- 1 Haziran 2022
- 4.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.600
- 158
- 34
- Konu Sahibi yenianne11
-
Ya aslında soylencek çok daha ağır yakıştırmalarim ve benzetmelerim varda üzmek istemiyorum okur belki sütü kesilir diye . Ama bizlerin bebeğine acidigi kadar o acımıyor malesef . Eminim kocası da sümüklü Ciguli tipli birseydir he .Başak Dizer bu kadar takılmıyordur. Adam Seranay ile dip dibe bir sezon dizi çekti ayol.
Benim adamın mesleği de biraz mimli. Geçenlerde bir arkadaş ay onların işinde kim kime dum duma, herkes birbirine yavşıyor dedi. Ben de yaparsa kapının önüne koyarım dedim. Hayır yani adam rockstar falan da değil ki neyine bu kadar rağbet görecek? Durup dururken bu kadar paranoya normal değil.
Aynısı on yıl önce benim de başıma gelmişti. Karısı Facebook’tan mesaj yazmıştı bana. Cringeliğe bakar mısın? Halbuki gencim, güzelim, sevgilim var ve adam da mecbur kalmasam aynı ortamda bulunmayacağım, varlığıyla yokluğu bir tip. Elin çoluk çocuklu herifine mi kaldık
Yok yok bence de demeyin öyle şeyler. Ama doğruya doğru şimdi bu kadar kıskançlık yapanların kocaları sıradan tipler oluyor. Hani adamın çok parası olsa neyse ama o da yok. Niye bu kadar kıskanıyor, çözemedim.Ya aslında soylencek çok daha ağır yakıştırmalarim ve benzetmelerim varda üzmek istemiyorum okur belki sütü kesilir diye . Ama bizlerin bebeğine acidigi kadar o acımıyor malesef . Eminim kocası da sümüklü Ciguli tipli birseydir he .
Vardır bilmediğimiz bir HİKMETİYok yok bence de demeyin öyle şeyler. Ama doğruya doğru şimdi bu kadar kıskançlık yapanların kocaları sıradan tipler oluyor. Hani adamın çok parası olsa neyse ama o da yok. Niye bu kadar kıskanıyor, çözemedim.
Vardır bilmediğimiz bir HİKMETİ
Daha önce konu açmıştınız , size yine söylüyorum böyle yaparsanız eşinizi kaybedersiniz biraz öz güvenli olun , eşiniz düzgün bir adam değilse gönlü herkese kayabilir, siz böyle yaparak kendinizi aşsağılıyorsunuz, benim eşimin de tek zümresi bayan ve mecburen birçok konuda konuşmak ve paylaşımda bulunmak zorunda kalıyorlar, kadın okulda yaşadığı bir sorundan dolayı bile eşimi arayıp bir saat konuşabiliyor aynı şekilde esim de öğrenci ile sıkıntılarda veya idare ile ilgili konularda sürekli muhatap olmak zorunda kalıyor ki defalarca şahit oldum ama asla eşime bu muameleyi yapmadım hatta telefonu kapatıp ya hayatım napcaz bu idare ile ilgili sorunları diye dert yanmıştır, bende dinleyip çözüm yolu sunarım ama neden sen o kadınla 1 saat konuştun dersem hiçte doğru bişey yapmış olmam ve eşimi kendi ellerimle itmiş olurum, hayır yani fıstık gibi kadınımDaha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Kocası için yaşayan bir kadın daha , çocuğa yazık...Kocam da Kocam.
Sütünüz kesilmiş, el kadar 25 günlük bebeği bırakıp 2 gün gezmeye gitmeniz falan hiç önemli değil.
Çocuğu da kocanız istemiş diye yapmışsınız zaten.
Gerçekten inanilmazsiniz.
O koca birgün sizi aldatır ayrıca, bu kadar göklere çıkarıp, ardından sürekli ağladığınız adam size böcek muamelesi yapar yakın zamanda.
Hiç üzülecek haliniz yokta, olan zavallı bebeğe olmuş.
Psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Ciddiye aldirmak zorunda degilim.çalışanların eşleri kıskançlık yapmasın diye onlara göre mi eleman alıcak iş verenler.
Gerçekten büyük saçmalık ciddiye alınır tarafı yok. Ben patron olsam eşinize yol verirdim. O zaman bu ekonomide kıskançlığınız kalmazdı.
Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Akışa atmıştım işte en eli yüzü düzgünleri o.Bu kadar kıskanılan kocaları çok merak ediyorum. Tipini.
Bunun güzellikle alakası olsa keşke. Adam tatlı dilliyse (ki işi gereği güzel konuşuyordur) yapacak bişey yokKız o kadar güzelse eşinizi bapsın ayol
Nerde, ben görmedimAkışa atmıştım işte en eli yüzü düzgünleri o.
Aaaa bu o 25 gunluk bebegi bırakıp giden üye mi.Kocam da Kocam.
Sütünüz kesilmiş, el kadar 25 günlük bebeği bırakıp 2 gün gezmeye gitmeniz falan hiç önemli değil.
Çocuğu da kocanız istemiş diye yapmışsınız zaten.
Gerçekten inanilmazsiniz.
O koca birgün sizi aldatır ayrıca, bu kadar göklere çıkarıp, ardından sürekli ağladığınız adam size böcek muamelesi yapar yakın zamanda.
Hiç üzülecek haliniz yokta, olan zavallı bebeğe olmuş.
Olabilir belki de su an raporluyum ise başlayınca geçerBir erkek aldatmak isterse, kanında varsa güzel bir kızla bir arabada gezmesine gerek yok. Eşin iş bile değiştirse sen dünya güzeli de olsan eşinin fıtratında varsa evde de çalıştırsan aldatır. Normal erkeklere gelince :) eşinizin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin bence. Öyle bakacağı yoksa bile bir dikkatini çekmeye başlar. İkinci olarak kıskanılmak egomuzu okşar. Eşinizin bu konuda bir yerlerini kaldırmayın. Normal erkekler iyi bir yatak odası hayatı ve huzurlu ortamını kolay kolay değişmezler. Evdeki huzurunuzu , cinsel hayatınızı '' GEREÇEKÇİ ELLE TUTULUR KANITLANABİLİR'' bir deliliniz yoksa bozmayın. O kıza gideceği yoksa da sizden kaçar. Ben sizin yerinizde ben de kıskanırdım ama ben olsam o kızı karşıma almaz yanıma alırdım.Bir de haddim değil ama belki lohusalıktan dolayı hassas olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?