BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

aaa oldu canım emredersin tabiki nasıl arzu edersen beni olmayan kocişko aklınla yönlendirdiğin için sana çok minnettarım........
Tmm teşekkür ederim:)

Once siz bana saygisizlik yaparsan. Ben ne yapayim tmm OK diye oturuyummu
aaa neden alındın ama ben gerçekleri konuşuyordum. Ne güzel işte kendini gecindirmek zorunda olan bir kadıncagızı kendin gibi bir manyaktan korumuşsun aferin sana. Neymiş çalışana iş çokmuş?? PİYASA SENİN KOCANA GÖRE Mİ KANALİZE OLACAKTI HEE?????

Evet uzatmayin gelip yorumumada cevap yazmayin. Bir turkiyeli olmamami dusunursek gayet iyi konusuyorum. Evet dusunmicem.
Kime sorucagim sana kalmamis
Ha birde Türkiyeli olmak diye bir kavram yok canım Türk kavramı var. Ama birde uzaylı kavramı var mesela senle kocan oralı olabilirsiniz.

herkes sizin kocanıza aşıkmış veya olacakmış gibi düşünmeyi bıraksanız mı artık ya

kız da bayılıyordu sanki sizin kocanıza ne kadar yobaz düşünceler bunlar gidin arabistanda yaşayın

Sensin manyak agzini bir topla once. Evet ne dusunucem insanlari. Evet iş çok. Gordugun gibi gayette kanalize olmuş durumda
Ha birde Türkiyeli olmak diye bir kavram yok canım Türk kavramı var. Ama birde uzaylı kavramı var mesela senle kocan oralı olabilirsiniz.
Evet uzayliyiz. Ben senin canin manin degilim gerçekten anlaşamicaz. Uzatmayalim gereksiz yere ban alicaz.

Aynen canım toplarım yeterki iste. Hadi YALLAAAHHHHHH

Kızın güzel çirkin olmasıyla alakalı değil ki çirkin olup aurası çok yüksek olabilirdi ahlaksız olabilirdi öncedende bu işteymiş ama bu kız değildi demişsiniz demekki kişiye göre kıskanıyosunuz kocanız brad pitt değilse çok güzel kızın işi olmaz kocişinizle kimbilir kaç kişi vardır peşinde
Tavsiyem kendinize güvenli görünün en azından eşinizede güvenin yanında kızla gezmese de adamın içinde varsa hertürlü yine yaparki en basit çözümü bu kafanda bitir yoksa kendini yediğinle kalırsın

Valla haklısın. Burada seni linçleyenler olur kesin güvenmiyor musun bilmem ne diye laf yaparlar çok soğuk kanlı davranırlar ama ben de çok rahatsız olurdum

Off milletin bekar kızları da bizim kocalarımıza kaldı. Ben benimkinin yüzüne söylüyorum seni ben zor aldım elin kadını ne yapsın
İnsan az mantıklı olacak, sabancının oğlu falan mı bunlar?

Başak azcik taktı gibi de ama bebeği bırakmadı setlere gitti sürekli bebeği ile hem adamın gözünün önünde hem de bebek babasız kalmıyor gece gündüz set sonuçta. Giyim stilistligi de yaptığı için avantaj yine de özgüvenli kadın Başak

Ben işini değiştirirdim net yani... Ama şöyle birşey var ki eşim öyle bir işi zaten kabul etmez başta istemez o ihtimalde benim rahatsız olacağımı düşünür.. Linç yemeden söyleyeyim hanımlar eşim benden beter kıskanç biridir ve kendi bende görmek yaşamak istemediği şeyleri banada yaşatmaz... Bize de göre olması gereken budur zaten.. Bir mağaza ortamı olsa bir sirkülasyon olan bir ortam olsa belki çalışılır ama böyle baş başa gezilecek iş bana göre ters.. Bende Bi adamla çalışmazdım..
Kıskanman çok normal kendini yiyeceğine eşinle konuşmak en mantıklısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…