BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

selam kızlar yoğurt diyeti nedir ? çok merak ettim nasıl bir şey biraz bahseder misiniz ?

:) yaa kafadan uydurma bi diyet sabah oglen aksam sade 1 kase yogurt yiyorum icinede bazen ceviz bazen fistik bazen findik yiyorum karistiriyom bi guzel yogurtla yiyorum deniyorum suanlik cumartesi son 4 gun yapicam bakalim kac kilo vermis olacagım

Hosgeldin tesekkur ederim evet tam diyete baslayalı 5 haftamı dolduruyorum ve toplamda 6, 5 kilo verdim bu pazrtesi yine tartilcam daha vermisdir insallah ) sanada basarilar dilerim gwl ugra tabi bekleriz birlikten kuvvet dogar )

tebrik ederim canımkendine küçük hedefler koy ki gözünde büyümesin.ben öyle yapıyorum işe de yaradığını düşünüyorum.bütün düşününce hayatta veremem nasıl vericem diyorumbelki sana aptalca gelecek ama 83 olmadan kendime 1 iğne bile almayacağım dedim.yarın tartı günüm bakalım ne olacak.sonra mesela 78 olmadan bişey almıcam dedim.sonrasını bilmiyorum.hedefim 68 ama 64e de çekebilirimhayali bile çok güzel.hepimize başarılar nefsimize uymayız inşallah

Aminnn hepimize basarılarrr bende oyle yaptim insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasirizzz ) en kisa ve kolay bi sekilde

Aminnn hepimize basarılarrr bende oyle yaptim insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasirizzz ) en kisa ve kolay bi sekilde

amin canım amin!!dediğim gibi arada uğrarım,çok yoğun çalıştığım için fazla giremiyorum ama her gün girmeye çalışıyorum yine de.hepimize kolay gelsin

günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum

Gunaydinlar acikcasi tam olarak bi bilgim yok ama diyetden kastimız bizim saglıklı yasam bicimi saglikli seyler tuketecegin icin bunlarin cocuguna hic bi zarari olmaz bilakis faydasi olur sen ne kadar saglikli ve vitaminli beslenirsen oda oyle beslenir yaglı seylerin tatlıların aburcuburların ekmek hamur islerin sana yararı olmadıgı gibi cocugunada yoktur

Herkeze gunesli bi gunaydinn ; )
Nugun biraz gec kalktim kendime izin verdim uyuyum dedim ) kalkar kazmak 2 bardak ılık suyumu icmis ardindan 1 kase yogurdumu yemis bulunmaktayim bu guzel havada guzel bii yuruyus yapılir eee bayanlar siz neler yapiyorsunuz

ben de herşey aynı, yemek konusunda istikrarlı bir diyet uyguluyorum fakat dondurma yedim bir kaç gün. şu kaçamakları bir bırakabilsem ah bırakabilsem. gerçi başka topiklerde yazanlara bakıyorumda onların kaçamaklarının yanında benimkiler melek melek valla ben her sabah dayanamıyıp tartılıyorum. bu hafta için tahminimden güzel gidiyor herşey en azından 100 grdan fazla vereceğim ama ben asıl senin vereceğin kiloyu merak ediyorum. yoğurt mutlaka olumlu etkileyecek seni pazartesi en sevinçli hafta başlarından biri olur umarım bizim için. bu arada sen pazar günü yoğurt diyetide bittiği için serbest olacağım demiştin. aman ipin ucunu kaçırayım deme olur mu tatlım

Tebrikler cnmmmm ah su kacamklarada bi son versen varya harika olacak :) ama yavaş yavaş onlarida yapmamaya d alisacaksin devam cnm; ) ben yogurdu ara dedim cnm diyete degilki ))

Tebrikler cnmmmm ah su kacamklarada bi son versen varya harika olacak :) ama yavaş yavaş onlarida yapmamaya d alisacaksin devam cnm; ) ben yogurdu ara dedim cnm diyete degilki ))

valla çok haklısın canım ama ne yapayım yaa bu kaçamaklar olmadan olmuyo. bir yandan da hevesimi kırıyor. zaten son bi kaç gündür canım sürekli börek çörek yapıp yemek istiyo. kendimi tutup duruyorum. sanırım daha fazla gaza ihtiyacım var

Bak cnm onların bu yasına kadar zaten yedin seni mutlu etdilermi hayır sadece 1 kac dakkalık tad icin uzun sureli mutluluk saglik guzellik ten daha onemli degiller yemek istedigin zaman gec aynanın karsısına kendini incele fazla olan yerlerine bak ve deki kendine boylemi kalmak istiyorsun yoksa guzel olmakmı sonra bi karar ver yemekmi yoksa o cok beyendigin fizige sahip olmakmı yada beyendigin ama bedeni sana olmadıgı kıyafeti ala bilmekmi yoksa alamamakmı dusun bunları ve oyle bi karar ver ozaman yapacağiiln karar uzmezde seni

Bu arada ben bugun butun gun disaridaydim kahvaltida yogurdu gecte yemistim oglen yemedim ondan sebeb aksamada 1 kase leblebili yogurt ve 1 saat yuruyus gunu nihayete erdiyorum ve yarun son gunum yogurt diyetinde umarim pazartesine kilo vermis olurum

