BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

O zaman bende bugünümü. seninle paylaşayım.
Sabah ; 1 bardak lahana suyu , 5 zeytin , 1 dilim etimek , domates, salatalık , 1 haşlanmış yumurta beyazı , 1fincan yeşilçay
Öğle; 2kasık taze fasulye , 1kase musli
Ara ; 1fincan yeşilçay
Akşam ; yarım demet semizotu , 5 adet yaprak sarma

3 -4 litre sıvı tükettim , toplamda spor salonunda 100 dk spor yaptım.
Bakalım ilk günü vukaatsiz atlattım :)

Ovvv supersin valla boyle devam edersen harika kilo verirsin insallah hep beraber kurtuluruz su kilolardan ya cıtır bauanlar oluriz

Bu arada ben sabah kahvaltısinda peynir zeytin ve omlet yemis bulunmaktayım

bilmiyorum canım ekmek yiyormusun ama
ekmek yerine etimek yemeni tavsiye ederim , bide yumurtanın sarısı yerine beyazını yemeni tavsiye ederim.

Bende kalkar kalkmaz lahana suyumu ictim.
Kahvaltıda ; 1 dilim etimek yemeni, 5 zeytin , 1yumurta beyazı ,salatal , domates , 1 fincan yeşilçay
35 dakika yürüdüm , 30 dakika bisiklet , 15. dakika da egzersiz şimdiye kadar da 2 litre şu içtim. şimdilik bu kadar da:)))

Yok ekmek hic ywmiyorum cnm canan karatay yumurtanın hic bi zararı olmadıgını soyluyor ve hakketden tok tutuyor ben yiyorum rahat rahat oyuzden... ooo sen daha gun baslamadan herseyi tamamlamissin valla bende evimi toparlayayim guzel bi yuruyise cikican hareketlerimide yapayim bugun bu yaglardan kurtulmak gerekkkkk )

Kizlar farkli seyler denemeyw karar verdin mesela yarin basliyorum ve 3 gun boyunca sade yogurt yicem yogurt sagliklidir nasil olsa bi zararı olmaz bide kendi ellerimle yaptigim dogal yoğurt misss sonra hafta sonu ara hafta icide bakarız biseyler artık )

Bu arada aksam balik ve salayta yedim suyumu icmis bulunmaktayim bi 20 dk yuruyus simdide spor yapayim bari durmakla bi sey olmuyorr tempo tempoo tempooo

20 dk lık sporumu ve 100 ip atlamayı tamamlamıs bulunmaktayim sizler napoyorsunuz kızlar??

bi dene bakalım o zaman limonatayıda. madem bu kadar hırs yaptın belli seni hedefinden birşey şaşırtmayacak:) valla canım kaçamaksız güzel bir gün geçirdim ben bugün ama ayağımdaki geçici bir rahatsızlık yüzünden bu gün spor yapamayacağım ama yarın iyi olursam mutlaka devam sporda yapmazsam sadece boğazı keserek beceremeyeceğim bu işi ben. ondan spor şart artık benim için.

Tabriklerrrr tebriklerrrrrr ) sana spor hepimize sart evet ya onuda denicem zayıflamak icin her yolu denicem bazen kendime cok kızıyorum okadar cok diyete basladımki devam etmis olsaydim simdiye incecik bi bayandım ah su bogaz varya insanı ne hale sokuyor

Gunaydın kızlarrrrr )
Vee yogurt diyetime baslamis bulunmaktayim 1 bardak suyumu icip sonrasinda 1 kase yogurt ve icine 5 tane ceviz kırıp yedim afiywtle cumartesine kadar bunu yapmayı dusunuyorum birazda limonata diyetine hazırlık yapmıss olurum arkadaslar desteginizi bekliyorum bırakmak istemiyorum en onemlisi kilo vermek istiyorum desteklerinize ve yardımlarınıza ihtiyacımmm varr

canım yoğurt diyetinde başarılar diliyorum sana:) sanırım 3 gün yoğurt yiyeceksin. bir zaman sonra sıkılabilirsin ama yoğurt iyi bir protein kaynağı ve göbek eritmeye birebir. bunu hatırlatırsan kendine rahat bi şekilde devam edersin c.tesiye kadar diye düşünüyorum. limonata detoksuna gelince o konudaki fikrimi biliyorsun zaten bu yüzden sana ufak bi tavsiye sağlığını etkilediğini düşündüğün anda( tansiyon düşüklüğü göz kararması mide bulantısı vs.) zorlama derim kendini.
bu arada pazartesiye baya bi kilo vereceksin bu gidişle ne güzeeeeelll

Evet bende oyle olacağinı dusunup mutlu oluyorumm illa bıkacagım zamanlar olacak ama kısa bi sure ya afrikada insanlar acduruyor acaba afrikayami gitsek diye dusunmuyor degilim he limonata detoksuna gelince yapanların cogu gayet iyi bide yorum okadar cok okudumku 55 kilo yapanlar var neylerine yapiyorlarsa ) anlayacagın guzelim suanlik cok kararliyim akcaagac surubu lazim bunun icin onu bulmam lazim ve bulunca hemen baslicam insallah pazartesine bulmus olurum tabi sizin burdan bana cok desteklerinizi bekliyor ozellikle motivwlerinizi ))

Ay bu yoğurt diyetini bende yaparım inşallah önümüZdeki hafta canım.
Bende sabah kalkar. kalkmaz lahana suyumu içtim.
Kahvaltıda: 1 dilim. etimek , 1 domates , 1 salatalık , 5 zeytin , 2kk peynir

100 dk spor yaptım.( 25 dakika yürüyüş , 25 dakika bisiklet , 50 dakikada diğer egzersizler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…