bence de devam et canım çünkü o şekilde spor yaptığında daha çok kilo veriyordun. en azından gözlemlemiş olursun hangi spor sana daha faydalı diye. valla ben şu tembelliğimden bir kurtulsam basit yürüyüşlerle bile haftada yarım kilo rahat veririm gibi. tabi bunu yaparken abur cuburu kesmem lazım.sağolsun eşim hasta ve nazlı olduğu için bir sürü kuru yemiş aldı bugün hiç affetmedik götürdük yine. sanki karşılayacakmış gibi bende kendime "amaaaaaan ne de olsa spor yapıcan" mazeritini uydurunca bugün ipin ucunu kaçırdım. neyse sen yarın şu iki günlük ayran detoksuna bi başla bakalım. etkisini görürsen bende yapmayı düşünüyorum. hem iki gün hemde kahvaltı falan sağlam olunca mantıklı geldi o bana. bu hafta sonu istanbula gitmeyecek olsam bu hafta sonu başlardım ben ona da işte hep bi engel hep bi mazeret
Bugday alamadim bugun yarin alacagim insallah cnm ben limonata diyetinide yapmayi dusunuyorum ama bakalim bu arada sana ne oluyorr ya hani sporlar ne guzel devam ediyordun bi silkelwn vw kendine gel artikk) bu arada can in kuruyemis cekiyorsa findik fistik ceviz ve maden yiye bilirsin kendini fazka kisitlama
O zaman bende bugünümü. seninle paylaşayım.
Sabah ; 1 bardak lahana suyu , 5 zeytin , 1 dilim etimek , domates, salatalık , 1 haşlanmış yumurta beyazı , 1fincan yeşilçay
Öğle; 2kasık taze fasulye , 1kase musli
Ara ; 1fincan yeşilçay
Akşam ; yarım demet semizotu , 5 adet yaprak sarma
3 -4 litre sıvı tükettim , toplamda spor salonunda 100 dk spor yaptım.
Bakalım ilk günü vukaatsiz atlattım :)
Ovvv supersin valla boyle devam edersen harika kilo verirsin insallah hep beraber kurtuluruz su kilolardan ya cıtır bauanlar oluriz
Veririm demi canım ya :) böyle desteği eşim verseydi şimdi tig. gibiydim :))))
hepimiz zayifliycaz inşallah :)))
Bu arada ben sabah kahvaltısinda peynir zeytin ve omlet yemis bulunmaktayım
bilmiyorum canım ekmek yiyormusun ama
ekmek yerine etimek yemeni tavsiye ederim , bide yumurtanın sarısı yerine beyazını yemeni tavsiye ederim.
Bende kalkar kalkmaz lahana suyumu ictim.
Kahvaltıda ; 1 dilim etimek yemeni, 5 zeytin , 1yumurta beyazı ,salatal , domates , 1 fincan yeşilçay
35 dakika yürüdüm , 30 dakika bisiklet , 15. dakika da egzersiz şimdiye kadar da 2 litre şu içtim. şimdilik bu kadar da:)))
Bugday alamadim bugun yarin alacagim insallah cnm ben limonata diyetinide yapmayi dusunuyorum ama bakalim bu arada sana ne oluyorr ya hani sporlar ne guzel devam ediyordun bi silkelwn vw kendine gel artikk) bu arada can in kuruyemis cekiyorsa findik fistik ceviz ve maden yiye bilirsin kendini fazka kisitlama
canım dün gece başladım yine spora, şu ana kadar yediklerimde de bi sıkıntı yok suyumuda içiyorum. bu hafta 500- 600 veririm böyle devam edersem. başkası olsa 1 2 kilodan bahseder ama ben o kiloları sadece ilk hafta verebiliyorum sonra yine yarım kilo 200 gr 300gr. ama ne yapalım kararlıyım az olsun geri gelmesin diyip devam etcem.
