Bu şartlarda yurtdışı mantıklı mı?

Araştırayım, araştırdıkça elime bir şey geçmiyor gibi geliyor artık. Yok mu koca kk’da yurt dışında yaşayıp da beni evlatlık alacak biri

Benim babamda sen gibiydi migrenimsi. “Sonunu düşünen kahraman olamaz” mantığında. Dil bilmez, iz bilmez. Köylümüzü bulmuş. Almanya’da fuara katıldı. Orda gördüğü makinayı Türkiye’ye getirdi. Sonra hep yüzünün bir tarafı Avrupa’ya çevrili oldu. Sektördeki yenilikleri takip etti.
Sende Türk kadını için çok güzel bir rol modelsin İnşAllah benim kızlarımda senin gibi eğitimli, gözü kara olur.

Araştırayım, araştırdıkça elime bir şey geçmiyor gibi geliyor artık. Yok mu koca kk’da yurt dışında yaşayıp da beni evlatlık alacak biri
Canım benim sıkışmışlık hissini gerçekten anlıyorum ama bu işler maalesef ha deyince olmuyor. Tek başına olsan dil okuluna kayıt ol, Amerika'ya git derdim ama senin durumunun daha spesifik. Sürekli düşündüğün için böyle hissediyorsun birazda. Harekete geçsen bu kadar umutsuz olmayacaksın muhtemelen.

Bende İngiltere'ye yerleşeceğim. Evraklarımı tamamlamaya çalışıyorum. Daha önce orada yaşadığım halde zaman alıyor maalesef..

Merhaba bizde aynı durumdayız nerdeyse.
Size Hollanda Ankara anlaşmasını incelemenizi öneririm. Devlet memurlarının 1 yıl ücretsiz izin hakkı var diye biliyrm belirli yılı doldurunca o hakla gidin Hollandada Ankara anlaşması ile iş acarsnz tamamdır. 1 yılda anlarsnz yerleşip yerlesmycgnizi.
Almanya'da geçen hafta bir yasa çıktı turist vizesi ile gidip iş bulursan kalablyrsn onun da ayrıntılarını inceleyn ama Almanya biz düşünmedik hiç ırkçılık çok fazla diye.
Bu saatten sonra para için değil evlatlarmizin geleceği için, rahat bir ortamda büyüsunler diye düşünüyoruz. Umarım yolunuz açık olur bol şans

Merhaba denklik mi.almaya calsyrsnz?

çok teşekkür ederim
ama bende ticari zeka yok maalesef, keşke olsaydı...

Eşim native İngilizce de bir dil öğrenmek 2 yıl aldığını ilk sizden duydum. Bir de siz İngiltere'de böyle söylynce şaşırdım.
Aslında çocuk varken gözü kara olmalı kendmze kalmak kolay
30 sonrası fizik işler neden zor olsun 60 demems lütfen bana ayrıntı yazın merak ettim düşüncenizi.

Çalışma izni de süreli oluyor evrakta yazar aslında. 5 yıl çalışma izni ile kalmissaniz oturum için basvurblrsnz.
Biz de ailece gitme surecndyz nasip olursa ondan ilgimi cekti

Çalışma izni de süreli oluyor evrakta yazar aslında. 5 yıl çalışma izni ile kalmissaniz oturum için basvurblrsnz.
Biz de ailece gitme surecndyz nasip olursa ondan ilgimi cekti
Ben AB vatandaşıyım, o nedenle çalışma iznim süresiz bildiğim kadarı ile ( emin değilim) Brexitten önce orada yaşadığımı gösteren evraklarla online başvuru yapmam yeterliymis, geçici oturum alabiliyormusum. Normalde 2021 yılı ortasında başvurular bitti ama ben Pandemi ve oglumun rahatsızlıgı nedeni ile geciktiğimizi mazeret olarak göstereceğim. Is kontratimi, Maaş bordrolarını, kira kontratımı, cv mi göndereceğim, ek olarak Doktor raporlarını vs ekleyeceğim... Mazeretim kabul görürse birkaç gün içinde olumlu dönüş oluyormuş.

Sizin surecnz farklı AB vatandaşı iseniz. ayrıldıktan sonra süreçte umarım olumlu sonuçlanr sizin için

Yorumun google translate mi? Anlasilacagimi bilsem sayfa sayfa yazarim da...

Eviniz ve arabanız varmış, öyle demişsiniz. Dolayısıyla ülkede en başta asgari yaşam koşullarını sağlıyorsunuz. Bunların üstüne meslekleriniz ve gelirleriniz de varmış. Geçim sıkıntısı yaşıyorsunuz ekstra işler düşünebilirsiniz, kendinizi geliştirmeyi vb. Yerinizde olsam gitmezdim.

Hayırlı olsun canım. Haber et dönüş olunca. Gönlüne göre olsun. ☺

Hangi şehir ,neden böyle?
Çok üzücü.
Biz bir iki saat bekleyince kafayı yiyoruz.
Normalde başımıza geleceği bildiğimiz için hiç gitmeyiz acile.Ama ev doktorumuz yönlendirmişti acil gidin diye.Bir yerin kopmadıysa,konuşabiliyorsan bekletiyorlar.Doktora sorduk kalp krizi geldi 2-3 tane dedi.6 saatin sonunda bir odaya aldılar test kan testi yaptılar.Onun sonucunu bekledik 6 saat kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…