- 29 Mayıs 2021
- 14.489
- 94.378
- 548
- 37
- Konu Sahibi yenianne11
-
Sabaha kadar ağlamalı kiskananlarin ruh sağlığı yerinde değip bence.Benimkine bakabilirler ama ben de guzelim.
Guzel kadinlarin bakacagi adamlarin muhtemelen eşleri de güzeldir, bi tane güzel kadın gordu diye sabahlara kadar ağlamalı kiskanmazlar dolayısıyla.
Çalışana iş çokmuş . Senin yamuk kocan sıcak şirket aracında dötü ısına ısına gidecek ama aynı işyerindeki kadın taş taşısın neden?? çünkü ona iş çok. Kafalara bak yaa.Hayır anlamıyorum kızın ne suçu var bi de. Valla çalıştığım yerdeki adamların eşleri gelse bi tane patlatırım. Onlarca erkekle yan yana çalışıyorum leş gibi ter kokusu çekiyorum yolda görsem selam vermem işçisinden ofis personeline kadar sonra bi de kocama bakma damgası yiyorum öyle mi? Valla kusmuk şov
Valla erkekler laçka oluyor genelde. Çoğu zaman rahatsız oluyorum hal ve hareketlerinden. Kocalar adam gibi durmayı öğrenirse hiçbir şey olmazÇalışana iş çokmuş . Senin yamuk kocan sıcak şirket aracında dötü ısına ısına gidecek ama aynı işyerindeki kadın taş taşısın neden?? çünkü ona iş çok. Kafalara bak yaa.
Sabaha kadar ağlamalı kiskananlarin ruh sağlığı yerinde değip bence.
Kadın güzel olunca yine kiskanabiliyor.
Burada bir üye konu açmıştı,anlık fotoğraf attı, kocası seni beğenmiyorum demiş kadın gayet güzeldi aslında. Ama kocasının o lafına yıkılmış mesela. Her güzel kadın bunun farkında ve o özgüvende olmayabiliyor.
Bu kafayla batıda barınmak mümkün değil. Kesin Ortadoğu Arap coğrafyasıdır. Batıda bu zihniyet hiç bir yerde iş bulamaz, varsa da işinden olur. Kadın varsa ben çalışmam, kadın vermeyin yanıma diyen adam acından ölür.Muazzam tespit.
Hayır düşüncesene Türkiye de kadınsın, çalışman gerekiyor, işyerindeki mobbing tacizciler bir yandan kıt kanaat geçim bir yandan ay sonunu getirememek kendine fazladan 1 markasız gömlek dahi alamıyor olmak bir yandan birde yamuk kocasını sizden kıskanıp ''çılışını iş çık bınını kıcımdın ızık dır hebebehöböbö'' diye sana bambaşka yerden saldıran salak hemcinslerin bir yandan.
Ağzımı bozmayayım diye çok uğraşıyorum ama simülasyonumuz müsait değil malesef.
Kocanınkini kese kağıdına sar da kimse kapmasın!!
Bu nasıl mesaj çocuk sorun değil derken sanki yolda bulduğun çocuktan bahsetmişsin diyeceğim ama yolda bulan bile daha anaç hisseder. 25 günlük Bi annenin düşünmesi gereken bebeğinin sütü uykusu gazı olur. Daha 1 aylık olmayan bebek anneden ayrı kalmaz 2 gün bebekten ayrılıp Bi de emzirmezsen tabi ki sütün kesilir. Kadın programlarına çıkan koca için çocuğunu terk eden anneler de böyle işte onlar için çocuk doğurganlıklarını ispatladığı kocayı elde tutmak için kullandıkları Bi araç.Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
Bu küçük görmek değil, eşimle olan ilişki dinamiğimizi bilmiyorsunuz.Siz de yazık niye bu kadar küçük görüyorsunuz eşinizi , aldatan erkeklerin hepsi çok mu yakışıklı sanki.
