- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
- Konu Sahibi yenianne11
-
Yeni doğmuş 1 aylık bile olmayan bebeği birine bırakıp 2 gün 2 gece gezmeye eğlenmeye giden karı kocayı her yerde linçlerler. Çocuğu kocam istedi diye yaptım, çocuk sorun değil kız sorun bana demişliği de var. O derece kıskançlık ki ağlamaktan sütü kesilmiş. Bebeğe yazık günah değil mi? Laf yaparlarmış, hanımefendi 25 günlük bebek mi önemli koca mı, anne sütünden mahrum kalmayı hak edecek ne yapmış olabilir bir bebek? Kendi kıskançlıktan, bebeği de açlıktan ağlayan bir kadın normal mi size göre? Koca, erkek bu kadar önemli olmamalı.Valla haklısın. Burada seni linçleyenler olur kesin güvenmiyor musun bilmem ne diye laf yaparlar çok soğuk kanlı davranırlarama ben de çok rahatsız olurdum
Hayır yasak değil ama konudan bağımsız Türkiyede değilim Türkiyeli?(ne demekse) değilim diye söyleyene de sorarlar neden diye?Yasak mı. Ülke olarak bile yurt disi seçenekleri var.
:) Yani kadında klas bir tavır var. Kate Middleton gibi doğal renk saçlar, makyaj hep dozunda, kıyafetleri belli bir çizgide vs. Zaten kocasından önce de işi gücü yerindeymiş. Niye özgüven sorunu yaşasın ki?Başak azcik taktı gibi de ama bebeği bırakmadı setlere gitti sürekli bebeği ile hem adamın gözünün önünde hem de bebek babasız kalmıyor gece gündüz set sonuçta. Giyim stilistligi de yaptığı için avantaj yine de özgüvenli kadın Başak
Hayir konusmayi ogren dedi o yuzden belirtmek ihtiyaci duydum. Yanlis anladinizHayır yasak değil ama konudan bağımsız Türkiyede değilim Türkiyeli?(ne demekse) değilim diye söyleyene de sorarlar neden diye?
Bir de şey fransali almanyali rusyali amerikanli falan da diyor musunuz bize mi özel yoksa :d
:) Yani kadında klas bir tavır var. Kate Middleton gibi doğal renk saçlar, makyaj hep dozunda, kıyafetleri belli bir çizgide vs. Zaten kocasından önce de işi gücü yerindeymiş. Niye özgüven sorunu yaşasın ki?
İşte böyle adamların da ona göre eşleri oluyor demek ki Gama hanımcığım.İşte diyorum özgüvenli ve güzel kadın olduğu için Kıvanç çok saygı duyuyo ve aşıkama Serenay zaten Çağatayin eski sevgilisi Çağatay ve kivanç kankalar her yaz beraber tatil yapiyolar falan cokta karısının takacağı durum yok herkes birbirini yakından tanıyor.
Kıvanç gibi eş yine de birazcık kıskansa haklısın derim hahahha
Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.İşte böyle adamların da ona göre eşleri oluyor demek ki Gama hanımcığım.Dağına göre kış derler bizim burada, o hesap işte. Kıskanıyorum milyon dolarlık dizide oynamayacaksın diyecek kadınlarla evlenmiyorlardır belki de. Aynısı kadın için de geçerli.
İşte böyle adamların da ona göre eşleri oluyor demek ki Gama hanımcığım.Dağına göre kış derler bizim burada, o hesap işte. Kıskanıyorum milyon dolarlık dizide oynamayacaksın diyecek kadınlarla evlenmiyorlardır belki de. Aynısı kadın için de geçerli.
Aynısını bende yazdım. Ama yine de bu kadının yani yurtlardan iyidir. Başka bir ülkede olsak hemen şikayet ederdimSeni varya O bebeği, kocayı kıskanacağım diye orda burda bırakıyorsun. Temel ihtiyaçlarını karşılamıyorsun diye Aile ve sosyal politikalar Bakanlığına şikayet etmek lazım. Gelip şöyle seni ve bebeğin ortamını incelesinler.
Parayla bir rahatlık geliyor diyorsun.Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.
Muazzam tespit.Burda kadınla çalışmasına aslaa aslaa diyenlerin kocası Maldivler'e tatile gidecek, Ege'den villa alacak parayı kazansa ne kıskançlık kalır ne bişiy. Fakirin kıskançlığı da fakir oluyor.
Siz de yazık niye bu kadar küçük görüyorsunuz eşinizi , aldatan erkeklerin hepsi çok mu yakışıklı sanki.Off milletin bekar kızları da bizim kocalarımıza kaldı. Ben benimkinin yüzüne söylüyorum seni ben zor aldım elin kadını ne yapsın
İnsan az mantıklı olacak, sabancının oğlu falan mı bunlar?
Genç ve güzel kadınlar kocalarımizi, sevgililerimizi ne yapsın diyerek ne gömdük yahu ben kocamı o kadar da gömemem yani üzgünüm.
Kocalarının kıllı sırtlarına plajda güneş kremiyle evli yazan tayfa?Evet, karıları tarafından hastalık derecesinde kıskanılan hiçbir adama yanlışlıkla bile dokanmam, az sulanmış yamrı yumru patlıcanlara benziyo hepsi.
Ya ahahahahah iğrenç.Kocalarının kıllı sırtlarına plajda güneş kremiyle evli yazan tayfa?
Hayır anlamıyorum kızın ne suçu var bi de. Valla çalıştığım yerdeki adamların eşleri gelse bi tane patlatırım. Onlarca erkekle yan yana çalışıyorum leş gibi ter kokusu çekiyorum yolda görsem selam vermem işçisinden ofis personeline kadar sonra bi de kocama bakma damgası yiyorum öyle mi? Valla kusmuk şovMuazzam tespit.
Hayır düşüncesene Türkiye de kadınsın, çalışman gerekiyor, işyerindeki mobbing tacizciler bir yandan kıt kanaat geçim bir yandan ay sonunu getirememek kendine fazladan 1 markasız gömlek dahi alamıyor olmak bir yandan birde yamuk kocasını sizden kıskanıp ''çılışını iş çık bınını kıcımdın ızık dır hebebehöböbö'' diye sana bambaşka yerden saldıran salak hemcinslerin bir yandan.
Ağzımı bozmayayım diye çok uğraşıyorum ama simülasyonumuz müsait değil malesef.
Kocanınkini kese kağıdına sar da kimse kapmasın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?