BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Ya evet butun genc ve guzel kadinlar kocalarinizin pesinde zaten. Esinize guvenmeyi ogrenin ya da esiniz guven vermeyi ogrensin. Kiskaniyorsaniz da israr edin baska ise gecsin.
Exlerimden biri ayni boyle kadin agirlikli bi yerde calisiyodu, kendi israr ediyodu gel is yerime diye kendi anlatiyodu neler olup bittigini. Umrumda olmaz. Yapacak olan tum gun o yolculuklara hasan beyle ciksa da yapar. Saniyosunuz ki sizin kendinizce alacaginiz onlemler ise yarar. Imkansiz kendinizi yormayin bosuna.

Valla haklısın. Burada seni linçleyenler olur kesin güvenmiyor musun bilmem ne diye laf yaparlar çok soğuk kanlı davranırlar ama ben de çok rahatsız olurdum
Yeni doğmuş 1 aylık bile olmayan bebeği birine bırakıp 2 gün 2 gece gezmeye eğlenmeye giden karı kocayı her yerde linçlerler. Çocuğu kocam istedi diye yaptım, çocuk sorun değil kız sorun bana demişliği de var. O derece kıskançlık ki ağlamaktan sütü kesilmiş. Bebeğe yazık günah değil mi? Laf yaparlarmış, hanımefendi 25 günlük bebek mi önemli koca mı, anne sütünden mahrum kalmayı hak edecek ne yapmış olabilir bir bebek? Kendi kıskançlıktan, bebeği de açlıktan ağlayan bir kadın normal mi size göre? Koca, erkek bu kadar önemli olmamalı.

Güvenmeyen kadın kocasını bindirmeyecek şirket arabasına. Herkes gibi otobüse binip işe gidecek. Kızı arabaya alıyor diyor bir de babalarının malıymış gibi. Versinler kız kullansın arabayı.

Yasak mı. Ülke olarak bile yurt disi seçenekleri var.
Hayır yasak değil ama konudan bağımsız Türkiyede değilim Türkiyeli?(ne demekse) değilim diye söyleyene de sorarlar neden diye?
Bir de şey fransali almanyali rusyali amerikanli falan da diyor musunuz bize mi özel yoksa :d

:) Yani kadında klas bir tavır var. Kate Middleton gibi doğal renk saçlar, makyaj hep dozunda, kıyafetleri belli bir çizgide vs. Zaten kocasından önce de işi gücü yerindeymiş. Niye özgüven sorunu yaşasın ki?

Hayir konusmayi ogren dedi o yuzden belirtmek ihtiyaci duydum. Yanlis anladiniz

Eşinize mi güvenmiyorsunuz kendinize mi. Bende işim gereği her gün ( mühendisim ) oda arkadaşlarım da erkek araziye çıkıyorum keza eşimin de iş de beraber denetim yaptığı arkadaşı bekar bir kadın. kendisyle sonradan arkadaş da oldum aklıma asla öyle şeyler gelmiyor. Çalışma ortamında iş arkadaşlarımızla eşimizden daha çok vakit geçiriyoruz. bu kadın gitse yerine başka kadın gelebilir. Bu şekilde kendinize yazık ediyorsunuz. Yanlış anlamayın ama evliliğinizde bir sorun mu görüyorsunuz da bununla bağdaştırmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar kıskançlık normal değil.

İşte diyorum özgüvenli ve güzel kadın olduğu için Kıvanç çok saygı duyuyo ve aşık ama Serenay zaten Çağatayin eski sevgilisi Çağatay ve kivanç kankalar her yaz beraber tatil yapiyolar falan cokta karısının takacağı durum yok herkes birbirini yakından tanıyor.
Kıvanç gibi eş yine de birazcık kıskansa haklısın derim hahahha

İşte böyle adamların da ona göre eşleri oluyor demek ki Gama hanımcığım. Dağına göre kış derler bizim burada, o hesap işte. Kıskanıyorum milyon dolarlık dizide oynamayacaksın diyecek kadınlarla evlenmiyorlardır belki de. Aynısı kadın için de geçerli.

Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.

O sektörde insanlar mümkünse sinir damarları aldırmalı zaten genel de oyuncu oyuncu ile evleniyor neredeyse ya da o sektörden kıssadan hisse karşılıklı güven veren ilişki herkese nasip olsun hayat kaliteniz artıyor vallahi. Rosacım

Aynısını bende yazdım. Ama yine de bu kadının yani yurtlardan iyidir. Başka bir ülkede olsak hemen şikayet ederdim

Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.
Parayla bir rahatlık geliyor diyorsun. Bak şimdi benim herif de bir şeyler alınca birkaç gün mutlu geziyorum, kızasım gelmiyor. Haklı olabilirsin.

Muazzam tespit.
Hayır düşüncesene Türkiye de kadınsın, çalışman gerekiyor, işyerindeki mobbing tacizciler bir yandan kıt kanaat geçim bir yandan ay sonunu getirememek kendine fazladan 1 markasız gömlek dahi alamıyor olmak bir yandan birde yamuk kocasını sizden kıskanıp ''çılışını iş çık bınını kıcımdın ızık dır hebebehöböbö'' diye sana bambaşka yerden saldıran salak hemcinslerin bir yandan.
Ağzımı bozmayayım diye çok uğraşıyorum ama simülasyonumuz müsait değil malesef.
Kocanınkini kese kağıdına sar da kimse kapmasın!!

Off milletin bekar kızları da bizim kocalarımıza kaldı. Ben benimkinin yüzüne söylüyorum seni ben zor aldım elin kadını ne yapsın
İnsan az mantıklı olacak, sabancının oğlu falan mı bunlar?
Siz de yazık niye bu kadar küçük görüyorsunuz eşinizi , aldatan erkeklerin hepsi çok mu yakışıklı sanki.
Konu sahibi sizi yerden yere vuranlara aldırmayın,kadınların çoğu rahatsız olur böyle bir durumda.Sürekli beraberlik,birlikte vakit geçirme ister istemez aldatmaya davetiye çıkarmak gibi.Umarım olumsuz bir şey yaşamazsınız.Çok da dillendirip kendinizi ezik duruma sokmayın lütfen.

Genç ve güzel kadınlar kocalarımizi, sevgililerimizi ne yapsın diyerek ne gömdük yahu ben kocamı o kadar da gömemem yani üzgünüm.

Benimkine bakabilirler ama ben de guzelim.
Guzel kadinlarin bakacagi adamlarin muhtemelen eşleri de güzeldir, bi tane güzel kadın gordu diye sabahlara kadar ağlamalı kiskanmazlar dolayısıyla.

Son düzenleme:
Evet, karıları tarafından hastalık derecesinde kıskanılan hiçbir adama yanlışlıkla bile dokanmam, az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyo hepsi.
Kocalarının kıllı sırtlarına plajda güneş kremiyle evli yazan tayfa?

Hayır anlamıyorum kızın ne suçu var bi de. Valla çalıştığım yerdeki adamların eşleri gelse bi tane patlatırım. Onlarca erkekle yan yana çalışıyorum leş gibi ter kokusu çekiyorum yolda görsem selam vermem işçisinden ofis personeline kadar sonra bi de kocama bakma damgası yiyorum öyle mi? Valla kusmuk şov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…