Konu sahibi sizi yerden yere vuranlara aldırmayın,kadınların çoğu rahatsız olur böyle bir durumda.Sürekli beraberlik,birlikte vakit geçirme ister istemez aldatmaya davetiye çıkarmak gibi.Umarım olumsuz bir şey yaşamazsınız.Çok da dillendirip kendinizi ezik duruma sokmayın lütfen.
Bu kafayla batıda barınmak mümkün değil. Kesin Ortadoğu Arap coğrafyasıdır. Batıda bu zihniyet hiç bir yerde iş bulamaz, varsa da işinden olur. Kadın varsa ben çalışmam, kadın vermeyin yanıma diyen adam acından ölür.
CV'ye cinsiyeti bırak yaş yazma zorunluluğu bile yok. O işi yapabilecek donanımın kapasiten var mı yok mu buna bakarlar.
Karım izin vermiyor o yüzden kadınlarla çalışamam deme ezikliğine sebep olan da bir kadın malesef. Kadın patrona kadın müdüre gık çıkmaz, ben onunla çalışmam denmez, nedense maaşlı çalışanın ekmeğiyle oynanır.
Orası belli olmaz adamın zengin olmasına ya da çok yakışıklı olmasına gerek yok. Burda bile görüyoruz beş parasız evli adamla birlikte olanları. Aynı şekilde kadının güzel falan olmasına da gerek yok ne güzel kadınlar ne kadınlarla aldatılıyor. Bu konudaki kız için söylemiyorum kesinlikle ama öylesi de çok var genç güzel ama salak dünyada başka erkek yok gibi evli abuk subuk tiplerle birlikte. Ama şuna katılıyorum kontrol ederek sürekli peşinde olarak ne engellenebilir ne de bu şekilde yaşanır. Hayata Bi kere geliyoruz onu da kocam ya aldatırsa diye tırın tırın peşinde gezmek için harcamak çok saçma. Gelirse başına boşanırsın hiç birşey gizli kalmaz muhakkak öğrenirsin Bi gün.Bu küçük görmek değil, eşimle olan ilişki dinamiğimizi bilmiyorsunuz.
Bir erkek aldatacaksa bunu kontrol ederek engelleyemezsiniz. Bugün kızla aynı arabada gitmez, markette kasa sırasında tanışır. Bir insanın içinde yoksa kadın ordusunun içine sokun yine sapasağlam gelir, içinde varsa odaya kapatın gerekirse mesaj atar yine aldatır.
Sürekli eşim beni aldatacak mı korkusuyla yaşayamam zira böyle bir korkum da yok.
Ayrıca genç, bekar ve güzel bir kız olsam evli, çocuklu adamı ne yapayım? Bu adamlar karun kadar zengin de değiller üstelik.
Orada kız ekmek parasının peşinde, adamın karısı kıskanıyor diye çalışmasın mı?
Esim yillardir bir arabada genc ve guzel kizlarla dolasir. Bazen sehir dışına gidiyorlar arabayla 3 4 saat yol sürüyor. Hic napiyorlar diye dusunmedim.Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Sonuç olarak eşlerimize güveniyoruz. Güvenmesek eski eşimiz olurdu, en azından benim için.Orası belli olmaz adamın zengin olmasına ya da çok yakışıklı olmasına gerek yok. Burda bile görüyoruz beş parasız evli adamla birlikte olanları. Aynı şekilde kadının güzel falan olmasına da gerek yok ne güzel kadınlar ne kadınlarla aldatılıyor. Bu konudaki kız için söylemiyorum kesinlikle ama öylesi de çok var genç güzel ama salak dünyada başka erkek yok gibi evli abuk subuk tiplerle birlikte. Ama şuna katılıyorum kontrol ederek sürekli peşinde olarak ne engellenebilir ne de bu şekilde yaşanır. Hayata Bi kere geliyoruz onu da kocam ya aldatırsa diye tırın tırın peşinde gezmek için harcamak çok saçma. Gelirse başına boşanırsın hiç birşey gizli kalmaz muhakkak öğrenirsin Bi gün.
ay yoksa bedevi çölünde mi yaşıyor bu kafayla orda yaşıyorsa çok bahtiyar oluciim zira böyleleri ortalıkta dolanmamalı..Batıda değildir. Başka bir konuda bulunduğu ülkede evlenince kadınlara başını örtmenin zorunlu olduğunu yazmıştı ama hangi ülke bilmiyorum.
