Bu kızın amacı ne?

Kıskanmıyorum demişsin de kız gayet de amacına ulaşmış ki buraya konu açıyorsun.Ayrıca kendi kuzeninin düğünü yerine nişanlının dıdısının nişanına gitmek nedir?Büyük ayıp gerçekten.Her zaman kendi ailen önce gelmeli.Yoksa evlendikten sonra eşim benim aileme değer vermiyor temalı başlıklar açmak zorunda kalırsın.

haksızsın. hem de çooook. uzun uzun yazmaya üşendim ama şu anlattıklarında tek bi sıkıntı göremedim. nişanlın mı çocuğun mu bu adam senin?

tek bi sıkıntı göremedim derken karşı tarafta göremedim. sıkıntı sende.

Az önce kıskanmadığımı yazmıştım sorun kızın beni nişanlımla kıskandırmak istemesi anlatabildim mi?
nasıl yapıyor onu mesela ? bence fesatlık bu ailede sizin huyunuzu anlamış detay verin kız ne yapıyor birde akraba olduklarını hatırlayın derim ben şahsen teyzemin oğlunu doğduğumdan beri tanıyorum nişanlısı eşi, yüzünden arama mesafemi koymalıyım yani nasıl bişey bu ya ?

Ay geceye kadar kaldığımı kim söyledi ya kurup kurup cevap yazıyosunuz kim nişanlıyken kayınvalidesine gitse de hemen ay ne vıcık ilişkiler yazsak diye köşede pusuyomusunuz anlamadım.Uykusu geldi dediğim saat 9 ve benim oraya gittiğim saat 7 buçuk.Şimdi hesaplayabilirsiniz sabahtan akşama mı geceden sabaha mı.Anam babam da var şükür gecelerr kadar kalmadığım için sıkıntı yok

Yukarıdaki mesajlarda biri daha sordu ve orada açıkca yazdım hepsini.Bakın kendiniz demişsiniz doğduğumdan beri tanıyorum diye benim anlattığım kişiyle nişanlım 5 senede bir anca görüşür.

Yukarıdaki mesajlarda biri daha sordu ve orada açıkca yazdım hepsini.Bakın kendiniz demişsiniz doğduğumdan beri tanıyorum diye benim anlattığım kişiyle nişanlım 5 senede bir anca görüşür.

yazdıklarınızdan ben bişey anlamdım kız sizi görmezden gelmiş bu mu yani nişanlınıza gülümsemiş ki bu çok normal kuzenler 5 yılda bir görüşmeleri kuzen olduları gerçeğini değiştirmiyor bence kız güzel ve alımlı ilk günden beride sizin tersliğinizi sezmiş bulaşmak istemiyor ama sizden korkupta kuzeninden vazgeçecek değil şahsen sizin gibi biri denk gelse kuzenlerime ben o kızdan daha beterini yaparım siz tedavi olmayı deneyin şimdi, kuzen ilerde iş arkadaşları dişi sinek vs..

Belli oluyor. Hem sizin baştan sergilediğiniz önyargıdan, hem de kuzenin nişanlınızı sahiplenme çabasından
Kızın sevgilisi var ben asla kıskanmıyorum tekrar söylüyorum çünkü benim kıskandığımı yazmışlar.Bana sadece kuzen ilişkisi cıvık geliyo ve beni nişanlımla kıskandırmaya çalışıyo benim tepkim neden böyle hareketler yaptığı.

Sende o kız gibi o nasil abicim diyo sende onun yaninda balim bocegim olcaksin gebersin kiskancliktan gerizekali. Nisanlin hala yola gelmiyosa birakcaksin ne demek bana hesap sordun tabiki sorcaksin pasamizin havasimi sönmüş erkeklik gururuna mi dokunmus?

Hehe o kadar alımlı ki güzelliği dillere destan benimde kıskanasım tuttu.Ya sabır ya selamet

Hehe o kadar alımlı ki güzelliği dillere destan benimde kıskanasım tuttu.Ya sabır ya selamet

Gayet net kıskandığınız kızın sevgilisi var diyorsunuz birde vıcık ya da cıvık insanların akrabalarına müdahale edemezsiniz eşiniz olacak o insan köleniz değil gerçi bu kafayla çok uzun sürmez ya neyse

Kabul etmiyorsunuz ama içten içe kıskanmışsınız kızı. Ben kızmadım ama size. Böyle ego savaşına giren gereksizler oluyor bazen. Benimde görümcem öyleydi. Abisinin yanındaki varlığımı hala kabullenemedi. Ben rahatsızlığımı belli etme hatasına düşmüştüm bir zamanlar. Zaaflarınızı belli ederseniz hep oradan vururlar sizi. Adınız kıskanca çıktığıyla kalır söyleyeyim. Hırslansanız bile belli etmeyin.

Eşim olacak insanın öyle hareketleri yok ben karşı taraftan bahsediyorum ama üstüne basa basa diretiyosunuz

Adımı burada kıskanca çıkardılar bakarmısınız.Allah aşkına ben kızın bu hareketleri neden sergilediğine takılıyorum altında sebep arıyorum siz kıskanmışsınız diyosunuz

nişanlın seni postalamak için uykum geldi demiş bence İnsanın 9 da uyuması için ya hasta ya da bebek olması lazım çünkü :) Zaten uyumamış misafirliğe gitmiş gayet normal saatler misafirlik için. Ha bi de ekleyeyim bu kafayla baya sıkıntı yaşarsın sen, çünkü nişanlın değil çocuğun gibi davranıyosun. akrabasında oturmak için de senden izin alacak değil, ha şimdi alıyodur da, sen bi de onu evlenince gör, bu sıkboğaz etmelerin acısını senden nasıl çıkartacak Allah bilir artık gece eve mi gelmez, senden uzak neresi varsa takılır muhtemelen, ben olsam bu kadar dırdıra ben öyle yapardım çünkü, ya da en mantıklısı hiç evlenmezdim beni kuzenimden bile kıskanan sağlıksız biriyle.. Bu kafaları değiştirmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…