BU SEFER BASARMAK iSTİYORUM

Tamam yaptiklarini unut diyete devam dicemmm ama sonrasindada ekleyecegimmm cnm cunku ben seni gercekten dusumuyorum kendimi dusundugum gibi insanlara hayır demeyi ogreneceksin bem yemiyecemmm diceksin nasil hayatda agzina sokmadigi asla yiyemedigin bi yemekte kararliysa aynen oyle insanlar senin kararliligini gorsunler nasil olsa yer demesinler cnm eger gitdigin kisileri gonlumu olsun istiyorsun sana zarari olmayan seyler iste onlardan meyve su yogurt bu bile yeter gonullerini almaya dunku arkadasim okadar yakin arkadasimdiki cok israr etdim bi catal pasta icin evet belki 1 catali kiloma zarari olmayacakti ama irademe olurdu her zaman dedigim gibi onlardan zamaninda cok ve sınırsız yedik bize verdikleri zararrin ceremesini cekiyoruz halada olmamalı hayatimizda....

Karatay diyetide saglikli beslenme yani bu aradada fazlaliklarini atiyorsun hamileykende kilo almasan yeterli bence ya hen 60 lara dusmeyi bekleyemicem cunku evlilikte 5 s3nemiz bitiyor vakti geldi artik

iradeden ziyade inanç oldu mu yaparsın canım ya :)

zayıflayacağına inan ve kesinlikle spordan destek al... etkisini çok daha hızlı görürsün diyetinin...

Kesinlikle katıliyorum sana bu kiloların uzerine kalinca insan yuruyemez bile bende 5 senedir evliyim 9 ay evvel hamile kalmistim ama cocuk 2 aylikken karnimda olmustu sonrada bu zamana kadar korundum yine 6 hafta evvel bu kilolarla boyle olmaz dedim daha anca kafama dank etdiide biraz gec oldu ama zararin nerisinden donersen kar diye ciktik bi yola hazirana kadar 80 ne dusup sonrasinda korunmayi birakmak istiyorum sonra allah ne zaman verirse artık kizlar rabbim hepimize insallah istedigimiz kiloyu ve sonrasiñdada saglikli evlatlar verir insallah haydii simdi saglam bi sekilde kilo verme zamanı biz elimizden geleni yapalım dimi kacamak lar yokk cunku daha erken ) bi 8 leri gorelim ozaman ayda 1 kere belkii oda

ben 7 aylık evliyim ama yaşım 35i geçti o yüzden daha geç kalmadan anne olmak istiyorum ....bu arada sen kaç kilosun şu an cnm...

ahhh havvber'cim hakkını nasıl öderim her yanlışımda bıkmadan usanmadan bana bu cümleleri kuruyorsun. rabbim senden rağzı olsun arkadaşım. yine haklısın söylediklerinde. ama bende bu zamana kadar o kadar çok diyet yaptım ve hep bıraktım ki sanki şimdi yemezsem aaa yine diyete girmiş diyip dalga geçecekler gibi geliyor sanırım öz güvenimide yitirdim eskiden hiç umursamazdım insanların düşüncelerini. istediğim kiloya gelene kadar evden dışarı çıkmasam mı acaba :))
yok ama yaa herkese her şeye rağmen yapacağım ben bu işi sıkıldım artık.

Karatay diyetide saglikli beslenme yani bu aradada fazlaliklarini atiyorsun hamileykende kilo almasan yeterli bence ya hen 60 lara dusmeyi bekleyemicem cunku evlilikte 5 s3nemiz bitiyor vakti geldi artik

hakikaten beklemek için bi sebep kalmamış kilo dışında. ama en azından yazıda diyette geçir ve mutlaka bir diyetisyene git tahlillerini yaptır hamilelik öncesi. çünkü gebelik öncesi demir folik asit b grubu vitaminleri vs bir çok besin öğesi depolarının uygun seviyeye gelmesi gerek diyetisyen vasitasıyla bunu da yaparsın. aslında karatay diyetinde de hepsi mevcut ama ben bilir kişi gibi ahkam kesmek istemem. hem hamilelik öncesi seni tanıyan ve yönlendiren bir diyetisyen hamilelik dönemindede sana daha rahat yardımcı olur. en azından hamileyken şuyum eksikmiş buyum eksikmiş bebeğim bunları alamıyo ya bişey olursa endişeleride taşımazsın.
canım benim nikah yılımız önümüzdeki ay doluyo ama ağustosta ilk yılımız dolacak ve ben şu anda kesinlikle düşünmüyorum çocuk ondan zamanım var diyorum. daha bir kaç aylıkken herkes sürekli bebek ne zaman diye soruyor. sen eminim bunlardan bıkmışsındır 5 yılda. gerçi millet istiyor diye de çocuk yapılmaz ama sizin zamanınızda gelmiş yani:))