Orası belli olmaz adamın zengin olmasına ya da çok yakışıklı olmasına gerek yok. Burda bile görüyoruz beş parasız evli adamla birlikte olanları. Aynı şekilde kadının güzel falan olmasına da gerek yok ne güzel kadınlar ne kadınlarla aldatılıyor. Bu konudaki kız için söylemiyorum kesinlikle ama öylesi de çok var genç güzel ama salak dünyada başka erkek yok gibi evli abuk subuk tiplerle birlikte. Ama şuna katılıyorum kontrol ederek sürekli peşinde olarak ne engellenebilir ne de bu şekilde yaşanır. Hayata Bi kere geliyoruz onu da kocam ya aldatırsa diye tırın tırın peşinde gezmek için harcamak çok saçma. Gelirse başına boşanırsın hiç birşey gizli kalmaz muhakkak öğrenirsin Bi gün.
Evet arkadaş şey demiş genç güzel kadın evli adama bakmaz da bakanı da var diyorum yoksa konudaki kızın Bir şey yaptığı yok konu sahibi durup dururken sadece güzel diye tribe girmiş. Halbuki kızın güzel olmasına bile gerek yok çirkin biriyle de gayet aldatabilir aldatacağı varsa bu tamamen karakter meselesi. Ya da birlikte çalışmalarına gerek yok adamın aldatacağı varsa her yerden bulur. Bazıları yüzük meselesine çok takılıyor mesela yüzük değil de kelepçe taksan gidecek olan gider gidene Bi bay bay tamam.Burda aldatmalik bir olay yok ki. Konu sahibi, kadin sadece güzelmiş diye ağlayıp duruyor.
Aldatma olayı bambaşka yoksa ne güzeller aldatılıyor kimlerle.
Beni de aldatan sevgililerim oldu gecmişte ama bu benim güzelliğimle karakterimle alakalı değildi. Bazıları aç gozludur en güzel kadını da versen gözü yine birinde kalır.
Diger ilişkilerimde de suan evliligimde de aldatılırım korkusu hiç oluşmadı. Kimsenin peşinde ağlayamam aldatırsa diye, O nun başkasına bakma ihtimali varsa bana da bakanlar var kendi düşünsün. Aradaki fark bu.
Ben onu kendi eşim için söylüyorum, sürekli aslanım yiğidim diyememEvet arkadaş şey demiş genç güzel kadın evli adama bakmaz da bakanı da var diyorum yoksa konudaki kızın Bir şey yaptığı yok konu sahibi durup dururken sadece güzel diye tribe girmiş. Halbuki kızın güzel olmasına bile gerek yok çirkin biriyle de gayet aldatabilir aldatacağı varsa bu tamamen karakter meselesi. Ya da birlikte çalışmalarına gerek yok adamın aldatacağı varsa her yerden bulur. Bazıları yüzük meselesine çok takılıyor mesela yüzük değil de kelepçe taksan gidecek olan gider gidene Bi bay bay tamam.
Evet arkadaş şey demiş genç güzel kadın evli adama bakmaz da bakanı da var diyorum yoksa konudaki kızın Bir şey yaptığı yok konu sahibi durup dururken sadece güzel diye tribe girmiş. Halbuki kızın güzel olmasına bile gerek yok çirkin biriyle de gayet aldatabilir aldatacağı varsa bu tamamen karakter meselesi. Ya da birlikte çalışmalarına gerek yok adamın aldatacağı varsa her yerden bulur. Bazıları yüzük meselesine çok takılıyor mesela yüzük değil de kelepçe taksan gidecek olan gider gidene Bi bay bay tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?