Bu kızın amacı ne?

Kiskandirmak istemiyordur da belki de akrabaligin verdigi samimiyetten yakin davraniyordur siz yanliş anlamişsinizdir.

Dediginiz gibi kiskandirmaya çaliştigini farzedelim sizin yerinizde olsam kiskansam bile bunu belli etmezdim .

Valla ben erkek kuzenlerime el kol şakası asla yapmam ailemden böyle gördüm gerekte yok ama bu kız ısrarla bi dokunma çabasında.He bir de bugün nişanlımın kardeşi ağzından kaçırdı “abla sen gelince x abla bir değişik tavırlara giriyo” diye oradan da kıllandım

Kızla aramda 2 yaş var benden büyük ve tavrımı kendisine asla belli etmiyorum bire bir çekişmemiz olmadı
Akıl yaşı küçük demekki kuzum cahilce eğlence yaratıyor kendine. Nişanlındada gözü yoktur sadece fark ediyodur senin bozulduğunu eğleniyor kendi kendine. Akıllı ol hiç umursama görmezden gel nişanlınla iyi ol o çıldırsın Ayrıca sorunlarını kv ye anlatma bu iyi sonuçlar çıkarmaz

ne gibi mesela yani konuda yazdıklarınızın dışında bir şey var mı

Biz sevgiliyken bu kızla tanıştırmıştı nişanlım beni buraya gelmişti yine x abicim özellikle cim kısmını uzatarak söylemeler halbuki aralarında 1 yaş var nişanlımla.Arabanın önüne oturmuştu bir kere beni kapıya almaya geldiklerinde nişanlım uyardı sen arkaya geç diye uyarmasa hala oturacaktı.Çeşitli el kol şakaları sürekli bi dokunma çabası salak salak gülüşmeler.Nişanlım benden 10 cm falan uzun insanların içinde “ay sizin boyunuz uyuşmuyo evlenmeseniz mi acaba” dedi geçen vs vs bunun gibi

Kiz erkek farketmez el kol şakasini ben hic sevmem ve bizim ailede yapilmaz , kural yok aslinda kimse kimseye yapmaz bizde görmedikleri icin ögrenmede olmuyor . Nişanlinizin ailesinde el kol şakasi yapiliyor mu alışıklar mi buna digerleri de öyle mi ?

Kuzen sizin kiskandiginizi anladigindan giciklik yapiyor olabilir görmezden gelmeyi deneyin bence. Siz tepki verdikce devami artarak gelir cunki.

Hayır nişanlımın ailesi kesinlikle saçma sapan el kol şakaları yapan gereksiz insanlar değiller alışkın da değiller

Sen evlenecegin adami santimine kadar ölç öyle evlen madem bizim ölcümüz uymamiş sen kendi ölcünü uydur bari diye alaya alsaydin canim gülseydin ciddiye alarak prim veriyorsun birak kendi sinirden çatlasin seni çatlatmak istiyorsa

7 yıllık evli halimle kayınvalidemin evinde sabahtan akşama kadar kaldığım sayılıdır.
nişanlımın uykusu geldi diye eve geçtim yazmışsınız, pardon da geçmeyip ne yapacaktınız?
ananız babanız bir şey demiyor mu gecelere kadar orada kalmanıza?
siz niye nişanlınız ailesiyle böylesine iç içesiniz? kuzeni geldi siye evlerine gidiyorsunuz falan... hani dedesi, anneannesi babaannesi deseniz, büyüğünüz tamam derim. kuzen ne be?

teyze kızı bir kaç gün gelmiş, onda da diplerinde durarak diye kıskançlığınızı nasıl belli ettiyseniz kayınvalideden bile laf yemişsiniz.
yerinizde olsam bu utanç bana bir ömür yeterdi.

ama çogzel. aynen bu kafayla devam.
o vıcık vıcık ilişkilerden nasıl mutluluk çıkaracaksınız çok merak ediyorum.

hay ağzına sağlık.

