bu sefee benim bebegime oje surdu

Evet kadın manyak akılbali değil anlatmak istediğim bu aklı başında insanlar kimsenin çocuğuna oje sürmez.Eltinin aklı yoksa kv izin vermeseydi ,eltiye gösterilen tepki bebeğin emanet edildiği kv ye de gösterilmeli madem.Emanete hıyanetlik eden kv :))

Eger olay dogru ise kadin sana gicikligina yapmis. Ayrica ne kadar yuzsuz biri ki kovunca da gitmemis. Peki sonrasinda neler oldu bir sey yok gibi oturup takildi mi? Bu itismeye kv ne dedi? Eslere duyuldu mu? Boyle kapanmadi sanirim.

Eltiniz şu meşhur çamaşır suyu markasinin reklamı gibi çantasında oje ve asetonmu taşıyor yoksa evde varmiydi?
Cok ilginç..nedir bu inatla oje sürme meraki acaba?
Çocukluğuna inmek lazim.)
Neyse iyi yapmışsınız.Benim karşı oldugum birseyi bile bile benim bebegimede yapsalar bende deliririm..

Az bile vermis. Inadina yapmadiysa bende newsletter degilim
Ya da deli olduğu için de yapmış olabilir Buda büyük bir ihtimal :)Sokmasın evine hanımefendi madem elti dengesiz görüşmesin.Bu benim en sevdiğim şıktır mesela, muhattap olmak yerine muhattaplığı kesmek hem de jilet gibi..Her deli ile deli olursak bu işin içinden çıkamayız.Sürekli münakaşa halinde olmamız gerekir.

Bir de elti kayınvalideye geliyor, çocuk tek. Bu kadın yanında oje ve asiton mu tasıyor, tak çocuğu yakalayıp sürüyor
Cocuk tek degilmiski kv ye birakmis iste.. olabilur bazi kadinlar cantasibda tum makyaj malzemelerini tasir.. hani far ruj oje vs.

Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilim Tamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Siz iyi misiniz. Kadının bebeğine oje sürmüş bir de asetonla temizlemiş. Üstünden tırla geçtiği zaman mi tepki verecek. Konu sahibi kesinlikle az bile yapmışsınız bu aklı evvel kadın musvettesine. Ben olsam asla bir daha yanyana bile gelmem. Siz evden atmakla yetinmişsiniz ben o sinirle ne yapacağımı bilemezdim. Kendi çocuğunu zehirliyor bir de baskalarininkini zehirliyor.

Kovmak gereksiz olmus cunku ev sizin degil. Ben olsam kocasinin yanindayken ojeyle ilgili bir anilari mi var onu sorardim. Surekli bebeklere oje surecegine kocasinin uzerinde fantezilerini denemesini soylerdim.

Canım kovmakla az bile yapmışsın ben oldaydım ‘this is sparta’ vuruşunu yapardım çok net. Sen kim mksun’dan girer saçlarını merdaneye dolar dolar koparırdım.

Cahile tahammülüm sıfır, şiddetin de dik alasını gösteririm.

Sizle aynı şeyleri yazdığımı siz farkında mısınız peki :)Neyse ya sıkıldımtamam haklısınız ben iyi değilim.

O aseton o kadar zararli ki. Şu An hamileyim ve zararı bebeğe geçer diye kendime bile sürmüyorum. Kaldıki kesinlikle çocuklara oje sürülmesine karşıyım. Hele ki benden habersiz bebeğime oje sürülecek. Ben çok büyük olay cikarirdim. Büyük bir kavga yaşanırdı o anda. Ben sizi cok haklı buldum. Bir daha asla o beyinsiz kadın ile görüşmeyin.

ne var bunda bizde bazen süreriz komşu çocuklarına hhiç bişiy olmaz abartmışınız

Senin bebegin kac aylik ya da kac yasinda onun bebeginden buyuk mu.Kendi bebeginde. Hevesini alamamis elti senin bebegine surmus.Uyarmissinfa bence inadina yapmis.Kv de niye uyarmamis pes.

Sizle aynı şeyleri yazdığımı siz farkında mısınız peki :)Neyse ya sıkıldımtamam haklısınız ben iyi değilim.
Yo asla aynı şeyi yazmamışız. Siz konu sahibinin abarttığını yazmışsınız ben az bile yapmış diyorum. Arada bin ton fark var. Biri çocuğunuzu zehirlemeye çalıştığında ne tepki verirsiniz merak ediyorum zira oje de aseton da bildiğiniz zehir. Insanlar bebekleeri mümkün olduğu kadar az kimyasalla temas etsin diye özel deterjan, sabun, şampuan kullanıyor. Kumaşların üzerindeki boya bile zararlı diye bebek kıyafetleri özel üretiliyor. Uzun vadedeki etkisi bir yana ya bebek alerjik birbunyeye sahip olsaydı ve reaksiyon gösterseydi. Ben olsam o eli kırar okeyle beraber gırtlağına sokardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…