Herkeze kocaman gunaydın kalkar kalkmaz 3 bardak suyumu ictim biraz aradan sonra yogurdumu yedim ya ben gayet iyiyim hic acikmiyorum insallah limonata diyetindede boyle olurum limonata diyeti icin butun hersey hazır pazartesi baslıyorum bakalim insallah guzel sonuclar alırım kızlar cok zayiflamak istiyorum ben (( haziranda tatile gidicem ozmana kadar 80 duse bilsem keskee ve hazirandan sonra hamile kalmayi dusunuyorum tabi allah verirse hamileyken diyet yapıla biliyormu kilo veriliyormu haberi olan varmı bayanlar??

Aaaa kimse yokmus buralarda ben yarin son verecegim yogurt diyetime bugun son verdim arkadasimin dogum gunu hasebiyle ama tabi kacirmadim ipin ucunu biraz salata 3 zeytin yagli sarma 2 tanede mercimek koftesi yedim boyle gunu sona erdirdim siz neler yapiyorsunuz

slmlar herkese bende 5 gündür kk başka bir gurupla diyete başladım onlarlada yazışıyorum sizede yazmamda bir sakınca olmaz umarım kimi okusam hep aynı dertler kilolarla savaş bende senin gibi canım temmuza kadar en azından 80 kiloya düşüp hamilelik istiyorum ama hamileyken diyet olmaz sanırım sadece sağlıklı beslenmek lazım hamileyim diye pasta börekleri götürmemek lazım diye düşünüyorum ...

Ne demek ne sakıncası olacak memnun oluruz insallah istedigin kilo duser ve istedigin zamanda hamile kalrsin cnm kesinlikle katiliyorum tamam olum diyeti degil ama hamileyken dikkat ederek en azinda kilo almamak bile bence buyuk bisey

havveberciiim ben bugün tüm gün dışardaydım kaç kapı yapmak zorunda kaldım inanamazsın. o yüzden diyet falan kalmadı yine hayır demeyi beceremedim. bütün hafta özenle verdiğim gramlarımı muhtemelen bir gün de aldım. oysa her şeye rağmen bu hafta iyi kilo veriyordum. iyi gidiyordu yani. pazartesi yine 1 kaç yüz gramcık fark edicem herhalde. aaaa olmaz illa yiyeceksin diyen ve azıcık istiyorum dediğinde tabakları dolsuran şahıslara sesleniyorum sizin yüzünüzden şişko kalıcam. zaten iradesi zayıf kendi şişko olmaktan kurtulamıcam ((
havvber hamile iken şu an yaptığın diyetler uygun olmaz. ama sağlıklı beslenme adına sana verecekleri diyetlerde inan karatay diyetine çok benziyor sadece aralar vaar fazladan. kuzenim şuan hamile ve diyetisyenin verdiği listeye baktım ordan biliyorum. valla bende çocuk için zayıflayacağım ama kilom kesinlikle 6lı rakamlara inmeden yapmayı düşünmüyorum.

wetu'cum hoş geldin. benim de başka topikte de yazıyorum sorun olur mu dediğim topik havvber'in topiği idi. kendisi irade heykeli gibidir. iyi bir zayıflama arkadaşı. gerçi ben pek örnek alamıyorum kimseyi ama sayenizde öğreneceğim

Ne demek ne sakıncası olacak memnun oluruz insallah istedigin kilo duser ve istedigin zamanda hamile kalrsin cnm kesinlikle katiliyorum tamam olum diyeti degil ama hamileyken dikkat ederek en azinda kilo almamak bile bence buyuk bisey

tşklr cnm benim diyet ve spor şimdilik ii gidiyor 5 gün sonunda 1.9 gitti inş hep böyle gider... ben senelerce dadılık yaptım çevremde çok hamilede oldu çok kilo alanlarda oldu 6_7 kiloyla doğuma gidenlerde oldu hamileykende sağlıklı beslenmek gerekiyor bide doğum sonrası hiç bişey yapmadan eski kilosuna dönenlerde oldu ben 7 aylık evliyim evlenince hamile kaldım ve düşük yaptım sonra boş durmadım yemeye devam ettim evlendiğimde 88dim sonra 99.1 olmuşum bu sabah 97.2 çıktım en az 80ne inemem lazım bu kiloların üzerine bide hamilelik kilosu eklenirse yerimden kalkamam diye düşünüyorum inş hep birlikte veririz....

cnm bende sen gibiyim önüme konulana hayır demeyi beceremiyorum o yüzden ankarada olmanın artısı kapı kapı dolaşabileceğim pek kimsem yok ama bu aralar iradem ii evdede yapmıyorum:) moralini bozma dün bir sürü araştırma yaptım düşünce gücü diye bişey varmış sen kendini şartlandır ben bu kadar kaçamak yaptım ama bunlar bana kilo yapmadı diye hep pozitif ol ii düşün telafi edersin üzülme kendimi çok sıkma bu kadar her şey bizim istediğimiz gibi olucak inşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…