- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Hem de ne ayıp. Bi şey olsaydı bu saate kadar haberi gelirdi diye içimi rahatlatıyorum. Uyuyodur sanırım şu an umarım yani. Kemiklerini kırıcam onun kemikleriniUyuyordur korkma telefonu da belki sessize almıştır ama yaptığı çok ayıp
Yok görüldü olmadılar hala muhtemelen kilit ekranından okuyor mesajları bildirimler orda görünüyor çünküWhatsapp mesajları hala görüldü olmadı mı insan bu kadar saat telefonuna bakmaz mi saatte bir hayli oldu
Yok görüldü olmadılar hala muhtemelen kilit ekranından okuyor mesajları bildirimler orda görünüyor çünkügelse artık keşke ya
Kemiklerini kırmayı düşünüyorum ciddi anlamda elimden çekiceği varBu saatten sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettim.yani bisi olmamış gibi çıkıp gelirse erkek arkadaşınız yaptığı pek normal degilde
Yok son görülmesi kapalıWhatsappa ne zaman girdiği görülmüyor mu?
Bi tarafım uyuyodur diyo bi tarafım ya bi şey olduysa da ondan gelmiyosa diyo. Eğer cidden başına bi şey gelmemişse ki inşallah gelmemiştir onun başına bi şeyleri ben getircemBu hikayenin sonunu çok merak ediyorum
Bi tarafım uyuyodur diyo bi tarafım ya bi şey olduysa da ondan gelmiyosa diyo. Eğer cidden başına bi şey gelmemişse ki inşallah gelmemiştir onun başına bi şeyleri ben getircem
Tartışma çok büyük değil de biraz trip atmayı uzattım geldi sırnaştı ama trip atmaya devam ettim o da gittiBence gelmemiştır tartısmanın boyutunu bilmiyorum ama... sizi üzmek için yapıyor olabilir
Hayır o insan tavsiye verme derdinde değildi bilmiyorum gördünüz mü yorumunu ama yok aynı evde yaşıyolar ağlıyolar aynı evde yaşamak mıçmıçlık değil de benimki mi mıçmıçlık diye beni eleştirip kendini yüceltmeye gelmiş resmenKimse size arkadaşlarıyla mıçmıç olun demiyor. Ama bence bu tip acil durumlar için muhakkak bir arkadaşının numarası olmalı. Konuşmak, iletişim kurmak zorunda değilsiniz ki. Böyle acil durumlar için yanınızda bulunsun, ne var bunda?
Ben de sivri dilli bir insanım ama konu açınca insanların yorumlarını dinliyorum, onlar da bize yardımcı olmak için yorum yapıyorlar sonuçta. Siz yukarıda maşallah ne densizliği bırakmışsınız ne şizofrenliği. Erkek arkadaşınızla da böyle atarlı konuşuyorsanız bunları yaşamanız normal.
Ayrıca erkek arkadaşınız da resmen ergen. İnsan öyle tartışınca evi terk edip gitmez. Sürekli bu adamın evine bekçilik mi yapacaksınız? Belli ki olgunluktan uzak biri. İnsan en azından bi mesajla falan haber verir napıyor, nediyor.
Sizin yerinizde olsam bu ilişkiyi sorgularım. Bu kadar basit bir olayda çekip gidip bir de üstüne sizi umursamıyorsa ilişkiyi de yeterince önemsemiyor demektir.
Şu an endişeli değilim çünkü artık. Bir şey olsaydı haber gelirdi kesin sizin de dediğiniz gibi bi tarafında pireler uçuşa uçuşa uyuyo. Akşama doğru eve gelir diye umuyorumBen sana diyim mi deniz, muhtemelen bi tarafında sinekler uçuşuyor. Siz gayet relax bir çiftsiniz zaten, bence arkadaşına gitti kafayı dağıttılar ve orda uyudu. Sende kendini kastığınla kalıyorsun.
Ki gerçekten telaş içerisinde olduğunu da hissedemiyorum ben burdan.
Görüşmekten kastım hani numarası olması. Yaşadığın adamın çevresiyle o samimiyete ulaşmış olmalısın bence yani adamla birlikte yaşıyosun hiç mi arkadaşları gelip gitmiyor eve. Onlar gelince odaya mı kapanıyor?
Arkadaşlarından birinin numarası olsa onu arar haber almaya çalışırdı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?