- 1 Haziran 2022
- 4.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.600
- 158
- 34
- Konu Sahibi yenianne11
-
evet oAyy bu o kızmı 25günlğk çocuğunu 2gün bırakıp kocasıyla takılan
Tmm teşekkür ederim:)aaa oldu canım emredersin tabiki nasıl arzu edersen beni olmayan kocişko aklınla yönlendirdiğin için sana çok minnettarım........
aaa neden alındın ama ben gerçekleri konuşuyordum. Ne güzel işte kendini gecindirmek zorunda olan bir kadıncagızı kendin gibi bir manyaktan korumuşsun aferin sana. Neymiş çalışana iş çokmuş?? PİYASA SENİN KOCANA GÖRE Mİ KANALİZE OLACAKTI HEE?????Once siz bana saygisizlik yaparsan. Ben ne yapayim tmm OK diye oturuyummu
Ha birde Türkiyeli olmak diye bir kavram yok canım Türk kavramı var. Ama birde uzaylı kavramı var mesela senle kocan oralı olabilirsiniz.Evet uzatmayin gelip yorumumada cevap yazmayin. Bir turkiyeli olmamami dusunursek gayet iyi konusuyorum. Evet dusunmicem.
Kime sorucagim sana kalmamis
Sensin manyak agzini bir topla once. Evet ne dusunucem insanlari. Evet iş çok. Gordugun gibi gayette kanalize olmuş durumdaaaa neden alındın ama ben gerçekleri konuşuyordum. Ne güzel işte kendini gecindirmek zorunda olan bir kadıncagızı kendin gibi bir manyaktan korumuşsun aferin sana. Neymiş çalışana iş çokmuş?? PİYASA SENİN KOCANA GÖRE Mİ KANALİZE OLACAKTI HEE?????
Evet uzayliyiz. Ben senin canin manin degilim gerçekten anlaşamicaz. Uzatmayalim gereksiz yere ban alicaz.Ha birde Türkiyeli olmak diye bir kavram yok canım Türk kavramı var. Ama birde uzaylı kavramı var mesela senle kocan oralı olabilirsiniz.
Aynen canım toplarım yeterki iste. Hadi YALLAAAHHHHHHSensin manyak agzini bir topla once. Evet ne dusunucem insanlari. Evet iş çok. Gordugun gibi gayette kanalize olmuş durumda
Evet uzayliyiz. Ben senin canin manin degilim gerçekten anlaşamicaz. Uzatmayalim gereksiz yere ban alicaz.
Mizojinist bacım Türk forumunda ne işin var?Evet uzatmayin gelip yorumumada cevap yazmayin. Bir turkiyeli olmamami dusunursek gayet iyi konusuyorum. Evet dusunmicem.
Kime sorucagim sana kalmamis
Aynen canım toplarım yeterki iste. Hadi YALLAAAHHHHHH
Yasak mı. Ülke olarak bile yurt disi seçenekleri var.Mizojinist bacım Türk forumunda ne işin var?
bence şey... altından......Off milletin bekar kızları da bizim kocalarımıza kaldı. Ben benimkinin yüzüne söylüyorum seni ben zor aldım elin kadını ne yapsın
İnsan az mantıklı olacak, sabancının oğlu falan mı bunlar?
Bütün sırrı bozdun...bence şey... altından......
ay kahkaha attım yaaaaaaa. Sağolun valla sinirlerim zıplamıştı konuya yazan akılsızları okudukcaBütün sırrı bozdun...
Başak Dizer bu kadar takılmıyordur. Adam Seranay ile dip dibe bir sezon dizi çekti ayol.
Benim adamın mesleği de biraz mimli. Geçenlerde bir arkadaş ay onların işinde kim kime dum duma, herkes birbirine yavşıyor dedi. Ben de yaparsa kapının önüne koyarım dedim. Hayır yani adam rockstar falan da değil ki neyine bu kadar rağbet görecek? Durup dururken bu kadar paranoya normal değil.
Hahhaha siz yine de altın meselesini her yerde dillendirmeyin, aramızda kalsınay kahkaha attım yaaaaaaa. Sağolun valla sinirlerim zıplamıştı konuya yazan akılsızları okudukca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?