Yap tabi yaa evet bak dusunce bendede var cok yakinlarim haric gerisi bilmiyor bendede mesela migdem cok kotu falan filan diyorum bende yemek ten iyidir ) artık zayıflaayalim yaaa zayıflayalım da

Yok artik biz de istiyoruz ve vaktimiz geldide artik bakalim ne olacak gerisi kismet evet cnm tabikide birbirimize akil ve fikirlerimizi paylasacagız bende canan karatayin izinden gidiyorum su limonata diyetinide yapayim yine karataya devam cnm

Bu arada kizlar ben sabah kahvaltida melemen peynir zeytin ve cok kucuk parca simit yedim ee bi 15 gun kahvaltı yapmicam ya siz neler yaptiniz bakalim neler yediniz bugun roporlar ))

oooohhh benim kahvaltımda rokalar tereler domatesler peynirler vardı. eskiden olsa patatesler sucuklar böreklerde olurdu hafta sonu kahvaltılarında. gayette doydum valla yumurta da yediğimden çok tok kalıyorum kahvaltıdan sonra

Bu arada kizlar ben sabah kahvaltida melemen peynir zeytin ve cok kucuk parca simit yedim ee bi 15 gun kahvaltı yapmicam ya siz neler yaptiniz bakalim neler yediniz bugun roporlar ))

ben sabah 7:30da yarım armut yemiştim

öğlen 12den sonra 2 kase çorba
85gr ekmek
7gr kaymak(15 kalori)
6gr bal(20kalori) yedim
sonra 35 dakika tranbolinle power jump yaptım tekrar iice acıkmadan yemeği düşünmüyorum karatayın beslenme önerilerine uymaya çalışıcam ....bu arada ben bir kaç aydır folik asit kullanıyorum hamilelik öncesinde başlamak daha iimiş doktorum demişti...

Evet ama karatayın diyetinde bala tatliya ekmege kaymaga yer yok aslinda hic bi diyetde yok ama tabi yeniyiz azalta azalta hepten birakicaz insallah ) evet oyle diyorlar ama bilmiyorum ya ben fazla hap kullanma taraftari degilim duzgun beslenirsek vucudumuz duzene oturur diye dusunuyorum ama yanlis dusunede bilirim )

ben zaten karatayın bazı önerilerini dikkate alıyorum:)) bide günlük kalaori ihtiyacımızı geçmedikten sonra herşeyden ama az miktarda yenmeli diye düşünüyorum sadece abartmamak lazım..... bu arada kullandığım folik asit bitkisel ahmet marankiden aldım...folik asit b12 vitaminidir

bide motivasyon çok önemli ben kendime inanıyorum ben bu işi başarıcam:)))) tabi hep beraber inşş... az önce bir bardak ayranla biraz fındık ve badem yedim20 gr kadar..

bide motivasyon çok önemli ben kendime inanıyorum ben bu işi başarıcam:)))) tabi hep beraber inşş... az önce bir bardak ayranla biraz fındık ve badem yedim20 gr kadar..

Aynen tamda boyle allahın izniyle basaracagız ben en buyuk hayalim alisveris merkezinde istedigim o beyendigim elbiseyi ala bilmek )

Aynen tamda boyle allahın izniyle basaracagız ben en buyuk hayalim alisveris merkezinde istedigim o beyendigim elbiseyi ala bilmek )

hayallere kavuşacaz inş benim dolap elbise dolu zayıflayınca giyerim diye aldığım etiketiyle duranlar bile var:)) ben sürekli kilo değiştiğim için her beden mevcut zaten bide terziyim kıyafet sıkıntısı pek çekmedim açıkcası:)) o hayalini kurduğun elbiseyi giyebilmen için kaç kiloya inmen lazım peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…