BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Kocanız cok ama cok iyi yapmış çalışmak zorunda olan bir kadını bu kafadaki eşi olan bir çalışma arkadaşından kurtararak. Keşke herkes siz gibi ince düşünceli(!) olsa. Hayat çok güzel olurdu.

yorumunuz herkese açık oldugu için sizin tabirle atmalış olabilir mi? altına kimlerin cevap vermesini istediğinizi yazın ona göre okuyup aaa iznimiz var diye yorum yapalım. İşin içinden cıkamayınca sana noluyor sen sus moduna girmek olmuyor çünkü yorum yazarken.

ağlayıp zırlayacağına gidip tedavi olsana.
insanın evladını bile göremeyecek şekilde başkasına bağımlı, düşkün, kafası çalışmayacak şekilde tutkun olması normal değil.
sırf kocanın gözü başkasına bakmasın diye 25 günlük bebeği 2 gün bırakmak vicdan işi değil.
tedavi ol normal değilsin.

Öncelikle uzatmayin. Çalismak isteyen kadina iş çok. Hem bana ne. Ne dusunucem insanlari

Ben kendi adima yorum yaptim.
( Esine guvenmiyorsan calismasn falan fln) yorum yapanlarada gidip nasil oyle yorum yaparsin nasil oyle dusunursun diyede yorum yapmadim. Herkes kendi adina yorum yapiyor saygi duyun bi zahmet.

Öncelikle uzatmayin. Çalismak isteyen kadina iş çok. Hem bana ne. Ne dusunucem insanlari
Öncelikle sen bi konuşmayı öğren. Sen kimsin bana uzatma diyorsun?? Hayırdır. Ağa mısın paşa mısın? EE düşünme bizde düşünebilme kabiliyetinle değil düşünme organını bir türlü kullanmamanla alay ettik anlayabildin mi? Bak burda açıkladım. Yada git kocana sor o anlatır.

Ben kendi adima yorum yaptim.
( Esine guvenmiyorsan calismasn falan fln) yorum yapanlarada gidip nasil oyle yorum yaparsin nasil oyle dusunursun diyede yorum yapmadim. Herkes kendi adina yorum yapiyor saygi duyun bi zahmet.
Niye sen bize saygı duyuyor musun canım. Uzatma falan diyosun hayırdır? Sana mı sorcaz ne yapacağımızı??

Ay şaka gibisiniz.
Eşinizi eve kapatın siz çalışın.
Bu hareketleri benim eşim yapsa durduk yere soğurum.

O zaman gir bi işe çalış evi sen geçindir kocan evde oturup seni beklesin akşama kadar.

Evet uzatmayin gelip yorumumada cevap yazmayin. Bir turkiyeli olmamami dusunursek gayet iyi konusuyorum. Evet dusunmicem.
Kime sorucagim sana kalmamis

Ayy bu o kızmı 25günlğk çocuğunu 2gün bırakıp kocasıyla takılan

Evet uzatmayin gelip yorumumada cevap yazmayin. Bir turkiyeli olmamami dusunursek gayet iyi konusuyorum. Evet dusunmicem.
Kime sorucagim sana kalmamis
aaa oldu canım emredersin tabiki nasıl arzu edersen beni olmayan kocişko aklınla yönlendirdiğin için sana çok minnettarım........

Niye sen bize saygı duyuyor musun canım. Uzatma falan diyosun hayırdır? Sana mı sorcaz ne yapacağımızı??
Once siz bana saygisizlik yaparsan. Ben ne yapayim tmm OK diye oturuyummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…