorum ? hani bir söz vardır ya kişi kendinden bilir diye yol arkadaşımızla ne konuşabilir allah için müzik açıp gidiyoruz arada da dalmasın diye 2 3 soru sorup ayık mı diye kontrol ediyorum mağlum gece yola cıkıyoruz

Evet, karıları tarafından hastalık derecesinde kıskanılan hiçbir adama yanlışlıkla bile dokanmam, az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyo hepsi.

Aynısı on yıl önce benim de başıma gelmişti. Karısı Facebook’tan mesaj yazmıştı bana. Cringeliğe bakar mısın? Halbuki gencim, güzelim, sevgilim var ve adam da mecbur kalmasam aynı ortamda bulunmayacağım, varlığıyla yokluğu bir tip. Elin çoluk çocuklu herifine mi kaldık

Bir erkek aldatmak isterse, kanında varsa güzel bir kızla bir arabada gezmesine gerek yok. Eşin iş bile değiştirse sen dünya güzeli de olsan eşinin fıtratında varsa evde de çalıştırsan aldatır. Normal erkeklere gelince :) eşinizin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin bence. Öyle bakacağı yoksa bile bir dikkatini çekmeye başlar. İkinci olarak kıskanılmak egomuzu okşar. Eşinizin bu konuda bir yerlerini kaldırmayın. Normal erkekler iyi bir yatak odası hayatı ve huzurlu ortamını kolay kolay değişmezler. Evdeki huzurunuzu , cinsel hayatınızı '' GEREÇEKÇİ ELLE TUTULUR KANITLANABİLİR'' bir deliliniz yoksa bozmayın. O kıza gideceği yoksa da sizden kaçar. Ben sizin yerinizde ben de kıskanırdım ama ben olsam o kızı karşıma almaz yanıma alırdım.Bir de haddim değil ama belki lohusalıktan dolayı hassas olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…