- Konu Sahibi asabihatun
-
nasıl yapıyor onu mesela ? bence fesatlık bu ailede sizin huyunuzu anlamış detay verin kız ne yapıyor birde akraba olduklarını hatırlayın derim ben şahsen teyzemin oğlunu doğduğumdan beri tanıyorum nişanlısı eşi, yüzünden arama mesafemi koymalıyım yani nasıl bişey bu ya ?Az önce kıskanmadığımı yazmıştım sorun kızın beni nişanlımla kıskandırmak istemesi anlatabildim mi?
Ay geceye kadar kaldığımı kim söyledi ya kurup kurup cevap yazıyosunuz kim nişanlıyken kayınvalidesine gitse de hemen ay ne vıcık ilişkiler yazsak diye köşede pusuyomusunuz anlamadım.Uykusu geldi dediğim saat 9 ve benim oraya gittiğim saat 7 buçuk.Şimdi hesaplayabilirsiniz sabahtan akşama mı geceden sabaha mı.Anam babam da var şükür gecelerr kadar kalmadığım için sıkıntı yok7 yıllık evli halimle kayınvalidemin evinde sabahtan akşama kadar kaldığım sayılıdır.
nişanlımın uykusu geldi diye eve geçtim yazmışsınız, pardon da geçmeyip ne yapacaktınız?
ananız babanız bir şey demiyor mu gecelere kadar orada kalmanıza?
siz niye nişanlınız ailesiyle böylesine iç içesiniz? kuzeni geldi siye evlerine gidiyorsunuz falan... hani dedesi, anneannesi babaannesi deseniz, büyüğünüz tamam derim. kuzen ne be?
teyze kızı bir kaç gün gelmiş, onda da diplerinde durarak diye kıskançlığınızı nasıl belli ettiyseniz kayınvalideden bile laf yemişsiniz.
yerinizde olsam bu utanç bana bir ömür yeterdi.
ama çogzel. aynen bu kafayla devam.
o vıcık vıcık ilişkilerden nasıl mutluluk çıkaracaksınız çok merak ediyorum.
Yukarıdaki mesajlarda biri daha sordu ve orada açıkca yazdım hepsini.Bakın kendiniz demişsiniz doğduğumdan beri tanıyorum diye benim anlattığım kişiyle nişanlım 5 senede bir anca görüşür.nasıl yapıyor onu mesela ? bence fesatlık bu ailede sizin huyunuzu anlamış detay verin kız ne yapıyor birde akraba olduklarını hatırlayın derim ben şahsen teyzemin oğlunu doğduğumdan beri tanıyorum nişanlısı eşi, yüzünden arama mesafemi koymalıyım yani nasıl bişey bu ya ?
Kavgamız bu cümlesi yüzündendi zaten.Telefondaki bir konuşmayı nasıl herkes duymuşki böyle bir çıkışa ihtiyaç duymuş nişanlınız? Ben kızı kafaya takmaktansa bu üsluba takılırdım.
VarNişanlınıZın tarafı akraba evliliğinin normal kabul edildiği bir aile mi? Evli hala dayı çocukları falan var mı sülalede?
Belli oluyor. Hem sizin baştan sergilediğiniz önyargıdan, hem de kuzenin nişanlınızı sahiplenme çabasından
Başkasının yanında olunca değişen tiplerden o zaman nişanlınız. Normalde hesap sorarsınız sormazsınız sizin ilişki dinamiğinize kalmış bir şey ama böyle başkasının yanında değişen birinden soğurdum ben.Kavgamız bu cümlesi yüzündendi zaten.
Yukarıdaki mesajlarda biri daha sordu ve orada açıkca yazdım hepsini.Bakın kendiniz demişsiniz doğduğumdan beri tanıyorum diye benim anlattığım kişiyle nişanlım 5 senede bir anca görüşür.
Kızın sevgilisi var ben asla kıskanmıyorum tekrar söylüyorum çünkü benim kıskandığımı yazmışlar.Bana sadece kuzen ilişkisi cıvık geliyo ve beni nişanlımla kıskandırmaya çalışıyo benim tepkim neden böyle hareketler yaptığı.Belli oluyor. Hem sizin baştan sergilediğiniz önyargıdan, hem de kuzenin nişanlınızı sahiplenme çabasından
Hehe o kadar alımlı ki güzelliği dillere destan benimde kıskanasım tuttu.Ya sabır ya selametyazdıklarınızdan ben bişey anlamdım kız sizi görmezden gelmiş bu mu yani nişanlınıza gülümsemiş ki bu çok normal kuzenler 5 yılda bir görüşmeleri kuzen olduları gerçeğini değiştirmiyor bence kız güzel ve alımlı ilk günden beride sizin tersliğinizi sezmiş bulaşmak istemiyor ama sizden korkupta kuzeninden vazgeçecek değil şahsen sizin gibi biri denk gelse kuzenlerime ben o kızdan daha beterini yaparım siz tedavi olmayı deneyin şimdi, kuzen ilerde iş arkadaşları dişi sinek vs..
Hehe o kadar alımlı ki güzelliği dillere destan benimde kıskanasım tuttu.Ya sabır ya selamet
Eşim olacak insanın öyle hareketleri yok ben karşı taraftan bahsediyorum ama üstüne basa basa diretiyosunuzGayet net kıskandığınız kızın sevgilisi var diyorsunuz birde vıcık ya da cıvık insanların akrabalarına müdahale edemezsiniz eşiniz olacak o insan köleniz değil gerçi bu kafayla çok uzun sürmez ya neyse
Adımı burada kıskanca çıkardılar bakarmısınız.Allah aşkına ben kızın bu hareketleri neden sergilediğine takılıyorum altında sebep arıyorum siz kıskanmışsınız diyosunuzKabul etmiyorsunuz ama içten içe kıskanmışsınız kızı. Ben kızmadım ama size. Böyle ego savaşına giren gereksizler oluyor bazen. Benimde görümcem öyleydi. Abisinin yanındaki varlığımı hala kabullenemedi. Ben rahatsızlığımı belli etme hatasına düşmüştüm bir zamanlar. Zaaflarınızı belli ederseniz hep oradan vururlar sizi. Adınız kıskanca çıktığıyla kalır söyleyeyim. Hırslansanız bile belli etmeyin.
nişanlın seni postalamak için uykum geldi demiş benceAy geceye kadar kaldığımı kim söyledi ya kurup kurup cevap yazıyosunuz kim nişanlıyken kayınvalidesine gitse de hemen ay ne vıcık ilişkiler yazsak diye köşede pusuyomusunuz anlamadım.Uykusu geldi dediğim saat 9 ve benim oraya gittiğim saat 7 buçuk.Şimdi hesaplayabilirsiniz sabahtan akşama mı geceden sabaha mı.Anam babam da var şükür gecelerr kadar kalmadığım için sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?