valla ayran detoksu neyse de limonatadan vazgeç derim. tabi yine sen bilirsin canım. ben eskiden muzaffer kuşhanın 15 günlük diyetini yapardım. o da kilo vermemi hızlandırırdı biraz. normalde 1 veriyorsam onunla 1.5- 2 verirdim. hem karataya da çok basit uyarlanabilir. hatta şuan beslenmemizden pek te farkı yok gibi. bi de ona bak istersen. 2 haftada ağırlığının %6 sı ile 10 arasında gidiyo diyo ama ben 2 haftada 3 4 kilo veriyordum tabi o zamanlar gençtimdetoks yerine metabolizmanı şaşırtacak farklı diyetler dene bence:)
canım dün gece başladım yine spora, şu ana kadar yediklerimde de bi sıkıntı yok suyumuda içiyorum. bu hafta 500- 600 veririm böyle devam edersem. başkası olsa 1 2 kilodan bahseder ama ben o kiloları sadece ilk hafta verebiliyorum sonra yine yarım kilo 200 gr 300gr. ama ne yapalım kararlıyım az olsun geri gelmesin diyip devam etcem.
valla ayran detoksu neyse de limonatadan vazgeç derim. tabi yine sen bilirsin canım. ben eskiden muzaffer kuşhanın 15 günlük diyetini yapardım. o da kilo vermemi hızlandırırdı biraz. normalde 1 veriyorsam onunla 1.5- 2 verirdim. hem karataya da çok basit uyarlanabilir. hatta şuan beslenmemizden pek te farkı yok gibi. bi de ona bak istersen. 2 haftada ağırlığının %6 sı ile 10 arasında gidiyo diyo ama ben 2 haftada 3 4 kilo veriyordum tabi o zamanlar gençtimdetoks yerine metabolizmanı şaşırtacak farklı diyetler dene bence:)
Ya bilmiyorumki kararsızim bide akcaagac surubu var zor bulunuyormus ama bulursam denicem ya acliktan kim olmusku bisey olmaz yaahazirana kadar 80 olmak istoyorum 2 ay dan az kaldı ve ben daha 95 kilo yum bu cok kotu ama ; ( ondan hızlı kilo vermeye ihtiyacım var simdilik bi kac bi sey yapmaya calısacam mesela yarin 3 gun boyunca sad yogurt Yicem ceviz veya fistik katar icine bakalim ne ticesi ne olacak
20 dk lık sporumu ve 100 ip atlamayı tamamlamıs bulunmaktayim sizler napoyorsunuz kızlar??
bi dene bakalım o zaman limonatayıda. madem bu kadar hırs yaptın belli seni hedefinden birşey şaşırtmayacak:) valla canım kaçamaksız güzel bir gün geçirdim ben bugün ama ayağımdaki geçici bir rahatsızlık yüzünden bu gün spor yapamayacağımama yarın iyi olursam mutlaka devam sporda yapmazsam sadece boğazı keserek beceremeyeceğim bu işi ben. ondan spor şart artık benim için.
Gunaydın kızlarrrrr)
Vee yogurt diyetime baslamis bulunmaktayim 1 bardak suyumu icip sonrasinda 1 kase yogurt ve icine 5 tane ceviz kırıp yedim afiywtle cumartesine kadar bunu yapmayı dusunuyorum birazda limonata diyetine hazırlık yapmıss olurum arkadaslar desteginizi bekliyorum bırakmak istemiyorum en onemlisi kilo vermek istiyorum desteklerinize ve yardımlarınıza ihtiyacımmm varr
canım yoğurt diyetinde başarılar diliyorum sana:) sanırım 3 gün yoğurt yiyeceksin. bir zaman sonra sıkılabilirsin ama yoğurt iyi bir protein kaynağı ve göbek eritmeye birebir. bunu hatırlatırsan kendine rahat bi şekilde devam edersin c.tesiye kadar diye düşünüyorum. limonata detoksuna gelince o konudaki fikrimi biliyorsun zatenbu yüzden sana ufak bi tavsiye sağlığını etkilediğini düşündüğün anda( tansiyon düşüklüğü göz kararması mide bulantısı vs.) zorlama derim kendini.
bu arada pazartesiye baya bi kilo vereceksin bu gidişle ne güzeeeeelll
Gunaydın kızlarrrrr)
Vee yogurt diyetime baslamis bulunmaktayim 1 bardak suyumu icip sonrasinda 1 kase yogurt ve icine 5 tane ceviz kırıp yedim afiywtle cumartesine kadar bunu yapmayı dusunuyorum birazda limonata diyetine hazırlık yapmıss olurum arkadaslar desteginizi bekliyorum bırakmak istemiyorum en onemlisi kilo vermek istiyorum desteklerinize ve yardımlarınıza ihtiyacımmm varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?