O kizin amaci sizi birbirinize dusurmek seni kiskandirma da kv denin de hosuna gitmis anlasilan sizinle ugrasmasi bence sen bu aileyle daha cok konu acarsin evlenince. Bide senin kuzenin dugunu dururken nisanlinin akrabasinin nisanina gitmek senin icin oncelikse cok kaybedersin biri biyere gelecekse nisanlinizin sizin dugune gelmesi gerekiyor siz niye duunu birakip nisana gidiyorsunuz bu kadar koca tarafina merak sarmayin onceliginiz onlar olmasin ilerde sizi adam yerine koymazlar

Canım o kıza inat, nişanlınla o kadar iyi ol ki, çatlasın. Düğüne beraber gidin, gayet yakın olun, dans edin. Sakin olun.
Gidecek nasılsa zaten siz evlendikten sonra güzelce tersler evine almazsın olur biter

Kiz senin ondan pek hoslanmadigini anlamis ve bilincli olarak yapiyor ayrica emin ol kvne filan masumu oynuyordur teyze ben ne yapiyorum ki gibisinden seni fesat gosteriyor. Ayrica ben de kendi kuzenimin dugunu varken esimin kuzeninin nisanina gitmezdim hem biri nisan biri dugun. Iki dugun de ayni gune denk gelse ikisine de ugramaya calisirdim yoksa da tabiki kendi kuzenim.

sizde aşırı kendine güvensizlik ve kıskançlık sezdim kusura bakmayın da bunaltırsınız çevrenizdekileri bu şekilde

Kız belli ki sımarık hareketler sergiliyor ama bunun dısında aileden Bi akraba. Görümcenizi kıskanır mısınız? Asla bu kızı da öle görün, ne farkeder. Siz kızı antipatik buldukca bazı seyleri bilerek yapıyor. Etki tepki durumu . Cahilliğine verin, kendinizi de bu denli üzmeyin.

Konuda genel olarak haklısınız ama sizin de bence iki hatanız var.

1- Düğün her zaman daha önemlidir, sizin kuzeniniz mi daha önce gelir, nişanlınızın akrabasımı? Çok hayal kuruyosa o sizinle gelseydi.

2-Kayınvalidenize kavgalı olduğunuzu söylemeniz. Aile bireylerine hiçbir zaman kavgalıyız dememelisiniz.

Vallah bana bunlar dert drgil kuruntu yapiyorsun gibi geldi evlenince kuzen falan bile akkiniza gelmez

ben anlamadım sen kıza gıcık oluyorsun ve her hareketı batıyor sanki.

NişanlınıZın tarafı akraba evliliğinin normal kabul edildiği bir aile mi? Evli hala dayı çocukları falan var mı sülalede?

kız senın zayıf noktanı bulmuş oraya çalışıyor
gerçi her kadının zayıf noktasıdır o neyse ,

kv kavgalı oldugunu bellı etme , ama sonuna kadar haklısın

Hatalısınız bence.

1- Kuzeni geliyor diye neden kayınvalideye gidiyorsunuz? İlla görüşeceksiniz dışarda bir yerde buluşabilirsiniz.

2- Tartışmanızı neden insanların farkedebileceği şekilde yapıyorsunuz?

3- Kayınvalideniz sizi ne hakla azarlıyor diyeceğim ama tartıştığınızı kadına söyleyen de sizsiniz. Neden insanları nişanlınızla özel ilişkinize dahil ediyorsunuz?

4- Kuzenimin düğünü varken asla nişanlımın akrabasının nişanına gitmezdim. Herkes kendi akrabasının etkinliğine gitsin.

5- Sanırım kuzeni biraz kıskanmışsınız ve daha kötüsü bunu kayınvalideniz bile anlamış. Yine de size böyle bir cümle nasıl kurabiliyor?

6- Nişanlınız önceliklerini bilmiyor. Siz de süreci yönetememişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…