- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi sema colak
-
Evet kadın manyak akılbali değil anlatmak istediğim bu aklı başında insanlar kimsenin çocuğuna oje sürmez.Eltinin aklı yoksa kv izin vermeseydi ,eltiye gösterilen tepki bebeğin emanet edildiği kv ye de gösterilmeli madem.Emanete hıyanetlik eden kv :))siz ciddi misiniz? konu sahibinin bebeğine oje sürmüş manyak mı ne kadın? ben olsam bir daha suratına bakmam . konu oje değil zararlı olduğunu bile bile başkasının bebeğine zarar vermek bir de gelmesine yakın asetonla silmiş hanfendi gizliyo güya.
Gercek oldugunu varsayiyorum.. kv ne yapmus bisey dememis mi aceba? Malum cocugu annesi emanet etmis gitmisYine de saçma geldi bana. Belki gerçektir bilemiyorum o kadar uç geldi.
Ya da deli olduğu için de yapmış olabilirAz bile vermis. Inadina yapmadiysa bende newsletter degilim
Bir de elti kayınvalideye geliyor, çocuk tek. Bu kadın yanında oje ve asiton mu tasıyor, tak çocuğu yakalayıp sürüyorGercek oldugunu varsayiyorum.. kv ne yapmus bisey dememis mi aceba? Malum cocugu annesi emanet etmis gitmis
Cocuk tek degilmiski kv ye birakmis iste.. olabilur bazi kadinlar cantasibda tum makyaj malzemelerini tasir.. hani far ruj oje vs.Bir de elti kayınvalideye geliyor, çocuk tek. Bu kadın yanında oje ve asiton mu tasıyor, tak çocuğu yakalayıp sürüyor
Bilmiyorum o zaman eltimi benim elimden kimse alamazdı, kv demi de.Cocuk tek degilmiski kv ye birakmis iste.. olabilur bazi kadinlar cantasibda tum makyaj malzemelerini tasir.. hani far ruj oje vs.
bu olayi nasil oje dusmanligina cektiniz gercekten ilginc. bebek 4 aylik. siz 4 aylik ize oje surdururmuydunuz oje asigi olsaniz bileSizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Siz iyi misiniz. Kadının bebeğine oje sürmüş bir de asetonla temizlemiş. Üstünden tırla geçtiği zaman mi tepki verecek. Konu sahibi kesinlikle az bile yapmışsınız bu aklı evvel kadın musvettesine. Ben olsam asla bir daha yanyana bile gelmem. Siz evden atmakla yetinmişsiniz ben o sinirle ne yapacağımı bilemezdim. Kendi çocuğunu zehirliyor bir de baskalarininkini zehirliyor.Sizin bu oje düşmanlığınızı hiç anlamış değilimTamam bebeğe oje sürülmez kabul, ama bu kadar tepki de verilmez yani..
Sizle aynı şeyleri yazdığımı siz farkında mısınız peki :)Neyse ya sıkıldımSiz iyi misiniz. Kadının bebeğine oje sürmüş bir de asetonla temizlemiş. Üstünden tırla geçtiği zaman mi tepki verecek. Konu sahibi kesinlikle az bile yapmışsınız bu aklı evvel kadın musvettesine. Ben olsam asla bir daha yanyana bile gelmem. Siz evden atmakla yetinmişsiniz ben o sinirle ne yapacağımı bilemezdim. Kendi çocuğunu zehirliyor bir de baskalarininkini zehirliyor.
Bebek baska cicuk baska?! Oyuncak bebek degil bu bahsedilenne var bunda bizde bazen süreriz komşu çocuklarına hhiç bişiy olmaz abartmışınız
Yo asla aynı şeyi yazmamışız. Siz konu sahibinin abarttığını yazmışsınız ben az bile yapmış diyorum. Arada bin ton fark var. Biri çocuğunuzu zehirlemeye çalıştığında ne tepki verirsiniz merak ediyorum zira oje de aseton da bildiğiniz zehir. Insanlar bebekleeri mümkün olduğu kadar az kimyasalla temas etsin diye özel deterjan, sabun, şampuan kullanıyor. Kumaşların üzerindeki boya bile zararlı diye bebek kıyafetleri özel üretiliyor. Uzun vadedeki etkisi bir yana ya bebek alerjik birbunyeye sahip olsaydı ve reaksiyon gösterseydi. Ben olsam o eli kırar okeyle beraber gırtlağına sokardım.Sizle aynı şeyleri yazdığımı siz farkında mısınız peki :)Neyse ya sıkıldımtamam haklısınız ben iyi değilim.
bizde 6 aydan büyüklere süreriz zatenBebek baska cicuk baska?! Oyuncak bebek degil bu bahsedilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?