Ay bu yoğurt diyetini bende yaparım inşallah önümüZdeki hafta canım.
Bende sabah kalkar. kalkmaz lahana suyumu içtim.
Kahvaltıda: 1 dilim. etimek , 1 domates , 1 salatalık , 5 zeytin , 2kk peynir
100 dk spor yaptım.( 25 dakika yürüyüş , 25 dakika bisiklet , 50 dakikada diğer egzersizler)
Ya varya imreniyorum sana harikasin valla bu sporu evdemi yapiyorsun yoksa spor salonu namı gidiyorsun sen boyle devam edersen catır catır verirsin bu kilolari)
Valla canım bende senin şu ilk 10 günde
verdigin kilo çok heveslendiriyor .
Ben spor salonuna gidiyorum canım da sanki
başaramayacak gibi hissediyorum ama bakalım. pazartesi bakalım tartida ne çıkacak
Hayırya oyle dusunme kacamak ypmazsan harfinyen uyarsan inan verirsin insallah ben ilk 15 gunde cok guzel verdim ama son 2 hafta 700 gr verdim ama pes etmek yok bi anda almadik bu kiloları bi andada veremeyiz ben simdi eve su yag olcen baskullerden alıcam netden arastiriyorum anlamadigim 250 tl de var 90 da nasil karar verecem hangisinin daha iyi olduguna
Oglen yogurdumuda yemis bulunmaktayimmm icine biraz fistik katarak yedim bu sefer tadlansin ki sonradan migdem bulanmasin yemekten suanlik guzel gidiyor su bi gunu atlayadimda gerisi gelir herhalde
Bende de tartı yok ya , bakalım almak lazım ama ne zaman :44:
Canım bende 1 tabak mercimek yemeği , 1 tane etimek , taze soğan yedim öğlenide böyle atlatmış durumdayım
Allah'ım irademize sahip olmamız için bize güç ver , ver ki şu kilolardan yağlardan bir an önce kurtulalımmm
Bu aksam da fıstıklı yogurt yedim suyumda icildi spor yapamadim cunku misafirlerim vardi cok kosturdum valla onlara harika setler yaptim ama ben yemedim yaa)
sen bu azimle yakında gayeeeeeetttt güzel kilolar vermiş ve fıstık gibi olmuş olacaksın:)) valla ben bugün biraz abur cubur yedim ama spor yaptım bakalım pazartesi belli olacak herşey. ama bu hafta sanki geçen haftaya göre daha iyi gidiyor gibiyim:)
Evet gelecegin cıtır bayanları hepinize gunaydınnnn
Sıftahı 2 bardak suyla actın sonra 1 kase cevizli yogurt yedim ee bitdi) boyle tek cesit yiyince 2 dk hazır yemek valla guzel oluyor
Oglen yogurdumuda yedim eee siz nerelerdesiniz napiyorsunuz?? Bu arada dun esim baklava almis gulluoglundan sakın canınız cekmesinbende tek oranın baklavasını severim onlar bana bakıyor ben onlara bazen yememek cokk zorrr oluyor ya ; (
sık dişini tatlım sen azimli bir diyet arkadaşısın:) bozma sakın yoğurt diyetini. bu arada geçen sormuştum birşey demedin. niyet nasıl gidiyor. zorluyor mu seni sadece yoğurt yemek
Evet ben daha 27 yasinda ama 98 kg her gecen gun kilom artiyor 1 hafta evvelinde 100 gordum tartida dedim nereyeee boyle karar verdim ve 1 haftadir diyetdeyim zorlaniyorum biraz ama pes etmek istemiyorum esim ailem yapamazsin diyor yine birakirsin diyorlar haklilar okadar cok kez diyete basladim biraktimki, ama simdi oyle olsun istiyorum , basarmak istiyorum aynada kendime baka bileyim istiyorum magazaya girdigimde bisey ala bileyim istiyorum basarmakk istiyorum ve sizden yardim destek istiyorum varmı benim gibi???
slm canım.yolunda başarılar diliyorum öncelikle.ben de yeni başladım diyete 1 hafta olacak yarın.forumdan bir arkadaşın diyetini uyguluyorum.kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum en azından.
sayfaların hepsini okumam mümkün değil şu anda nasıl gidiyor diyetin??kilo verebilidin mi??arada burayauğrar yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?