- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi yenianne11
-
Siz ne dediğinizin farkında mısınız ya. Eşya mı bu bi kenara bırakıp gidip sonra gelip alıyorsunuz. O bebeğin bir şey anlamadığını mı sanıyorsunuz. Valla şu cümlenizle sizi varya tepeden tırnağa yolup, o saçınızdan tutup kocanızın müsait bir yerine sokasım geldiEşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Kocası zengin olsa bu inanca hak verebilirdim ama o da yok. Hangi motivasyonla ağlayıp duruyor bu kadar anlamadım.Gencecik çok güzel bir kızın 30+ yaşındaki evli barklı muhtemelen de çocuklu kocanıza bakacağına olan inancınız gözlerimi yaşarttı.
Ne yaparlarsa yapsinlarda benim esime dokunmasinlar
Dogruİş onun da karakterin de biter. Hem de konu sahibinin eşi de oyle diyebilirdi dedim belki de o kadar forsu yoktur.
Adam pazarlamacı yani. Kız genç demiş, konu sahibi 29 olduğuna göre adam da 30+ olmalı. Üstüne evli çocuklu yani, neresi cazip olabilir şu adamın?Kocası zengin olsa bu inanca hak verebilirdim ama o da yok. Hangi motivasyonla ağlayıp duruyor bu kadar anlamadım.
Bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok. Kesinlikle rahatsız olurdum eşime güvensem dahi.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Kocası zengin olsa bu inanca hak verebilirdim ama o da yok. Hangi motivasyonla ağlayıp duruyor bu kadar anlamadım.
Başak Dizer bu kadar takılmıyordur. Adam Seranay ile dip dibe bir sezon dizi çekti ayol.bir önceki konusunu okuyun. Birde diyorki mesele cocugu bırakmak değil25 günlük bebek daha 1 aylık bile değil. Bırakıp 2 gün gezmelere gitmiş ablamız neden ? çünkü kocası kıvanç tatlıtuğ ve tüm kızlar peşinde onun için acilen başbaşa kalmaları lazım :)))
Düşünmekten helak olurum ☺Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Seni varya O bebeği, kocayı kıskanacağım diye orda burda bırakıyorsun. Temel ihtiyaçlarını karşılamıyorsun diye Aile ve sosyal politikalar Bakanlığına şikayet etmek lazım. Gelip şöyle seni ve bebeğin ortamını incelesinler.İşte beni anlayan biri kafayı yicem evde birbine kanka lafları
Benimde eşim işi geregi bütün gün araba sürüyor dükkanlara marketlere vs Mal veriyor. Boyle bir seyi soz etti patronu yanina kadin işçi alalim demis ( bu kadin işçi Meraki ne bilmem belkide kadindan daha çok satin aliyorlar bilmem. ) ben kabul etmedim işten çikarsin Yada ben giderim dedim ne kadar guvensemde aldatmasada her gun arabada bir kadinla gezerse çildiririm. Düşünsene her an birlikte olucaklar benden çok onunla birlikte olucak mecbur samimiyet olucak. Patronuna demis evli barkli adamim kabul etmiyorum demis. Tmm demis patronuda halada o iste calisiyor. Valla her kesin kendi dusuncesi ben istemezdim.
ya kusura bakmayın ama ben de iş gereği gece izmir den istanbul'a iş arkadaşımla yola çıkıyorum sabah toplantıya yetişmek için inşallah eşi sizin gibi düşünmüyordur . benim eşim çıksa düşünmem düşünene de anlam veremiyorum ? hani bir söz vardır ya kişi kendinden bilir diye yol arkadaşımızla ne konuşabilir allah için müzik açıp gidiyoruz arada da dalmasın diye 2 3 soru sorup ayık mı diye kontrol ediyorum mağlum gece yola cıkıyoruzDaha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Evet, karıları tarafından hastalık derecesinde kıskanılan hiçbir adama yanlışlıkla bile dokanmam, az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyo hepsi.Genelde kocasini, sevgilisini herkesten sakinan asiirii asirii kiskananlarin yanındaki adama çoğu kişi bakmaz bile nedense.
Başka Bi konuda da bu tespiti yapmıştık hatta.
Nerde abartılı bir kıskançlık krizi görsem çoğu da öyleydi.
Ben durduk tehdit edilmiştim ortak arkadaslar nedeniyle ayni ortamda bulundugum ama tanımadığım etmediğim bir adam yüzünden ki adam da asla dönüp bakmayacağım bir tipti, kadın çıldırmasa adamın varlığını hissetmezdim o derece.ne sanıyorlar bu adamları bu kadar bilmem
Aynısı on yıl önce benim de başıma gelmişti. Karısı Facebook’tan mesaj yazmıştı bana. Cringeliğe bakar mısın? Halbuki gencim, güzelim, sevgilim var ve adam da mecbur kalmasam aynı ortamda bulunmayacağım, varlığıyla yokluğu bir tip. Elin çoluk çocuklu herifine mi kaldıkGenelde kocasini, sevgilisini herkesten sakinan asiirii asirii kiskananlarin yanındaki adama çoğu kişi bakmaz bile nedense.
Başka Bi konuda da bu tespiti yapmıştık hatta.
Nerde abartılı bir kıskançlık krizi görsem çoğu da öyleydi.
Ben durduk tehdit edilmiştim ortak arkadaslar nedeniyle ayni ortamda bulundugum ama tanımadığım etmediğim bir adam yüzünden ki adam da asla dönüp bakmayacağım bir tipti, kadın çıldırmasa adamın varlığını hissetmezdim o derece.ne sanıyorlar bu adamları bu kadar bilmem
Yaaa offhajsjjsjsjsjsEvet, karıları tarafından hastalık derecesinde kıskanılan hiçbir adama yanlışlıkla bile dokanmam, az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyo hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?