BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Ya aslında soylencek çok daha ağır yakıştırmalarim ve benzetmelerim varda üzmek istemiyorum okur belki sütü kesilir diye . Ama bizlerin bebeğine acidigi kadar o acımıyor malesef . Eminim kocası da sümüklü Ciguli tipli birseydir he .

30 yaşımdayım gencim, şimdi boşansam yine bakmam çocuklu ve meslegi olmayan adama.

Bendeki O çıldıran kadın karısı bile değildi sevgilisiymiş ama o adama çocuksuz ve bekar haliyle de bakmıyordum zaten.

Yok yok bence de demeyin öyle şeyler. Ama doğruya doğru şimdi bu kadar kıskançlık yapanların kocaları sıradan tipler oluyor. Hani adamın çok parası olsa neyse ama o da yok. Niye bu kadar kıskanıyor, çözemedim.

Vardır bilmediğimiz bir HİKMETİ

Kocası da sıkıntılı, nereye bırakıyoruz bu kadar küçük bebek annesiz durur mu dememiş alemlere akmışlar. Benim eşim kızım doğduğunda hastanede hemşireleri canından bezdirmişti, annesi biraz dinlensin deyip almaya geldiklerinde vermem alamazsınız kontrolleri burada yapın demişti. Gönlü olsun diye steril önlük giydirip bebek odasına sokmuşlar. Gözünü ayırmamış çocuktan.

Konu sahibi ben size çözüm önermiştim. Kocanız şirket arabasını bırakıp otobüse dolmuşa falan binecek. Yok öyle ekmek parası derdinde kızların arkasından atıp tutmak. Babanızın malı değil, o kızın da işi ve binecek o arabaya. Ya da bebeği 20 günlükken kime kime bıraktıysanız tekrar bırakın ve siz de binin arabaya. Ön koltuğa oturmayı unutmayın.

Daha önce konu açmıştınız , size yine söylüyorum böyle yaparsanız eşinizi kaybedersiniz biraz öz güvenli olun , eşiniz düzgün bir adam değilse gönlü herkese kayabilir, siz böyle yaparak kendinizi aşsağılıyorsunuz, benim eşimin de tek zümresi bayan ve mecburen birçok konuda konuşmak ve paylaşımda bulunmak zorunda kalıyorlar, kadın okulda yaşadığı bir sorundan dolayı bile eşimi arayıp bir saat konuşabiliyor aynı şekilde esim de öğrenci ile sıkıntılarda veya idare ile ilgili konularda sürekli muhatap olmak zorunda kalıyor ki defalarca şahit oldum ama asla eşime bu muameleyi yapmadım hatta telefonu kapatıp ya hayatım napcaz bu idare ile ilgili sorunları diye dert yanmıştır, bende dinleyip çözüm yolu sunarım ama neden sen o kadınla 1 saat konuştun dersem hiçte doğru bişey yapmış olmam ve eşimi kendi ellerimle itmiş olurum, hayır yani fıstık gibi kadınım eğer buna rağmen gözü kayacaksa kendisi bilir derim , size tek tavsiyem lütfen özgüvenli olun ve eşinizi salın...

Kocası için yaşayan bir kadın daha , çocuğa yazık...

Psikiyatriye gitmenizi tavsiye ederim.

Evlenmeden önce de aynı işi yapmıyor muydu adam?
Bebeği de al yanına, kurulun siz de arabanın arka koltuğuna sürekli gözünün önünde olsunlar!

Ciddiye aldirmak zorunda degilim.

yorumumu begenmediyseniz begenmedim ifadesini birakir geçersiniz.

Evet ona gore almiş eşimi.
Patronu siz olunca dusunuruz onu .

Bizim ekenomimizi nerden biliyorsunuz. Turkieyede degiliz ve gayette iş degistirebilecek durumdayiz.

Hem Ben bu yorumumu size degil konu sahibine yaptim niye atliyorsunuz.

Guvenemeyecegimi dusundugum adamla evlenmezdim.
Guvenip evlendiysem ve bu durum bende kiskanclik krizlerine sebep oluyorsa psikolojik yardim alirdim.

Benim eşim de iş gereği genç bir kadınla birlikte çalışıyordu, her gün birlikte yolculuk ediyorlardı hiç takılmadım. Bende erkek ağırlıklı bir iş yarinde çalışıyorum yeri geliyor bizde eğitim için başka kurumlara kadınlı erkekli gidiyoruz. Her gün bunları düşünerek kendinize hayatı zindan etmeyin.

İnanın hiç umrumda olmaz. Eşimin iş yaptığını, beni de sevdiğini biliyorum neticede. Sizin psikolojik destek almanız lazım. Normal değil böyle tüm gün ağlayacak kıskançlık. Sizde koca sevgisi evlat sevgisinin bile önüne geçmiş. Daha 40ı çıkmamak bebeğinizi kocayla gezmek uğruna 2 gün yatılı bırakan üye değil miydiniz siz? Kocanıza güvenmiyorsanız evlenmeseydiniz.

Aaaa bu o 25 gunluk bebegi bırakıp giden üye mi.

Olabilir belki de su an raporluyum ise başlayınca geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…